К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 556
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте
Аз докато се наканя да пиша и то станало обяд-следобяд  Mr. Green
Специално   bouquet за тебе  Фейт , ти си знаеш. Wink
Да се похваля, че нашите пъпчици намаляха, останаха малко по дупето и тук там по тялото още, но дано до ден-два изцяло да изчезнат, мисля че наистина съм я била претоплила.
Нещо днес Никол май се опитва да ме изкара извън контрол  #Cussing out цял ден е в ужасно настроение, само се цери  ooooh! . Мисля че и се спи, но не иска, иде ми да се  #2gunfire

Сега имам и едно друго въпросче. Днес ще стане една седмица от както давам пюре от картоф и мисля, че го приема добре, ще и давам още ден-два-три само картоф и после ще го смеся с друго. Сега трябва ли да направя някаква пауза преди да и го предложа в комбинация с друг зеленчук  newsm78

# 136
Ариел, , не се отказвай да кърмиш- аз съм в твойто положение от месец и половина и всеки ден и нов и нов ужас, ама аз напук на всичко продължавам! Simple Smile Както и за всяко друго нещо- търпение и пак търпение! Simple Smile Пробва ли да носиш бебчето, докато кърмиш?
О, даа! Какви пози само - вече 2 пъти я залъгвам в слинга. Общо взето тия дни оставам вкъщи и ще ядебна - най-успешно ми е като я хвана полусънена, когато успея да я приспя.
sky* никакви шишета. Глад-глад, накрая все захапва и се наяжда. Даже не смея и с много вода да й давам, че ще вземе да се нацока и после да повръща ако успее да захапе.
anghella ще ги разгледам какво продават  - Hug
bel4eto кашата не е ли разредено пюре?  newsm78
@1eks@ на каква принцеса ще се правиш? Доложи после и със снимка  Flutter

# 137
Прочетох оттук-оттам.
Къде ми отиде спокойното бебе? Голямо мрънкане , разнасяне ....
че и вечер взе трудно да заспива. И имаме колики! Чак сега. Whistling
Не плаче от тях, но така зверски и свирят чревцата...... И на гърда е голям гърч.
И аз естествено веднага си мисля, че й е малко млякото....

Ариел, дръж се! Hug Знаеш причината, това е почти свършена работа.
Аз не съм го преживявала, ама сигурно предстои. ooooh!
Покрай запушения канал се оглеждах за помпи, при нужда ще си
купя тази на Бертони - около 15 лв е.е

При ортопеда - всичко е наред.

Не се хващайте за думата "няма да замествам хранене до 1 г" , реално всяко едно
хранене до годинката е на основата на мляко. Ам, кърма, или някви други млечни хибриди,
намиращи се  из купените пюрета, все е мляко + нещо друго - плод, зеленчук, зърнени...и.т.н.
Та от тази гледна точка, реално,  никой няма да замести хранене.  Simple Smile

Друг е въпросът, че аз планирам млечната порция да си идва от гърдата.
Надявам се всичко да е наред, разбира се. И да давам само "другото" .
Кога, колко  и как бебето ще си покаже.

# 138
Не се смейте...една приятелка става на 30 и бойкотира годинките с принцеско парти...ей това ни е дрескода:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/554542_10 … _1181747699_n.jpg
 Аз кукленска розова рокля имам, но откъм аксесоари има какво да се желае newsm03

Някой споделяше, че бебето е с шарка....и понеже баткото ми току що се оказа, че е с варицела...кажете как да пазя дребния...да го пазя ли....ще го опазя ли....и не е ли по-добре да я изкара smile3506

# 139
@1eks@, около 2 седмици преди да избият пъпките, човек е зарАзен.....
т.е. свършила се е тя, от предпазване файда няма. Ще наблюдаваш бебо,
ако се е заразил ще разбереш.

# 140
  • Варна
unforgiven на 10.03 моята Ева става на 6 месеца, но аз няма да чакам до тогава Wink
Скай, мен ми е ясно, че да я яде трябва да стои седнало, ама аз мисля и в полулегнало да я почна.

# 141
@1eks@, няма да го опазиш, но ако се е заразил поне ще я изкара по- лесно. Така казват...
Белчето, кашите са на основата на брашна- пшеница, ориз, овес... Те по- скоро се заместват с киселите и млечните кремчета. Пюрето си е пюре- чист плод или зеленчук + евентуално мляко. Може би кашата е удачна за въвеждане на глутен  Thinking

Скрит текст:
Как се прави кисел?
Кипваш 100-150мл.вода,прибавяш размито във вода 1с.л. царевично нишесте и след като го свалиш от котлона прибавяш плодово пюре или настърган суров плод (може и мляко)

# 142
Благодаря за отговорите Heart Eyes.Сега остава да видя дали могат да се приготвят кашички в моя бебешки уред или ще трябва да мисля друг вариант newsm78

# 143
Вики днес се обърна за пръв път от гръб по корем newsm44  newsm44 оставих го по гръб в кошарата, отивам да си измия шишето....връщам се...и той по корем  Grinning

днес бяхме за пръв път единствената количка по време на разходката  smile3504 в нета пише..усеща се като минус 8  Mr. Green

Алекса страхотен дрескод за партито  Grinning

# 144

Специално   bouquet за тебе  Фейт , ти си знаеш. Wink

Сега имам и едно друго въпросче. Днес ще стане една седмица от както давам пюре от картоф и мисля, че го приема добре, ще и давам още ден-два-три само картоф и после ще го смеся с друго. Сега трябва ли да направя някаква пауза преди да и го предложа в комбинация с друг зеленчук  newsm78

Мерси, знам си аз  Mr. Green Hug
Иначе мисля, че няма нужда от пауза ... продължаваш вече със следващ зеленчук и пак наблюдаваш. Нека обаче захранилите вече мами да кажат така ли е  Mr. Green

@1eks@ май е по-добре сега да я изкарате  Wink

Белчето
... ето как  Laughing

http://recepti.gotvach.bg/r-6501-%D0%91%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BD% … D0%B0%D1%88%D0%B0
дава ми го като спам  newsm78

ето рецептата: Приготвяне на Бананова каша

Необходими продукти

ориз - 1/2 ч.ч.
    вода - 2 ч.ч.
    мляко - 100 мл адаптирано
    банани - 1 и 1/2 зрели

Сложете водата да кипне в съд на котлона и пуснете нарязания на малки парченца банан и ориза. Разбъркайте добре и оставете да къкри, като периодично бъркате.

Щом оризът поеме цялата течност, добавете млякото и варете още 1-2 минути на слаб котлон. Бъркайте, снемете от котлона и пасирайте добре.

Може да съхранявате така приготвената бананова каша в бурканчета в хладилника

А ето това ми е любимата  Mr. Green

http://slantcho.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-% … D0%B0%D1%88%D0%B0

Виждам, че Слънчо имат и пюрета, ноне съм ги виждала на пазара  newsm78 някой ако е виждал да каже къде  Heart Eyes

# 145

Виждам, че Слънчо имат и пюрета, ноне съм ги виждала на пазара  newsm78 някой ако е виждал да каже къде  Heart Eyes
В Лекси ги има Simple Smile))
Също там има промоция на пюретата на Хип-малките по 1,89 бяха, ако не се лъжа newsm78

# 146
Фейт,мерси за инфото...
На мен също ми е любима банановата на Слънчо-като ученичка често боледувах от гнойна ангина и само бананови каши ядох....днес мисля да пробвам за първи път от около 10 години банановата каша-да видя дали още съм и такава голяма фенка  Mr. Green

# 147
  • Варна
В нашата група всички деца са тръшнати от варицела. Само моята се опъва нещо. Аз също не съм я карала , та да питам , ако се опъпча мога ли да кърмя Rolling Eyes

# 148

Някой да е чувал да слагат бебче на четири месеца и половина подпряно със възглавници  #Crazy?!
На моя приятелка педката така и казала" оооо слагай я вече да седи, тя е готова"  #2gunfire аз ли съм луда?!
педи каза че ни е много рано,да навършим 5 месеца и да почнем 6-ти,чак тогава

# 149

В Лекси ги има Simple Smile))
Също там има промоция на пюретата на Хип-малките по 1,89 бяха, ако не се лъжа newsm78

А такааа ... а къде е този магазин  Mr. Green да не е вТракия накъде, познато име ми е  newsm78
Иначе онзи ден в Карфур на промоцията също бяха 1,89  Crazy

Фейт,мерси за инфото...
На мен също ми е любима банановата на Слънчо-като ученичка често боледувах от гнойна ангина и само бананови каши ядох....днес мисля да пробвам за първи път от около 10 години банановата каша-да видя дали още съм и такава голяма фенка  Mr. Green

Охххх, олекна ми на душицата, че не само аз на дРъти години ям бебешка каша  hahaha
Ама пусто много ми харесва  Mr. Green пък и не е скъпа  Money

В нашата група всички деца са тръшнати от варицела. Само моята се опъва нещо. Аз също не съм я карала , та да питам , ако се опъпча мога ли да кърмя Rolling Eyes

питай по-добре Мимсат  Hug

Общи условия

Активация на акаунт