Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 003
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Селим дреме, Ердоан гледа през прозореца.
Ердоан се сепва, кола идва към фара. Буди Селим, някой идва. Кола с изгасени фарове…

Някой чука... Вика да отворят вратата…
Селим отваря... Млада жена... Поздравява ги. Каза ли й, че тук трябва да има двама пътника…

# 706
  • Пловдив

К: "Фатмагюл. Този мъж не те нарани, нали? Направил е нещо за което не искаш да ми кажеш, нали?"
Ф: "Керим, колко пъти ми зададе този въпрос, и колко пъти аз ти отговорях. Не е направил нищо за което да не съм ти казала."
К: "Не си искала да говориш с докторката за това."
Ф: "Да, не исках."
К: "Ако има нещо за което не искаш да говориш..."
Ф: "Просто не искам да говоря за това."

# 707
  • Пловдив

Прегръдка, която дори Муки не можа да прекъсне....Керим и Фатмагюл все по-често са в прегръдка....
.................
Телефонът звъни посред нощ....

# 708
  • София

Линейка... Мустафа... Отваря очи, усмихва се...

Фатмагюл... Облечена в бяла булчинска рокля държи ръката му, гледа го ...
 ”Ще се оправиш…” усмихва му се  Фатмагюл... "Ще се оправиш, заради мен...
Обичам те... Чакам те. Винаги ще те чакам... ”

Марианка,   момичета!

# 709
  • Пловдив

К: "Да? Да, аз съм. Какво? Благодаря. Заловили са Мустафа."
..............

Дилеми, момичета....
 txtloves

# 710
Здравейте, момичета!  wavey wavey wavey

Дива, ходиш по ръба на бръснач! Много бързо се превърна в необходимост за нашите измъчени без новини души.  Hug Ако искаш да оцелееш, стягай куфарите и се отправяй за Истанбул. Не ти трябва специален кореспондент, а специален агент.  Simple Smile Препоръчвам ти Фахретин Ългаз, стара пушка, много надежден човек.  newsm10
Благодаря ти за бюлетините, лека работа и  newsm17 се молим за новини!

Дилеми, Марияна, страхотно ниво държите!  smile3501

Благодаря ви от сърце!  Hug

За мен, в тази серия видяхме края на Мустафа. Сам, безпомощен, ранен, преследван и захвърлен като куче. Нито пари, нито влиятелни покровители, нито приятели и семейство - всичко загуби Мустафа. Жестока съдба, но не мога да не призная - заслужи си я.  Sad

Продължават мъките на Фатмагюл и Керим. Колко изтърпяха, бедите им стигат за 10 драми, ама все още им са отредени по сценарий. Макар че вече му се вижда краят...
По този повод, напоследък упорито в главата ми се връща оная приказака за духа в бутилката. Първите 1000 години се е надявал някой да го освободи, обещавал си, че само да излезе, ще обсипе своя избавител със скъпоценности, ще изпълни всичките му желания. Но годините минавали, и духът все повече се озлобявал и когато най-после някой го освободил, той излязъл зъл и заплашителен, готов да убие освободителя си.

Та имам чувството, че колкото и премислен да е сценарият, Е и М надцениха търпението ни. Чакахме, чакахме, но щастието все не идваше. След мноооооооооооого серии започнаха да се промъкват хубави моменти, но и те бяха вгорчени. И какво се получи?
Първа целувка в горската къща, после Керим там го простреляха.
Дойде Свети Валентин, но и отвличането.
Дойде къна партито, но със сянката на Мустафа.
Приготовления за сватбата и собствен дом, но и завистта на Мукадес, историята с писмата.
Романтика в Бодрум, заедно със спомена за онази нощ, враждебността на съседите.
Дългоочакваната сватба, но и наемен убиец.
Вълнуващата сватбена нощ, и емоционалния срив на Керим, напрежение и срам на сутринта.
Меден уикенд в Ава, но заедно с Кристен.
Радостно очакване на първа рожба, но и заминаването на Рахми.
Сигурно изпускам още, но и това е достатъчно. Е, трябваше ли да получим толкова горчилка?  newsm78 Не преставам да си задавам този въпрос.

# 711
  • Пловдив

Каква муцунка е направил - почти еднаква.

# 712
# 713
  • Пловдив

Ето линкът от днес - пише встрани преди колко часа е сложена:
https://twitter.com/oyuncularsitesi

Отваряме новината за Сонгюл и под нейните снимки е новината за Енгин.

"Менаджерът/управителят на компанията /разбирам на ел.медията/, чака Енгин Акиюрек да му връчи наградата."  И ние чакаме.
Скрит текст:
Engin Akyürek'in ödülü vermek için menajerlik şirketinden haber
beklemekteyiz. Bilginize..

# 714
Dilemi, Марияна, слагате умопомрачителни снимки, а сега и тази новина....Сърцето лудо бие  Simple Smile

Само не разбрах, този мениджър чака Енгин днес за определен час, или го чака като нас - по някое време, може би, едва ли не.....

Ако знаете нещо повече, пишете, всички сме в очакване. А и аз сега имам малко време, ще надничам  Simple Smile

# 715
Привет, момичета-кокичета! Simple Smile) Свежички, радващи ни. Simple Smile))   bouquet  bouquet за водещите преговора. Simple Smile)

Вале, това натоварване с негативни емоции си е просто болест на жанра. Simple Smile)) Все пак в живота не се редуват с такова постоянство добри и лоши моменти. Simple Smile)) В КВФ беше задължително - знаехме, че  а сме се усмихнали на нещо хубаво за К. и Ф., то непременно ще ни попараят с поредната гадост в края на епизода. Simple Smile)) Важното е, че преживяхме и оцеляхме... напук на сценаристите. Simple Smile)) Най-много ме зарадва раздялата на Ф. с Мукаддес. Цели два сезона сте я чакали... аз - само няколко дни, ама ми дойде дюшеш! Simple Smile))

# 716
На мен пък ми идва дюшеш твоето обръщение  момичета-кокичета!

По-рано Ками ни нарече красавици, Димана интелигентни - харесва ми!  Grinning

Атмосфера на приемане и одобрение, чудесно!

За пълно щастие само Енгин липсва.

# 717
  • Пловдив

Dilemi, Марияна, слагате умопомрачителни снимки, а сега и тази новина....Сърцето лудо бие  Simple Smile

Само не разбрах, този мениджър чака Енгин днес за определен час, или го чака като нас - по някое време, може би, едва ли не.....

Ако знаете нещо повече, пишете, всички сме в очакване. А и аз сега имам малко време, ще надничам  Simple Smile

Валя, мога да кажа аз как го разбрах.
След като е готов плакета за наградата, шефът на медията се свързва с Енгин. Вероятно има лице за контакт - може ПР-та или някой друг за да му предадат и в удобно време да осъществят среща. А съвсем отделен момент е кога и дали ще отиде. Но ако не отиде е един вид обида за феновете. Тази награда е за него от нас. Колкото и да е сърдит на медиите, в т.ч. и на оная "Златна пеперуда", не трябва да е сърдит на нас. Но сега чакаме само неговото решение. Може да благодари по някакъв начин, ако не отиде лично да я вземе. Божееее, това момче ще ни умори. Лично аз търся начини да го разбера и извиня...Дано вече всичко е уговорено.

# 718
На мен пък ми идва дюшеш твоето обръщение  момичета-кокичета!

По-рано Ками ни нарече красавици, Димана интелигентни - харесва ми!  Grinning

Атмосфера на приемане и одобрение, чудесно!

За пълно щастие само Енгин липсва.

Ше цъфне и той... нема де да бега... Simple Smile)) все в някой момент ще поеме нов проект, ако вече не го е направил. Simple Smile)) И тогива - бегАл, не бегАл - от екрана си е НААААААААААШ! Simple Smile)))

Марианка, АМИН! Simple Smile)) Дано се е съгласил да си вземе наградата. Simple Smile))

# 719
Марияна, Марица, благодаря! Чакаме!

Общи условия

Активация на акаунт