КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 759
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 Ехо, девойки, вижте полетът на скорците, преди залез слънце! Каква красота, каква свобода!
Не устисках да не ви го споделя.  Laughing

# 526
Аз пък наблюдавайки птичия полет се насладих на кафе лаваца с всичките му екстри   Simple Smile

# 527
  • в сърцата на любимите ми хора
Хайде след страхотното кафе на Кари малко настроение в този мрачен ден

http://vbox7.com/play:27d2097d13

# 528
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

А най-добрата диета е - скара и бира, пет пъти дневно по малко  bowuu И задължително с новите дрехи  Peace

Joy Хули , мии тез дето не пият бира?
Или викаш скара с гола вода.  Joy
Днеска съм на мръвки , но виж това е идея за една салатка и скара за след 4 дни.  Hug

Ха , добър ден на всички!  bouquet
Станах късничко , оправих на 2 на 3 къщата и по улиците.  Laughing
Такъв вятър вилнее , че ми издуха и това дето е останало в главата.  hahaha
Прибрах се благополучно , хапвам сега една салатка и дояждам къде к'во е изостанало
от предишните дни.  Mr. Green За 24 дни , точно -7кг.  Laughing
Отчетох се за днес.  Mr. Green
Хубав и спокоен де , момичета! Hug

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 14:57 от ♥ ЖаБкА ♥

# 529
Здрасти !
Днес не съм се отчела -такъв дъжд ме валя че се прибрах вир вода От къде пък се изсипа ,след като беше толкова слънчево  newsm78
Дано не  ме хване хремата че тогава става кофти !
Ох, пак трябва да дрънкам тенджери и тигани че нямам нищо за вечеря Абе как да навия дедичко да мине на САЛАТНА ДИЕТА-бързо,лесно ,вкусно Ще приготвям с кеф  newsm64
Давам го под наем ако има навити  Joyда му готвят всеки ден  и непременно да има десерт уф...писва ми понякога Вече нямам нито идеи нито мерак за черпак ама-няма как ,трябвало е преди 35 години да го приуча на сухоежбини  hahaha!
Ставам  и мятам вечерята !  chef

# 530

Житейски мисли

Никой проблем не може да устои на атаките на постоянното мислене
Успехът е пресечната точка между вярата и себеконтрола
Смелият върви напред ,умният гледа напред, всички останали отиват там, където другите ги заведат
Истинското знание не е вродено, то се придобива
Това което е трудно да се направи ,трябва да се направи с голяма упоритост

И  други        Simple Smile   житейски истини и мисли

1. Който работи много, прави и много грешки... Избягвайте грешките...
2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен...
3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо...
4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият...
5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...
6. Не всичко, което има две бузи е лице...
7. Нямаме шансове, но ги използваме...
8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение... трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш...
9. Винаги има две мнения - грешното и моето.
10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари...

ЛЕКА  ВЕЧЕР  МОМИЧЕТА Laughing

# 531
  • София
Мен като ме няма - няма ме, но като съм на линия ще ме четете по два, че и по три, четири пъти на ден. Отърване няма!

Девойки, градинарки и познавачки, я, кажете какво да садя сега в моята пишман градинка в КЦ? Може ли да се сади от пролетните луковици и семена или е късно? Имам няколко луковици от нарцис и зюмбюл и разни семенца, ама не зная от какво са, само това, че са пролетни. А някой може ли да ми даде луковици от кокичета? Търсих в два цветарника и няма.  Crossing Arms Бая прозаични въпроси ви зададох, ама като съм незнаеща.

Другата седмица ще пътувам в командировка из България и си мисля, че към края й вече ще отида и до вилата. Та затова са ми въпросите.

Утре пък ще ида на поклонението на Леда Милева. Любима  моя поетеса - харесвам стиховете, поемите, преводите, абе, всичко сътворено от тази невероятна жена! Чета ги често на Влади и той от малък е запознат с музиката на стиха й. Имах щастието да познавам лично Леда Милева. Та покрай работата, в която тя винаги бе точна и прецизна, се докоснах до самата личност на поетесата. Много  неща съм научила от нея и затова ми е още по-скъпа. За мен Леда бе не само творец, тя бе истинска жена.  Винаги изискана и стилна като Дама, това е точната дума, която й приляга. Дама не само като визия, но и като стил, манталитет и поведение. Вечна памет на Дамата на българската детска литература и на човека Леда Милева!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Дени, много хубави житейски истини ни припомняш, стига да можем винаги да спазваме.  Heart Eyes Като гледам колко е вкусно Лавацата, направо ми потекоха лигите. Напоследък изневерих на любимата си марка кафе и пия Лаваца. От фирмата са намалили драстично цената на кафето, пък и ми харесва, та временно, може би, съм на него.

Варненки, как е при вас времето? Тук се съсипа да вали и аз в дъжда си джапах днес по разни институции. А казаха за Северна България код жълто, та ви мисля. А и със среднощното земетресение?

Мамси, кога пристига бебока?

Клод, мамето поокопити ли  се?

Джили, ти пак ли си по задачки разни или тази седмица е твоя?

Яжка, как е положението с очакваното бебче?

Здравче, велик е Йо йо - няма на кой да се метне сладура.

Да ви споделя, преди време писа една млада баба - Леля ви и ни раздаде дори скапа си. Аз се свързах с нея, мисля, че и Нели беше говорила с нея. Гледам сега от няколко дни ме изтрила от скайпа си.  newsm78 И си мисля за какво ли беше тази цялата дандания и афиширане на скайпа като после го отсвирва. Просто си мисля... Нелка, при теб, как е, ти май беше по-благонадеждна от мен.   Laughing

Писна ли ви вече да ме четете?  Спирам вече.

Прекрасна и уютна вечер край любими хора и с любима напитка.

# 532
Нелка Hugдавай го деди насам , къде за един , там и за двама ще готвя. Нали съм щастлива степендиантка. hahaha Тъкмо с деди ще играят на табла и карти  и няма да им е скучно , Laughing Laughing
Лятото ще ти ги пращам на морето , те ще са на плажа цял ден... hahaha Joy
Маринка Hug луковиците  може да ги сееш и сега , макар че вече е  малко късно. По принцип  всички луковици се сеят късна есен. Сей ги сега , пак ще станат. Аз моите не ги вадя , каквото излезе , те си се и размножават. за семената още е рано директно да ги сееш. Може да си направиш разсад в къщи. Аз съм насадила многодишни. Хвърлям семе по градинките на циниите , астрите през март , април ,зависи от времето. Не си играя с разсади. Също  хвърлям семена и на топ карамфил. При мен преобладават розите- около 30 корена ми са. Най напред ми  са кокичета , но са ми няколко луковички и аз искам повече да си насадя , игликататеменужките,цъфтят лалета , нарциси , зюмбюли... После топ карамфила , който е от предишната година , че е многогодишно цвете и също ми цъфтят едни  жълтички не им знам името , пак са многогодишни, започват и розите , през това време започват да излизат невен , тагетис ,цинии , астри и така цяло лято цъфтят а на есен хризантемите.,Само циниите , тагетис и астри са ми едногодишни. Така процедирам аз. Другите момичета може други идеи да дадат.
Кари Hugблагодаря  за  припонянето на житейските истини и мисли!! Laughing Стига на практика да можем да ги прилагаме.
Кафенцето ,което предлагаш е  много съблазнително, като го видях направо ми се препи такова каймаклия. Нещо ми се повреди кафе машината , та я дадохме на поправка, но кога ще стане незнам. Отвикнах от кафеварката , че ми е много силно.Последно време и ние купуваме Лаваца ,пускат я от няколко месеца на промоция.
 Хайде отивам да слагам вечерята.
Хубава и спокойна вечер момичета ! Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 533
Привет милички-моля Ви живота е много кратък, че да си разменяте ,,ласкателства"Нали никой никого не задължава в този форум-на който каквото му се чете - не е важно дали си слаб или пълничък-важното е да си Човек.Да Ви се похваля - вече имам интернет-е добре, че сина преинсталира компютъра.Таня-изчислих си графика за 28- първа смяна съм-само живот и здраве да има-и ако е рекъл Господ и тогава можем да отидем някъде макар и без ваучери.Да Ви пожелая лека нощ и до скоро...и само хубави неща да Ви спохождат!!!

# 534
  • София
Пак благодаря на всички за поздравите и пожеланията към бебе Кремена.
Дано всичко хубаво се сбъдне и родата да е щастлива. Те го заслужават.
Каролин, да точно си разбрала - Христо вече е батко.
Диетата върви - днес бях на картофи. На обяд пържени  Laughing, сега салата с лук и копър. Нито кг, нито мерките се смаляват.  Thinking
Марина, на нас също ни е  мъчно за Леда Милева. Ани като дете много обичаше да и четем нейни стихчета. Но, природа - няма какво да се направи.
Роси, пишеш за кокичета. Днес видях първите в двора на работата ми.
Дано не замръзнат под снега.
Дидимити, честит интернет! И моето лаптопче има нужда от преинсталиране. Все отлагам защото трябва да го оставя за 2 дни в сервиз. А пък съм пристрастена ....

# 535
Кари , благодаря за житейските мисли и истини! Hug
Дими , честит нет! Hug
Айша , ти си уникална.  Laughing Верно ли ни грам не свалиш?  Grinning
Преди време май даже беше качила или бърка.  Rolling Eyes
Танче , чакаме ти рапорта за два дни.  Peace
Тук кокичета няма къде и да видя , а много ги харесвам.  Simple Smile
Роси , хапнахте ли рибката с родата? Липсваш на хоризонта.  Hug

# 536
  • София
Жабката, помниш ме ти мене. Предния път нали двете я започнахме и пишехме  в диетичната тема. Та тогава за 30 дни стриктно спазване качих 4 кг.  Засега поне не раста на кг.  Embarassed

# 537

Здравейте, спящи и неспящи кагебейки! 55
Дойде и моят час пред компа!     typeuu

Айша, честито племенница! Да е жива и здрава, голяма и умна мома да стане и много късмет да има! newsm10

Рапортувам за днес:

Станах рано, "курдисах" джиесема да ме събуди в 8.30 часа, обаче диуретичните хапчета ме събудиха десетина минути по-рано, така че станах без да искам навреме! Laughing
Първо си изпих двете хапчета за кръвното, третото не го пия като излизам, че е диуретик и за това!  Toilet
Душ, зъби иииииии хукнах!
Слязох пеш до центъра на квартала ни, до началната спирка на тролея, понеже имам разписанието, казах на тракийките в колко часа да са по спирките си, та качихме се с още една колежка-пенсионерка и тръгнахме да изпълняваме първата задача- да полагаме венец на гроба на капитан Петко войвода от Тракийското дружество.
Да знаете какъв кеф е, на всяка следваща спирка в квартала ни се качват по две-три баби от нашето дружество и докато стигнем Аспаруховия мост, групата се оформила! hahaha
Добре, че цветя продават на гробищата, та не носихме китки, както се познаваме в нашия квартал имаше да обясняваме къде отиваме, че за кого са китките.....и т.н........
Всичко мина много тържествено. Венци поднесоха Кирил Йорданов- кмет на Варна, Кр.Премянов, митрополит Кирил, от Руското консулство, от Военноморските сили, от Тракийското дружество, от у-ще "Капитан Петко войвода"...............
Имаше девет свещенника и митрополита, които извършиха ритуала, много граждани, много знамена.......имаше няколко погачи, бонбони и дребни сладки, които хапнахме за "Бог да прости".
Озвучено беше с песента на Васил Михайлов от филма за кап. Петко, за живота му ни разказа уредничка от Историческия музей в града ни и всичко това се водеше от актьор от Драматичния ни театър.

Баха тържествено отбелязани 113 години от смъртта на един тракиец, на един българин, на един родолюбец!

После отидох на сбирка в Клуба, където бяхме до 17 часа и на репетиция не ходих.
Това е, рапортувах най-подробно, дано не ви отегчих!

Утре е петък и съм на сбирка с тракийците и вече ще мислим за 14 февруари- Трифон Зарезан! hahaha

ЛЕКА  НОЩ МОМИЧЕТА! smile3524

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 00:29 от Tani-ta

# 538
На мен 'ич не ми досаждаш , много ми е кеф да те чета. Hug
Разказваш толкова подробно и увлекателно.  Peace
Само , ще зарезвате ли , ми ФлУбените няма ли да почетете?  Mr. Green

Айша , бъркаш ли нещо , що ли?! Явно това не е твоята диета.  Laughing

# 539

Жабче, не го признават Свети Валентин, първо че не бил български светия и второ, май са забравили що е любов и има ли почва при хора на нашата възраст!  Two Hearts
Повечето от жените имат лозенца, произвеждат си винце и ракийка, та с интерес и желание участват в състезанието за "най-пивко вино" и "най-люта ракия".
Само журито-дегустатори трябва "да издържи натоварването" и да отсъди реално, че да няма подценени и обидени!  cheers

Аз ще го раздавам сомелиерка! newsm24

ЛЕКА !

Общи условия

Активация на акаунт