Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 019
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Здравете момичета!
Вече почти започва нощната смяна,но аз сега се прибирам и ще Ви догонвам!
di...va   bouquet newsm10 newsm51 благодаря ти!Бюлетин си  пожелахме снощи и хоп имаме си!
Преговара и всичко останало е на ниво както винаги!Страхотни сте!  bouquet
А аз сега ще се върна да изчета всичко и малко серийка.
Лека и спокойна нощ! Laughing

# 646
Лека и спокойна нощ на всички!Сънувайте най-прекрасните и щастливи сънища! smile3524

# 647
Лекичка да е, момичета... не мога да ви зарадвам още с емоции - на Керимчо му е тежко... "Напъден и чужд"... много врати, много прозорци... това, с прозорците започна още от 5-а серия... но някой ден ще стигна и до тая тема... нека сега само хвърлим по едно оче зад картона... Simple Smile))

# 648
А колажите на Марица е несравними! Hug newsm10
А ако може,тези от ,,Стига,, от коя серия са,че пак започвам ровене... : newsm78 #Crazy

# 649
Днес всички са от 8-и епизод. Не ровете - просто съм наслагала близки моменти... за по-силно внушение.

# 650
  • Пловдив

Лека от мен - ама съм на тема гифове....Но, Марица - гушкам всичките ти колажи....прекрасни...

# 651
Лека и от мен... още малко и ще изгрее слънчице и за Керимчо... ще ни станат по-меки възглавничките. Simple Smile)) Wink)

# 652
  • AMS
Привет, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за всичко написано в темата днес!!!
Марианка, Благодаря за прегръдката!!! Наистина много ценя този жест!!!
Благодаря ви на всички за реакциите!!! Радвам се, че ви е харесал осведомителния бюлетин.  

Скрит текст:
Искате всеки ден, а? Е, как да стане, милички? Трябва ми помощ. Днес никаква новина не сте хванали, а сте изписали 12 страници. В това положение, никак не ми помагате и за това не мога да съм толкова мила и добра всеки ден. Не е лесно да се работи в тази гъста информационна мъгла. Нищо се не вижда, а и персоналът в агенцията е малко и не смогва. Но хайде от мен да мине, днес по изключение ще е понеделнишки. Понеделнишки, нали знаете какво е? - Ниско качество. Никой не иска да си купи кола, която е била произведена в понеделник.
Та за това започвам без фанфари.
Скрит текст:
Добра нощ, момичета!!!
Измина още един ден без новини от Енгин, но доброто е, че Агенцията Ни чул Ни видял Енгин продължава да съществува, благодарение на неговото Мълчание. Запазваме си правото, след като проговори най малкото, да променим заглавието си. Заслужава си да отбележим и изказването на KIKI 75 - "Ако Енгин разбере за тази агенция мисля че сам ще пожелае да ни даде интервю,че и снимки даже. А дано" Дано, дано, ама надали. Но ако все пак се случи, Божеееееее, направо обявяваме ликвидация на агенцията!!!
И да напомня за обявата ни, че търсим кореспондент в Истанбул. Мястото все още е свободно. За сега никой не е реагирал. Но до тук с организационните въпроси.
И така ето по-важните моменти от днес.
Новина номер едно, разбира се, е преговорът на 65-ти епизод.
Отбелязваме някой от най-върховите моменти, търсейки връзка с реалността.
Става въпрос, за жеста, с ръката на Керим, към баща си в линейката - "Повече от благодарност." -  Този жест е много реален. Чувствата си Гьорхан заяви в интервю, а именно, че наистина чувства Енгин като син.
"Фатмагюл е добре. Дали са и успокоителни." - Берен наистина е болна, за което Марианка подробно ни е уведомила. Благодаря!
"Мустафа едва ходи, залита, върви през гробище"
Той май така си ходи и в реала. Е, там исках да свърши. На точното място беше, но сценарий, пари и ...
От рубриката - Кошмари, се спираме на следното:
"Фатмагюл иска да се преоблече. Муки: "Той ли те облече в тях?" Керим само дето не я застреля с поглед."
Още не е напълно ясно , че не ѝ е направил нещо. Витае в атмосферата  едно тягостно чувство, че могат да излязат още кадри от отвличането и да не е само отвличане, а и нещо по-ужасно. Дори думите ѝ - "Помислих си, че ще изживея отново онази нощ. Когато се доближи до мен…Исках да умра. Да умра и да се свърши…" Се възприемат в тази обстановка като това, което Керим чува - "Когато се приближи до мен...сякаш изживях отново онзи кошмар."
По всичко личи, че и след последния епизод не го напусна този кошмар. А и нас също!
ФГ  пък мисли друго - "Не можах да дръпна спусъка. Дори когато виждах, че ще те убие." - Кошмар!
Добре, че сега Берен може да Отмъщава!
А Енгин? Ох, Енгин!
В рубриката - Крушката си има опашка  ви представяме следния диалог:
К: "Журналистите са на пост тази сутрин."
Фахретин: "Няма да казвам на Дениз и Джени, че сме ранени. Ти също недей, щом Дениз се обади. Тя следи вестниците в интернет всеки ден."
Е???? Ето кой го учи нашия човек как се крие информация и как да се отбягват журналистите.
"Фахретин говори с Дениз. Успокоява я... Не е точно така, както го представят в новините." -
Да бе да - Още по-ужасно е!
То преговора няма край. Като се завърши се започва отначало.
Нека сега да преминаваме към другите новини.
Велиана, днес първа донесе нова анкета от стъгмистиката за най-добър турски актьор. След кратко обсъждане, Аниста, Мариана, Марица, Валентина, я приключиха на бързо. И аз гласувах, за да не съм капо. Утре се очаква друга анкета.
А, сега за собствеността - Разгоря се голям спор по закона за собствеността на тате Фахредин - В дебата някой изказаха категорична позиция, а други се оттеглиха доброволно. Този спор не е от сега. Още при онлайн излъчването започна. Тогава имаше също голяма битка - мога да изброя дори имена. Днес ми се струва, че се появи една от първите на опашката - ANI56. Но мисля, че Гони е тази, която остана и до днес на най-стабилни позиции.  За съжаление Велиана не е първа, въпреки атаките ѝ  на заграбване. В заключение искам да кажа -  Не е обществен, той си е наш!!! В личен план моят човек е адвокат Йомер и аз отдавна елиминирах конкуренцията. Но да не забравяме всички, че Енгин е с предимство!!!
При такива спорове за отбелязване е, че Марта се усеща малко късно - "Всички били заплюти." Ами да! И за да се разсейва Гони, дава съвети как да се държи на работното си място
Велиана, не се отчайвай - Марица ти е дала отговора  в категория спам  - "Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете."
И сега към наградите!!! Браво на победителката - Елинор!!!  Така трябва да се държи всеки, който печели награда! Щом черпи, всеки ден ще има награда за нея!!! Ето днес ни прехвърли на г..а на географията - Австралия. Да, там е лято сега. Може. Печелиш пак!!! А с Булут статуетката ти е в кърпа вързана!!!
Друг номиниран за нагрда е Марица.  Тя е изпаднала в много тежко състояние - Нищо друго, освен играта на Енгин в ролята на Керим не я интересува. Главата ѝ е пълна само с това.
Божееееееее Боговете наистина са полудели. И искат още, още, още .... И Марица се раздава, както тя си знае   - Будна сънува Булут. Удари я мълния на самотен остров. Няма стига, няма недей, няма насищане. Има  Атеши. Има митове и реалност ... Накрая тя мина в друго измерение и не знам как ще ѝ връчваме наградите!? Търсим врати, прозорци, картони.... и меки възглавници
Предглед на новините от фейсовете. Стари са, но не като да няма. И оная абла Демет се омъжила за друг. Пак реклама на гърба на Енгин.  Официала пък слага снимки от старото награждаване, а за новото нито буква не са написали.
Темата "Конкуренцията не спи" я преглеждат през 20 минути  Председателката ValentinaP и Велиана. Ако нещо ви липсва, те са насреща!
Сериозните! новини от чужбина: Съдът днес освободи от ареста Чагатай. Всички обвинения, за употреба и притежаване на накротици срещу него, са отпаднали. Освободени са и други известни негови колеги. Припомням, че преди няколко дни в голяма спец акция на полицията бяха арестувани 40 души свързани с употреба и разпространение на наркотици. Чагатай, който има български корени / баща му е изселник от Разградско/, се държа достойно. Голяма помощ получи от майката на екранната си партньорка Хазал Кая, която е негова адвокатка. Подкрепа получи и от много свои колеги от бранша!!! Феновете му бяха затаили дъх и едва дишаха в очакване на решението на съда. Дано на никой не му се случва да преживее това!!!
И на края, но не последно място да пожелаем успешна командировка на Димана!!! Да се оглежда по летища и гари за нашия човек!!! И да не забрави да ни донесе армаган!!! Иначе не се брои!
Това бяха новините накратко!? в понеделнишкия бюлетин.
Утре очаквайте преговора с незабравимите водещи  Марианка, Дилеми и Марта!!!

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 05:47 от di...va

# 653
Привет, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за всичко написано в темата днес!!!
Марианка, Благодаря за прегръдката!!! Наистина много ценя този жест!!!
Благодаря ви на всички за реакциите!!! Радвам се, че ви е харесал осведомителния бюлетин.  

Скрит текст:
Искате всеки ден, а? Е, как да стане, милички? Трябва ми помощ. Днес никаква новина не сте хванали, а сте изписали 12 страници. В това положение, никак не ми помагате и за това не мога да съм толкова мила и добра всеки ден. Не е лесно да се работи в тази гъста информационна мъгла. Нищо се не вижда, а и персоналът в агенцията е малко и не смогва. Но хайде от мен да мине, днес по изключение ще е понеделнишки. Понеделнишки, нали знаете какво е? - Ниско качество. Никой не иска да си купи кола, която е била произведена в понеделник.
Та за това започвам без фанфари.
Скрит текст:
Добра нощ, момичета!!!
Измина още един ден без новини от Енгин, но доброто е, че Агенцията Ни чул Ни видял Енгин продължава да съществува, благодарение на неговото Мълчание. Запазваме си правото, след като проговори най малкото, да променим заглавието си. Заслужава си да отбележим и изказването на KIKI 75 - "Ако Енгин разбере за тази агенция мисля че сам ще пожелае да ни даде интервю,че и снимки даже. А дано" Дано, дано, ама надали. Но ако все пак се случи, Божеееееее, направо обявяваме ликвидация на агенцията!!!
И да напомня за обявата ни, че търсим кореспондент в Истанбул. Мястото все още е свободно. За сега никой не е реагирал на обявата.  Но до тук с организационните въпроси.
И така ето по-важните моменти от днес.
Новина номер едно, разбира се, е преговорът на 65-ти епизод.
Отбелязваме някой от най-върховите моменти, търсейки връзка с реалността.
Става въпрос за жеста с ръката на Керим към баща си в линейката - "Повече от благодарност." -  Този жест е много реален. Чувствата си Гьорхан заяви в интервю, а именно, че наистина чувства Енгин като син.
"Фатмагюл е добре. Дали са и успокоителни." - Берен наистина е болна, за което Марианка подробно ни е уведомила. Благодаря!
"Мустафа едва ходи, залита, върви през гробище"
Той май така си ходи и в реала. Е, там исках да свърши. На точното място беше, но сценарий, пари и ...
От рубриката - Кошмари, се спираме на следното:
"Фатмагюл иска да се преоблече. Муки: "Той ли те облече в тях?" Керим само дето не я застреля с поглед."
Още не е напълно ясно , че не ѝ е направил нещо. Витае в атмосферата  едно тягостно чувство, че могат да излязат още кадри от отвличането и да не е само отвличане, а и нещо по-ужасно. Дори думите ѝ - "Помислих си, че ще изживея отново онази нощ. Когато се доближи до мен…Исках да умра. Да умра и да се свърши…" Се възприемат в тази обстановка като това, което Керим чува - "Когато се приближи до мен...сякаш изживях отново онзи кошмар."
По всичко личи, че и след последния епизод не го напусна този кошмар. А и нас също!
ФГ  пък мисли друго - "Не можах да дръпна спусъка. Дори когато виждах, че ще те убие." - Кошмар!
Добре, че сега Берен може да Отмъщава!
А Енгин? Ох, Енгин!
В рубриката - Крушката си има опашка  ви представяме следния диалог:
К: "Журналистите са на пост тази сутрин."
Фахретин: "Няма да казвам на Дениз и Джени, че сме ранени. Ти също недей, щом Дениз се обади. Тя следи вестниците в интернет всеки ден."
Е???? Ето кой го учи нашия човек как се крие информация и как да се отбягват журналистите.
"Фахретин говори с Дениз. Успокоява я... Не е точно така, както го представят в новините." -
Да бе да - още по-ужасно е!
То преговора няма край. Като се завърши се започва отначало, така че сега да преминаваме към другите новини.
Велиана, днес първа донесе нова анкета от стъгмистиката за най-добър турски актьор. След кратко обсъждане Аниста, Мариана, Марица, Валентина, я приключиха на бързо. И аз гласувах, за да не съм капо. Утре се очаква друга анкета.
А, сега за собствеността - Разгоря се голям спор по закона за собствеността на тате Фахредин - В дебата някой изказаха категорична позиция, а други се оттеглиха доброволно. Този спор не е от сега. Още при онлайн излъчването започна. Тогава имаше също голяма битка - мога да изброя дори имена. Днес ми се струва, че се появи една от първите на опашката - ANI56. Но мисля, че Гони е тази, която остана и до днес на най-стабилни позиции.  За съжаление Велиана не е първа, въпреки атаките ѝ  на заграбване. В заключение искам да кажа -  Не е обществен, той си е наш!!! В личен план моят човек е адвокат Йомер и аз отдавна елиминирах конкуренцията. Но да не забравяме всички, че Енгин е с предимство!!!
При такива спорове за отбелязване е, че Марта се усеща малко късно - "Всички били заплюти." Ами да! И за да разсейва Гони, дава съвети как да се държи на работното си място
Велиана, не се отчайвай - Марица ти е дала отговора  в категория спам  - "Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете."
И сега към наградите!!! Браво на победителката - Елинор!!!  Така трябва да се държи всеки, който печели награда! Щом черпи, всеки ден ще има награда за нея!!! Ето днес ни прехвърли на г..а на географията - Австралия. Да, там е лято сега. Може. Печелиш пак!!! А с Булут статуетката ти е в кърпа вързана!!!
Друг номиниран за нагрда е Марица.  Тя е изпаднала в много тежко състояние - Нищо друго, освен играта на Енгин в ролята на Керим не я интересува. Главата ѝ е пълна само с това.
Божееееееее Боговете наистина са полудели. И искат още, още, още .... И Марица се раздава, както тя си знае   - Будна сънува Булут. Удари я мълния на самотен остров. Няма стига няма недей, няма насищане. Има  Атеши. Има митове и реалност ... Накрая тя мина в друго измерение и не знам как ще ѝ връчваме наградите!? Търсим врати, прозорци, картони.... и меки възглавници
Предглед на новините от фейсовете. Стари са, но не като да няма. И оная абла Демет се омъжила за друг. Пак реклама на гърба на Енгин.  Официала пък слага снимки от старото награждаване, а за новото нито буква не са написали.
Темата "Конкуренцията не спи" я преглеждат през 20 минути  Председателката ValentinaP и Велиана. Ако нещо ви липсва, те са насреща!
Сериозните! новини от чужбина: Съдът днес освободи от ареста Чагатай. Всички обвинения, за употреба и притежаване на накротици срещу него, са отпаднали. Освободени са и други известни негови колеги. Припомням, че преди няколко дни в голяма спец акция на полицията бяха арестувани 40 души свързани с употреба и разпространение на наркотици. Чагатай, който има български корени / баща му е изселник от Разградско/, се държа достойно. Голяма помощ получи от майката на екранната си партньорка Хазал Кая, която е негова адвокатка. Подкрепа получи и от много свои колеги от бранша!!! Феновете му бяха затаили дъх и едва дишаха в очакване на решението на съда. Дано на никой не му се случва да преживее това!!!
И на края, но не последно място да пожелаем успешна командировка на Димана!!! Да се оглежда по летища и гари за нашия човек!!! И да не забрави да ни донесе армаган!!! Иначе не се брои!
Това бяха новините накратко!? в понеделнишкия бюлетин.
Утре очаквайте преговора с незабравимите водещи  Марианка, Дилеми и Марта!!!

Ди...ва Hug Hug  bouquet  bouquet smile3501 newsm10 newsm51 newsm51  love001

ВСИЧКИ СТЕ ПРЕКРАСНИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Репортрерът  Joy Joyот  "Нежна е нощта" е малко в задръстване  Joy-  но след два дни ще е на линия  Peace Peace
И за  да не е без нищо  - нещо кратко и хубаво.....

и още едно  Embarassed Embarassed

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ajrSio-w23g#!

Добро да е утрото Ви, момичета! Прекрасен и невероятен денят! Hug Hug

# 654
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник. di...va с удоволствие и усмивка те изчетох....Дано днес най-после имаме новини...На всички момичета - усмихнат да е денят.

# 655
# 656
Кзвам ви само добро утро и се връщам да ви чета,гледам и слушам!качвам ви една снимка на храм-паметника Александър Невски,да видите как еизглеждал в началото на миналия век(даже от 1916-1920 се е бил преименуван на С.С. Кирил и Методий)

# 657
  • София
Здравейте,  wavey момичета! Лек и успешен ден на всички!

di...va, скоро няма да можем да започнем деня без твоите бюлетини!

Марианка, Гони, Велиана, момичета!

# 658
  • Пловдив

Къде е избягало момчето.... Феновете вече сътвориха чудеса - къде си Енгин... От кого и къде си се скрил?

# 659
  • Пловдив

Дилеми, момичета, на ход сме с 66 епизод...  newsm51
....................
Кадир и Йомер са в полицията....Журналистката Синем търси контакти с Фатмагюл...
....................
Фахретин подканя Керим да тръгват....Мерием ги предупреждава да не правят нищо на своя глава.
К: "Спокойно, како. Яшаран са към края си.

Общи условия

Активация на акаунт