Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 44

• 36 619
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Варна
Благодаря Ви, аз вече поръчвах едни обувки,но не съм забелязала доставка ... Сега ще си видя хисторито...

Направих си нов акаунт- сега автоматично ли ще получа кода? Че съм харесала едни балетни неща за дребната...

# 616
Много моля за помощ. Поръчах обувки на малкото от Амазон и съм объркала номера, помъчих се да кенселирам поръчката, но получих мейл, че няма как да я откажа, а просто като пристигне да не я приемам. На някой да му се е случвало да отказва да приеме поръчка, какво да направя?

# 617
  • София-Лагера
Благодаря Ви, аз вече поръчвах едни обувки,но не съм забелязала доставка ... Сега ще си видя хисторито...

Направих си нов акаунт- сега автоматично ли ще получа кода? Че съм харесала едни балетни неща за дребната...
За 20% влизаш от тук
http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&n … pf_rd_i=355005011
С нов имейл.
От няколко години пазарувам само он лайн и винаги залагам на +2.
Грешка засега няма ,освен че остават необути обувки Joy Joy Joy Joy
Сега е 33 и за другата зима взех 35.

# 618
# 619
  • София
Здравейте, момичета, моля за малко помощ Simple Smile Искам да взема зимни обувки за сина ми за другата зима. Знам, че масово взимате +2 номера за след година, но имам подозрения, че това не се отнася за съвсем мъниците? Някой със скорошен опит с колко горе-долу пораства крачето от първата до втората годинка?
ако това ще ти помогне....сина ми е на 3 и миналата зима апреските му бяха 20-21(така пише на тях) (но предполагам точния номер да му е бил 19) сега е 24. Между 3-4години незнам колко расте крака..и не смея да купя. Вече му взех 27 номер два чифта и в сравнения с 24 направо огромни ми се виждат.
Темповете на растеж са си индивидуални, аз все още вземам плйс 3 номера. Синът ми е на 3.2 г, миналата зима ботушките му бяха 25 сега са 28 номер и са ок. За другата пазарувам 31, неговия крак расте доста бързичко  Peace.

значи само 2-3 месеца разлика имат, а разликата в номера на обувката е много голяма...чак не ми се вярва направо...колко см му е крачето. На моя е 15-16 см.
ние сме на годинка а крачето ни е 13.5 см ..
Олеле, наистина големи разлики Simple Smile Моят син е на 11 месеца и сега носи 18.5-19 номер. Аз мисля да стрелям на +3 номера, пък ще връщам догодина, ако не стават Simple Smile
Момичета, благодаря че се включихте по въпроса ми   bouquet

# 620
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0050BRW9G/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
За момче или за момиче са подходящи, според вас Rolling Eyes

# 621
  • София-Лагера
Сега ако носи 19 ,лятото ще е  20 номер.
Зимата 21.
Аз така ги правя сметките.

Според мен Тимбърленда е унисекс.
И аз ги гледах,но няма наш номер.
Уникални са.

# 622
  • sofia

Аз ги виждам унисекс. Peace Много са хубави. Simple Smile

# 623
  • Sofia
Сега ако носи 19 ,лятото ще е  20 номер.
Зимата 21.
Аз така ги правя сметките.

Според мен Тимбърленда е унисекс.
И аз ги гледах,но няма наш номер.
Уникални са.

Peace И аз така. Обаче като са по-малки (до 2-3г.), понякога се случват такива скокове в растежа, които ни объркват.  При по-големите деца се разрежда честотата на тези неочаквани израствания. Все пак очаквам, че купените +3 размери за следващ сезон ще са големи. Да са пролетно-есенни - ОК, все ще се носят, но летни/зимни - не се ли уцелят... продавалник  Joy И аз имам 7-8 кутии летни за децата от есенното намаление в Амазон и на пролет ще мерим  Mr. Green

# 624
Добро утро!
Мацки,направих нов акаунт и минах през линка за 20%,но не получих в пощата си код а само това писмо :Thank you for subscribing to Amazon UK’s Fashion Emails. Soon you will start receiving information about the latest fashion trends, our newest big-name brand arrivals and our best deals and offers on our fashion collections.

To ensure that you continue to receive emails from Amazon.co.uk to your inbox, add the sender of this email to your address book or safe senders list.

We noticed you already received the Amazon Clothing Email promotion recently; however we have amazing deals going on all the time, so you can still shop and save
.   -  да не би намалението само да си се генерира в кошницата при плащане?  newsm78

# 625
  • София
Бях обещала инфо за тези Caprice.
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/277-8335992-1541425/?on … 43%26pageCode%3Dd

Много съм доволна. Височина на тока 7 см, на платформата 1 см. Вътре имат лека подплатка. Страхотно удобни (аз рядко нося висок ток по принцип). Обуват нормален към широк крак. Отговорят си на номера.

# 626
И аз ги виждам унисекс, но дъщеря ми е на една розово- лилава вълна  Close Няма 6-т години, а с един категоричен тон ми заявява, тази грозотия няма да я нося (не за тези, принципно) , а на мен много ми харесаха и се чудя  Confused

# 627
  • София-Лагера
И аз ги виждам унисекс, но дъщеря ми е на една розово- лилава вълна  Close Няма 6-т години, а с един категоричен тон ми заявява, тази грозотия няма да я нося (не за тези, принципно) , а на мен много ми харесаха и се чудя  Confused
Изобщо никой не питам.Каквото купя това носят.Сега пък и претенции.

Котка8 Вече си ползвала този имейл.

# 628
  • Beyond the Frontiers
Аз се видях в чудо - купих 32 номер лятото и май ще са огромни...
На малката пък 21 номер - плува за сега в тях и вече не знам....

# 629
Desi_2,благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт