Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 132 946
  • 848
  •   1
Отговори
# 450
- І клас - 09.05.2014г. (петък)[/b]

Това е датата за изпита.

За подаване на документи пише следното: "ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ ОТ 01.04.2014Г. ДО 25.14.2014Г. ВКЛ. ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ОТ 8:30 ЧАСА ДО 12:30 ЧАСА В ЗАЛА №4 НА УЧЕБНИЯ КОРПУС."

Английски се учи по програмата на МОН, от 1 клас, по 4-5 часа седмично
Италиански - по 2-3 часа седмично в началото, от 3 клас се учи, в гимназиална степен се учи много повече, при завършването получаваш българска и италианска диплома
Критерии за прием - по бал, според броя решени задачи

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 09:24 от Анонимен

# 451
Доколкото разбрах, италианския от тази година вече ще се учи от 5-и клас.

# 452
Здравейте,
За първи път се включвам във форума. В последния момент и ние решихме да кандидатстваме в НУКК.  Моля някой ако знае от къде мога да изтегля "Азбука на мисленето", издание 2011 година,  да ми изпрати линка или да ми пише на имейл: romina2013@abv.bg. Благодаря ви предварително!   

# 453
Mоля някой ако знае от къде мога да изтегля "Азбука на мисленето", издание 2011 година,  да ми изпрати линка или да ми пише на имейл: romina2013@abv.bg. Благодаря ви предварително!   

Аз ги купих ги миналата година от книжарницата на НУКК - 45 лв. е комплектът от трите тетрадки. Не знам дали някой си е играл да ги сканира, те са по около 200 страници всяка - това са общо 600 страници. Издадени са от изд. Камбана - НУКК: http://biznes-bulgaria.com/firma/34173-kambana-nuk-ood-sofiya

# 454
Далеч по-удачно е да се купят учебниците както казва Жасмин.  Печатът е хубав и като цена дори е по-евтино да се купят оригиналните материали.  Не е трудно след това да се разпечати едно копие, за да може детето ви по няколко пъти да реши някоя от задачите.

# 455
  • София
Аз също бях купила, но доста хора казват, че книжките вече са изчерпани.

# 456
  • София
Здравейте, някой знае ли на изпита с какво пишат?
Дали с химикал или с моливи или с фулмастери?

# 457
Пишат с най-обикновен химикал тип Bic, без никакви допълнителни механизми, за да се избегне шума, свързан с щракане по време на изпита, водешо до разконцентриране на децата. Успех на всички дечица.

# 458
  • София
Много благодаря!

# 459
Нещо може би полезно за подготовката:
http://www.nukk.org/bg/events/id/347/

# 460
Някой знае ли какъв е размера на таксата, която се заплаща в момента на подаване на заявлението за участие в приемната процедура за първи клас newsm78 Мерси предварително.

# 461
Zdravete,
Zdravej Zhasmin,
Njakoj kupil li si e sbornika "Za badeshtite parvoklasnici"? Tozi sbornik shte ni bade li polezen za izpita v NUKK? Shto se kasae za izpita tazi godina, shte ima li njakakva promjana, ili shte si bade kakto posochenite svedenija vav foruma za 2013-ta godina? Shte ima li podgotvitelni kursove, kakto minalata godina?
Blagodarja predvaritelno. S pozdrav: Romina

# 462
Някой знае ли какъв е размера на таксата, която се заплаща в момента на подаване на заявлението за участие в приемната процедура за първи клас newsm78 Мерси предварително.
От приятелка, която е подала за нейното дете чух, че е 6 лева. Дали има после и друга такса не разбрах.
Също така са й казали, че се пише с химикалка, а не с молив.

# 463
Mira_p много благодаря за информацията.

# 464

• ....Ами ...да си рисуват и пеят, ние ще сме по математиката, компютрите и езиците и пак ще покорим света Hug

Мдаа, няма как да не се похваля Peace

И какво като не ни достигнаха 3-4 места за да влезем в НУКК 2013??

Сега сме сред децата с максимален брой точки на Софийското МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ" - 2014. Без допълнителна подготовка и без никакъв зор за детето. Без болни амбиции... Като му е интересно - постига.

Прави впечатление, че основната част от приетите в НУКК деца са в "златната среда" на класирането....45-70 точки..  Правете си изводите какво и как за НУКК Wink

Горовим за 1-ви клас: http://smbsofiagrad.wordpress.com/

Пожелаваме успех на всички през Юни, когато е националният кръг на състезанието...

Общи условия

Активация на акаунт