Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 024
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Марианка,благодаря! Hug
На тази страница има още една статия за това,но ми е
интересно,че са ги спрягали за двойка Simple Smile Simple Smile
това сигурно  са измислици на журналисти. Thinking

# 616

Керимчо... самотен остров насред бурното море... отвсякъде нападан... Заглавието е "Стига!"

http://prikachi.com/images.php?images/838/5797838b.jpg

На 100% можете да се огледате в тия кристално чисти очи... въпреки вината, въпреки бунта... чистата душа блести и поразява като мълния...
Маричке, страхотен колаж от любима моя сцена! Запазих си го!   bouquet

# 617
# 618
Валя,
Скрит текст:
Има превод на 4 епизод на минутите

Велияна very съм happy!  newsm68

Благодаря ти за тайната информация! Ще се възползвам!
Тъй като съм много зелен фен, ще се радвам да ми подадеш още полезна информация.  Hug

Елинор, благодаря ти за Булута!

# 619
Вале,кажи какво те интересува,ако знам ще ти кажа.

# 620
# 621
Миранда, съжалявам, приписах твоята любима сцена на Елинор... но пък ти си се ориентирала правилно и си си я взела... това е важното. Simple Smile))

# 622
Вале,кажи какво те интересува,ако знам ще ти кажа.

Не знам какво ме интересува, просто се запалих по сериала.  Joy
Много одобрявам Илкер, страхотна роля прави. Той наистина гради образ, а Фърат просто се появява и си казва репликите.

А, сетих се, може да ми пишеш кога се излъчват сериите и кога идва превода. Благодаря!

# 623
Излъчва се във вторник online,а преводът обикновено е в неделя или понеделник.Аз пък нещо Илкер не го възприемам,особено в днешната серия(аз даже я гледам на почивки),а пък за някаква "химия" между Туба и него въобще не мога да усетя.Фърат си е Фърат-нищо ново под слънцето.Има нещо,което му липсва на този сериал,не казвам че не ми харесва,но има нещо което му липсва и аз не мога да разбера още какво е.

# 624
Миранда, съжалявам, приписах твоята любима сцена на Елинор... но пък ти си се ориентирала правилно и си си я взела... това е важното. Simple Smile))
Simple Smile Така ли!? Аз си помислих, че и на Ели й е любима  hahaha
Много ти благодаря за колажа! Според мен в тази сцена най-лесно се долавя лекотата, с която Енгин играе! Толкова е естествен и красив в тези няколко секунди и същевременно студен, че направо ми прилошава да го гледам   Embarassed

# 625
Излъчва се във вторник online,а преводът обикновено е в неделя или понеделник.Аз пък нещо Илкер не го възприемам,особено в днешната серия(аз даже я гледам на почивки),а пък за някаква "химия" между Туба и него въобще не мога да усетя.Фърат си е Фърат-нищо ново под слънцето.Има нещо,което му липсва на този сериал,не казвам че не ми харесва,но има нещо което му липсва и аз не мога да разбера още какво е.

Велияна,как какво му липсва....Енгин не е там  Joy Joy Joy Joy

# 626
Ели,точно! newsm10въпреки че този тип сериал и този образ не са това,което "търси" Енгин.

# 627
Simple Smile Така ли!? Аз си помислих, че и на Ели й е любима  hahaha
Много ти благодаря за колажа! Според мен в тази сцена най-лесно се долавя лекотата, с която Енгин играе! Толкова е естествен и красив в тези няколко секунди и същевременно студен, че направо ми прилошава да го гледам   Embarassed

Миранда  Hug и аз не знам коя сцена ми е най-любима  newsm78
май всичките  #Crazy Joy Joy Joy

# 628

Момичета, продължавайте със раздумката - пък аз утре ще прочета всичко с нужното настроение.

А може да има и нов информационен бюлетин от Агенцията - надявам се на ежедневен,а не седмичен, защото  тогава съвсем ще  я закъсаме ... откъм то новини.

# 629

Момичета,днес ви оставям рано  Simple Smile Simple Smile
до утре  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт