Въпросът беше специално за правенето на картофенето ... просто не мога всеки ден да варя по половин/едно картофче 
Тази лекарка пък защо подхвърля нещо и не обяснява само да те плаши. Ми като не е сигурна в нещо, по-добре да не си говори ей така колкото да каже нещо
ще чакаме да кажеш, че всичко е наред 
От къде се е разболял Владко? Баткото ли му е донесъл някой вирус?

тази събота или неделя май ще ходим до Джъмбо и ке видя за нещо подобно

Не ми се струва логично да води до стерилитет при момчецата освен ако не го слагаш да седне отгоре за да му облъчва топките. Няма да му топля пюрето в микровълновата защото не загрява равномерно, а и ще вземат да избягат и малкото останали витамини. 

Не ми се струва логично да води до стерилитет при момчецата освен ако не го слагаш да седне отгоре за да му облъчва топките. Няма да му топля пюрето в микровълновата защото не загрява равномерно, а и ще вземат да избягат и малкото останали витамини.

Щях да си ги приготвям сама, защото баща ми отглеждаше на село всякакви зеленчуци, но продаде къщата скоро и вече си нямаме градинка 

Препоръчани теми