Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 030
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Карат Решат и Мюнир към съда.
- Нищо няма да се получи. Нищо не могат да докажат... разсъждава Мюнир.  
Решат се ядосва... Отиват в съда, ще ги арестуват, а той само това повтаря…
Мюнир съветва Решат да повтори  в съда показанята, които е дал в прокуратурата. И да не го предава, също така... Да внимава, най-малката грешка и ще изгорят всички. Така или иначе, той няма нищо общо с това…
Само той може да го спаси, трябва да е отвън, за да го защитава.
Започват  да спорят, обвиняват се взаимно…

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 10:58 от Dilemi

# 691
  • Пловдив

През това време Фатмагюл е тъжна. Муки май истински иска да я разсее...Предлага да разгледат списанията с булчински рокли....Фатмагюл плаче...Муки търси помощ от Мерием...
......................
Полицията е в засада. Керим мисли, че Мустафа е в количката....Но, Мусти е с един ход преди тях.
Отвеждат бабата....намериха следи от кръв.

# 692
  • София

Мустафа е легнал на задната седалка на кола. И Бахри е в колата... Слушат полицейска радиостанция, говорят за бараката край Рива… Шофьорът се притеснява, все още са след тях, още не са ги загубили… Не възнамерява да рискува живота си за него, и без това не му помага просто от добрина. Участва в това заради колата, честна сделка в замяна на спасения му живот… Пита Мустафа къде е колата, иска да е сигурен, че не го лъже…

# 693
  • София

Г-жа Незихе е при Фатмагюл, май няма да говорят днес?...
- Да, не е способна да говори. 
- Но ще й помогне, ако се опитва да говори…
- Да, но чувства че ще боли повече… Ако се опитва да изрече, какво е преживяла…Няма сили да го направи…
- Добре, да не се насилва. Могат да говорят, когато поиска…
- Нищо не й се прави. Не може да го промени.
- Напълно е нормално, след това, което е преживяла. Изживя голяма травма отново, отново преживя насилие.

- Той ме попита, какво ще нарани Керим най-много. Той щеше да ме подложи на същото мъчение отново, само за да нарани Керим. Каза ми, ти се омъжи за един от тях. Аз казах, Керим не е дин от тях. " Но и той е виновен”, изръмжа той.
- Съгласна ли си с него?
- Не, но той продължи да ме тормози, припомняйки ми това. Припомняйки ми онази нощ.
- Сподели ли с Керим?
- Не.
- Този инцидент отрази ли се на отношенията ви с Керим?
- Но аз искам да продължа с Керим, независимо от всичко. Искам да продължа напред. Не назад.-  - Така ли се чувстваше след това което имаше с Мустафа? Връщане назад?
Фатмагюл не иска да говори повече за това…

# 694
  • София

Мерием се връща, с нея идва и Мехмет. Фатмагюл я пита защо са затворили толкова рано, не е добре за клиентите…
- Свършили са с поръчките за днес, имат много поръчки за утре. Довела и Мехмет да помага, ще помогне ли и тя?  А, и добрата новина, Фахретин и Кеим са открили мястото, където се крие Мустафа…
- Те още него ли преследват, изненадва се Фатмагюл, как да не се тревожи, правят това на своя глава…
Мерием я успокоява, да се качат, ще им разкаже…

# 695
  • София

Колата спира на черен път в гориста местност... Пак питат Мустафа за колата.
- В Сюлеймание е… на паркинга… Мустафа моли да му помогнат…
Като вземат колата да го закарат в болница, предлага Бахри, да не го оставят…
Шофьорът кипва, не го е грижа за него, интересува го само колата… Измъква Мустафа от колата…
Бахри се противи. Не могат да оставят бедното момче тук, ще умре, ако го оставят тук...

Какво го интересува, не е негова вината, че е прострелян и полицията го търси, не е толкова просто, колкото му е казал…
Довлича го до храстите, оставя го на земята… Мустафа моли да не го оставят.
Шофьорът се качва на колата, Бахри също…Потеглят…

# 696
  • София

Мустафа се унася... Пак са на моста... Фатмагюл…  „Хайде, ела Мустафа… Фатмагюл… Помогни ми”…Фатмагюл го хваща за ръката…

# 697
  • София

Пътуват мълчаливо… Селим си спомня Мелтем, деня на годежа,  очите му се насълзяват…
- Какво има човече, плачеш ли? - подиграва му се Ердоан. Селим кипва:
- Ти провали всичко… Заради теб загубих всичко. Всичко съсипа. Това беше най-хубавата нощ в моя живот. Беше годежа ми. Ти го съсипа. Даде ни тези хапчета и алкохола…

Ердоан се ядосва... Той ли му е сложил тези хапчета в устата, той ли го е накарал да пие…
Да слиза от колата, всеки да се спасява сам…
Селим продължава да плаче… Ердоан омеква... Да не плаче, всичко е наред… Подкарва колата отново…

# 698
Добро утро,момичета!
Едно око на форума от работата и отново,голяма приятна изненада бюлетин!
Преговора върви с пълна сила!
За всички Вас,които поддържате темата:

# 699
  • София

Полицаите са спрели камион, правят проверка. Питат шофьора вземал ли е стопаджии, да е видял подозрителни хора наоколо? Давал ли си е телефона на някого, откъде тогава идва този сигнал?... Притичва полицай, намерили са телефон в каросерията на камиона… Заблудили са ги…
Питат шофьора къде е спирал?… На едно от месата са хванали първия сигнал…  Значи са тръгнали в обратна посока, отиват на юг… Ще предупредят всички…да се наблюдават и границите…

# 700
  • Пловдив

Фатмагюл не успя да проведе сеанс с терапевтката.....
Изхвърлиха Мустафа като куче.....
................
Прибраха се...На Керим му стана скучно и е при Фатмагюл в кухнята.

# 701
  • София

Г-жа Ляле е в къщата на Яшаран. Докато е била в Анкара са се случили такива неща!
Успокоява Хилмие... Да не се тревожи, ще следи този случай, вече не са само партньори…
Но г-жа Перихан не трябва да знае това, което й е казала.
Звъни се на вратата, идва Мюнир... Кара се на Ядигяр, какво прави в тази къща, да напусне веднага…
Спира пред Перихан... За нейно съжаление, не са го арестували…
Г-жа Ляле си тръгва... Ще бъде до тях, ще направи всичко за Решат Яшаран… Всичко ще се оправи…
Мюнир я уведомява, че проектите продължават. Той ще се заеме с тях…

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 11:17 от Dilemi

# 702
  • София

Мюнир вика Хилмие настрана... Относно случая Туранер…
Ердоан ги е натопил … Записите няма да се използват в съда, но съдията ще се досети. Затова Решат ще бъде в ареста един месец. Ердоан и Решат са главните заподозрени, съдията е сигурен, че са замесени.

Има нещо пред вид…
Ако ги накарат да повярват, че…има само един престъпник… Това може да спаси всички.
- Кого ще посочи като престъпник? , пита Хилмие.
- Този, който им е докарал всичките тези проблеми…

# 703
  • София

Ердоан и Селим се изкачват по стълби, стигат сградата на морски фар.
Ердоан се разплаща с водача. Дава му половината от уговореното... Ще получат останалото, когато дойде лодката.
- Лодката ще е готова след два дена, да не се тревожат… И ще отпътуват същата вечер…
Влизат във фара… мирише на мухъл. Много е студено, времето е лошо…и мястото е лошо…
Ще трябва изкарат някак два дена…

# 704
  • Пловдив

Говорят си за Хаджер....
..............
К: "Ее, значи работите у дома?"
Ф: "При тези обстоятелства, да. Така ще бъде, докато това свърши."
К: "Скро ще свърши. Няма да продължи дълго. Всичко ще бъде наред."
Ф: "Когато тези нещастници и Мустафа ги хванат, всичко ще бъде наред..."

Общи условия

Активация на акаунт