Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 021
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Разград

# 631
Лека на тези, които трябва да се оттеглят... аз съм на творческа вълнА... със заглавие "Доверие - никому" този път... ама вий си знаете кому се доверяваме... Simple Smile)

http://prikachi.com/images.php?images/371/5799371Z.jpg

# 632
Миранда, съжалявам, приписах твоята любима сцена на Елинор... но пък ти си се ориентирала правилно и си си я взела... това е важното. Simple Smile))
Simple Smile Така ли!? Аз си помислих, че и на Ели й е любима  hahaha
Много ти благодаря за колажа! Според мен в тази сцена най-лесно се долавя лекотата, с която Енгин играе! Толкова е естествен и красив в тези няколко секунди и същевременно студен, че направо ми прилошава да го гледам   Embarassed

Mиранда  Hug и аз не знам коя сцена ми е най-любима  newsm78
май всичките  #Crazy Joy Joy Joy

Ами аз знам, защото обичам екшън! В тази сцена Енгин е силен и мъжествен, огнен, див - истинска красота! (В 37ми епизод, където Керим хвърля столовете, отново има екшън, но ФГ със сълзите и виковете си отнема от заряда на сцената и понижава напрежението. Заради тази амплитуда в напрежението, сцената пада на второ място в сърцето ми  Joy  )
Леле, Маричке, отново ме разби с новия колаж! Уникален! Благодаря за тази красота!

# 633
Не нам... знаете кому трябва да се благодари. Simple Smile))

# 634
Маричка,това в средата на колажа портал към други измерения на вселената ли е ,джанъм?Колажът е страхотен!

# 635
Не нам... знаете кому трябва да се благодари. Simple Smile))
И на теб благодаря!  Hug   bouquet

# 636
Маричка,това в средата на колажа портал към други измерения на вселената ли е ,джанъм?Колажът е страхотен!

Дупка в небето е средата на колажа... Simple Smile))) Момчето си има път... или поне посока... която засега го води наникъде... всичко му е ръбато и разпадащо се... ама ше се освести и ше се намести. Simple Smile)) Първо требе да се поочука... нема начин... Simple Smile))

# 637
Маричка, аз бих кръстила колажа "Диамантена красота" ("Доверие - никому" е чудесно заглавие, но много тежко за тази хубост)

# 638
Маричка, аз бих кръстила колажа "Диамантена красота" ("Доверие - никому" е чудесно заглавие, но много тежко за тази хубост)

Няма начин... диамантът точно тук се пука... Simple Smile)) В повече му дойдоха и Мерием и Фатмагюл и Мустафа и Мюнир... Simple Smile)) а... и Мукаддес го нарече Мустафа... бррррррр... горкото ни момче... много тежък момент за него...

# 639
  • София

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 23:13 от Dilemi

# 640
Маричка,ама стига го мъчи туй момче-все да му е трудно,тежко-давай и по-оптимистични сюжети,че съвсем от липса на информация посърнахме!

# 641

Момичета,какво според вас искат да кажат с този колаж,че аз нещо не го възприемам?

# 642

Момичета,какво според вас искат да кажат с този колаж,че аз нещо не го възприемам?

Сигурно, че ставаме с очета-фасетки - като насекомите... демек, малко разногледи от гледане на Енгинчо... Wink)))

# 643
Направо тръпки ме побиват като го погледна-бррр!

# 644
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey
И днес ви изчетох с голямо удоволствие. Страхотни сте!
А сега, както при Оскарите започвам с благодарностите.
Мариянка, Дилеми, Валя, Марта, (сигурно пропускам някоя,извинете ме!) преговора е чудесен, карате ме отново и отново да гледам сериала и установявам, че емоциите не намаляват, напротив - там, където съм ревала при първо гледане пак си рева, даже сега сигурно малко повече. Simple SmileТам, където се появяват пеперуди в стомаха на Е и Ф, чувствам, че и в моя стомах почват да пърхат Embarassed
Дива, агенция Ни чул Ни видял Енгин (НЧНВЕ) и твоя осведомителен бюлетин са невероятни! Уникален е твоя бюлетин! Поздравления! newsm51 Нищо не е пропуснато от случващото се в и около темата и нашето момче.
Маричка, твоите колажи  са съкровищницата на нашата тема. Те ме карат да се срамувам от себе си, че съм толкова неграмотна технически. Но си се се оправдавам вас, тъй като захласвайки се по вашите писания, колажи, снимки и клипове, за нищо друго не ми остава време. newsm53
Не на последно място искам да благодаря на момичетата, и най вече на Гони за музикалните паузи - прекрасни са! Тук в нашата тема се слуша много хубава музика. Още веднъж - благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
Между другото изгледах излъчените серии на Отмъщението - къде с превод на български и руски, къде без превод , но...ТЦ  някак си са ми доста мудни, нямам онова желание да ги гледам отново и отново. Според мен Берен е много по-добра във КВФ.
Момичета, милички, не спорете за Керим и тати Фахретин - всички ги харесваме  - кой повече, кой по-малко, но нали знаете - те са интелигентни мъже и вярвам, че биха обърнали подобаващо внимание на всяка от нас. newsm53
И независимо от възрастта аз се нареждам и на двете опашки. rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Лека нощ. smile3524                                                                                                                                                         

Общи условия

Активация на акаунт