К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Зори много ме кефи твоя Ники какъв е апетитко.
Влади вдгна темп. та отидохме все пак днес при ЛЛ. Има сополи и зачервено гърло. Притесни я акото и ни прати на ехограф.
Замразен картоф не е картоф.

# 601

Замразен картоф не е картоф.

Подкрепям с две ръце как замразен картоф бе хора  Sick попадала съм на миксове от замразените е няма такава отврат  Sad

# 602
sky*, утре ли на ехограф? Дано не е сериозно.

Каналчето се отпуши, пих лецитин общо 7-8 дни .
Мисля, че коликите се появиха като следствие. Сега е добре Елиса.

То и аз не бих излязла в този вятър, ама Дариа с главобол и я взех
от занималня. Сигурно я напада вирус.  Tired
Метнах дъждобрана на количката и готово. Реално не беше студено, само силен вятър.

# 603
утре,  да. Дано! Браво на Елисчето.

# 604
Един въпрос.Като заменя едното хранене примерно с оризова каша трябва ли да намаля храненията за деня с едно примерно не 6 хранения ,а 5 да станат  newsm78
не

# 605
педи каза така-досега 6хранения с мляко,после 5мляко и едно пюре или каша,но не намаляш още броя на храненията

фейт,аз картофа го правя така - взимам си портмонето и купувам пюре от магазина  Joy Joy Joy

# 606
Е стига де, какъв е зора да сварите днес един картоф утре друг. Обещах си да не се обаждам по темите със захранването, но не мога да се стърпя.

# 607
Така е , и аз мисля, че ако са домашно приготвени пюретата, трябва да се правят ден за ден, а не за една седмица напред  Peace То иначе се губи смисъла на целия труд  Heart Eyes
На който не му се занимава купува готови и така

# 608
фейт,аз картофа го правя така - взимам си портмонето и купувам пюре от магазина  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha то тъй най-добре, ама нали казват, че купения бил гаден  Sick та за това аз за него ще се жертвам  Mr. Green другите като теб ще ги правя  Mr. Green

Данайче .. аз така си ги представям нещата  Mr. Green

6 часа - Кърма (АМ)
9 часа - Кърма (АМ)
12 часа -   Кърма (АМ) Започваме захранване  Heart Eyes
15 часа - Кърма (АМ)
18 часа -   Кърма (АМ)
21 часа -   Кърма (АМ)

Когато вече обедното се замести напълно отивам например на следбедното ...

6 часа - Кърма (АМ)
9 часа - Кърма (АМ)
12 часа -   Пюре / каша
15 часа - Кърма (АМ) започваме отново постепенно захранване ...
18 часа -   Кърма (АМ)
21 часа -   Кърма (АМ)

и т.н.  Crazy

Скай ... дано не е нещо сериозно.

Е стига де, какъв е зора да сварите днес един картоф утре друг. Обещах си да не се обаждам по темите със захранването, но не мога да се стърпя.

Такъв, че който е с котлон например /тоест на ток/ за едно картофче всеки ден да се вкючва, мисля, че ще излезе доста солено  Wink

# 609
Хайде за лека нощ едни виц  Mr. Green

Скрит текст:
Девойка ражда и врещи като луда:
- Извадете го това от мееен, болиииии! Сложете ми упойка, ще пукна!
По някое време се обръща към гаджето си, стоящо до нея:
- Ти, говедо мръсно, ти ми го направи това! Заради тебе сега ме боли!
Момчето с каменно изражение:
- Еми, аз кога ти виках "Дай да ти го сложа отзад", ти викаш "НЕ! ЩЕЛО ДА БОЛИ!"! Трай сега!

Joy Joy Joy

# 610
Фейт много хубава схема  Hug дано докато стане време за пюрета и моя караконджул да яде така, че тва нощното хранене май до 2 години ще го имаме ние  Heart Eyes
Ххахахаах, много брутален тоя виц  hahaha hahaha hahaha то така и така ще те боли  hahaha

Много рано лягаш, не те е срам значи  Mr. Green

# 611
Не че се заяждам,ама 1 картоф се вари за 15-20 мин...е колко па ток ще се изгори?!
Другото решение е-готови пюрета-като сметнеш цената=дали ще е по-евтино от тока?!

# 612
Алекс вчера заспа в 22,буди се в 6 да яде и после към  9 сутринта,аз в 3 през нощта седя будна и си мисля..няма ли да се буди?нещо не е наред,нали все в 3 се буди хиихи

# 613
Не че се заяждам,ама 1 картоф се вари за 15-20 мин...е колко па ток ще се изгори?!
Другото решение е-готови пюрета-като сметнеш цената=дали ще е по-евтино от тока?!

Точно затова всеки си преценя какви пюрета да дава , правени или купени, аз лично мисля да купувам, защото ми е по-удобно и няма да ми отнема от времето  Peace Heart Eyes

# 614
котлона ми си е все заминал,нагрева за 30минути,фурната още по-бавно,в кухнята е около нулата температурата.определено ми е по-евтино готово пюре

Общи условия

Активация на акаунт