К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 496
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
 running Гоня ви няколко дена,а вие и нова тема започнахте  ooooh!  Hug
Режим нямаме,освен вечер.Тогава Ави си изяжда порцията наведнъж и веднага заспива . Heart Eyes През деня обаче е едно постоянно хранене...по 30 мл.,по 60 мл.,по 90 мл....
За заспиването : Ави си заспива сама в леглото,завива се през глава и си мачка одеалцето с ръчички.Има и момент,в които иска да е гушната в мен,но са рядко.
Захраване:мисля да започнем скоро,още обаче не съм решила с какво.Ще почета в нета.Някой може да сподели полезни статии  Heart Eyes
Една игра на каката от онзи ден  Rolling Eyes:
Скрит текст:
Детето си разиграва класическа сцена със съвременни елементи като куклен театър.Принцесата се жени за принца.Тя ражда бебето още на сватбата .Всички гости казват'оооо колко красиво бебе ".Принцесата отговаря : "Ооо трябва да си купя помпа '  Joy #Crazy newsm78

Израза "жена на повикване " е много актуален днес ...Бягам  Whistling

# 76
Фейт за темата
Личи си, че времето не ви е пролетно днес. Само пишете
Ние с Георги бяхме на разходка от 11.30 до 13.30 ч. Ходихме в банката да оправям документи и охранителката го погушка малко  Mr. Green, докато попълвах документи, че се размрънка. От два ди не съм спала  Shocked, но забележете защо - пощуряла съм на тема онлайн пазаруване. Едната причина да ходя до банката е да си направя дебитна карта Виза, с която да си пазарувам. Страшна зарибявка са тези сайтове и разпродажби. Само разглеждам и съм е така smile3508
И да се похваля ли не знам, но от два дни на Георги акото не е зелено, а жълто. Не съм правила нищо различно - обличам го както до сега, температурата в къщи си е постоянно 22 градуса, яде си Хип, не съм давала пюрета. Единственото различно е, че ака няколко дни подред, а не през ден.

# 77
Скрит текст:
Остават 11 дена до майчинството
 Joy

hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao немОа коментирам просто   rotfImao оправими настроението  Mr. Green

За захранването на мен вчера ми пратиха ескелски докумен как и какво е давано ден по ден. Даже и реакциите на бебето са написани и акането ... супер е и ще се водя по него. Няма как обаче да ви го кача тук  newsm78

# 78
въобще не ми остава време за нет-а. От 2 седмици не си е живот. Къв е тоя скок в растежа, какво е това чудо?!?!. Няма спане, само рев, носене и ядене, направо като новородено. дано мине по-скоро... Praynig Добре, че погледнах темата да се успокоя, че не е само у нас  Simple Smile Simple Smile Дали не са зъби се чудя?

# 79
Мисля да започна да давам на Калина да подушва храна от време на време и да и връча една лъжичка да си игае с нея
някъде четох,че се прави така месец-два преди заханванто. Утре ще си имам скъпа гостенка-свекървата CryОт сега почвам да се настройвам какво ще си обясняваме утре  като почне " ама що не и даваш вече пюрета,гладно го държите това дете..."

# 80
Avara - голям смях с тази твоя дъщеря. хе-хе-хе- "Трябва да си купя помпа. "

Lucky* - незнам какво да ти кажи. Ние сме на Фризовом и сме пробвали почти всичко. Давах и Гактротус, но сега съм спряла всичко, щото тия лекари са луди.
Та... Забелязвам, че когато детето ака почти не повръща. Ако не е акала тогава повръща два, три може и пет пъти и то много време след хранене. Случвало се е 2 часа след хранене да го прави. Не смея да сменя млякото. Но съм сигурна, че редовното акане ще оправи нещата.
При вас такова ли е положението?
Нощно време не повръща, а тогава дори не я уригвам. Заспива със шишето.
Леглото, количката, шезлонга - всичко е повдигнато, максимално.
Не я потупвам по гръбчето за уригване , а само леко масажирам, от долу нагоре по лявата част на гръбчето.

# 81
Lucky, и аз съм много зле със зъбите от двете последователни бременности и дългото кърмене. Няма как да ходя на зъболекар - много е сложно да оставям двете деца някой да ги гледа. Зъбите не ме притеснявата - все някога ще имам възможност да ходя и ще ги оправя, обаче се замислям какво ли се случва с костите ми newsm78
За захранването изобщо не бързам. Но не мисля, че всички деца са готови точно на 6 месеца. Това е средно статистически - като с размерите. Аз лично се надявам даже да е след 6тия месец. Ще започна с каша от кафяв ориз (изсушава се във фурната и се смила на брашно), после зеленчуци и после плодове. Няма да замествам хранене до годинката, т.е. първо давам кърма и после каша или пюре за изследване на вкусове и консистенция, а не за нахранване. Сетих се да дам съвет - Това, че на вас не ви е вкусно пюре или каша, не означава, че и за бебето е така. Неговото небце е много по-нежно и неопитно! Не правете грешката да давате подсладените купешки пюрета или пък готовите каши, които на вас ви допадат! Мисля, че ако кашата и пюрето са ви безвкусни, значи всичко е наред! И разбира се по-добре от домашно приготвеното няма!

# 82
Оф, много пишете ейййййййййй , то човек да не излезе на разходка  Grinning Heart Eyes
Тук печеше страхотно слънце и се разходихме на парка от 13 до 16 и докато се прибера 4 стр. сте изписали .
Фейт казах ти аз, че нещо не е наред, за бой са тия твоите счетоводители  #2gunfire #2gunfire взимай пари от Мъжо и утре на Джъмбо те чакаме  Hug Heart Eyes

Белли вярно много гости бе , ей лудницата ще е пълна май  Mr. Green Heart Eyes
Евва честито ви захранване  Heart Eyes

Велвиамо и аз взех от тези памперси, те са по изрязани , да не би да не ги залепяш равномерно, на мен не ми пропускат, ама ще си карам с Либерото и вече нищо няма да пробвам  Crossing Arms

Хрисик с това интернет пазаруване внимавай, че много бързо свършват парите  Mr. Green Heart Eyes

whisper абе много си е добре детето, какво наднормено тегло  Rolling Eyes

Моето дете ме изненадва пак, от 4 дни ака всеки ден, че и по два пъти понякога, а преди акаше през два дни, кво му стана и аз не знам, пак си яде само кърма, не знам кое така му действа .
Вече реших довечера на нощното хранене в 22 часа ще му направя АМ да видя дали ще спи повече, може да не му стига кърмата . Одеве му дадох и от двете гърди да яде да видим какво ще стане, оф и помпа взех да пробвам какво ще изцедя , може да яде по малко милия  Tired

yael спокойно, ние от както сме се родили сме в "скок в растежа" , до кога и аз не знам  Heart Eyes

Авара много интересни игри играят децата вече, другия път сигурно и ще "захранват"  Mr. Green готова е каката май за "супер мама"  hahaha

Аз ще захраня март, на навършени 5 месеца , няма да се тормозя вече с това кърмене, нещо май не ми се отдава много  Mr. Green ама един месец и малко ще избутам още  Heart Eyes

Отивам да готвя мусака от тиквички, та за утре да съм свободна за Джъмбо  Heart Eyes Heart Eyes

# 83
За повръщането, при нас се оказа на нервна почва. Повръща винаги като се ентусиазира много като си играем или като е нервна и реве. Педиатърката предложи ако искам да давам малко фризовом при всяко хранене, защото било по тежко мляко и можело да намали повръщането, но не съм сигурна, че искам да пробвам...

# 84
Фейт, все забравям да те питам - Пламката отде ги наследи тез хубави очи  Heart Eyes Като гледам и двамата не сте със сини. И май, май е започнал да прилича на тати  Laughing Hug

yael, като повръщаше много Сашето и на мен ми предложиха да дохранвам с Фризовом, категорично отказах. Стискаш зъби и чакаш да го израсте.

# 85
Фейт, все забравям да те питам - Пламката отде ги наследи тез хубави очи  Heart Eyes Като гледам и двамата не сте със сини. И май, май е започнал да прилича на тати  Laughing Hug

Охохохоо .. чета те на глас и на последното изречение на ММ му светнаха очите от щастие  Joy Свекър ми е със сини очи и се надявам да си останат такива  Heart Eyes
Тя и свекърва ми предния път вика ... ми на кога така със сини очи ... и ме поглежда  hahaha
Не е на комшията все пак ... пфууууу  Whistling Laughing но като се замисля и той е със сини очи  newsm78  Mr. Green

# 86
Охохохоо .. чета те на глас и на последното изречение на ММ му светнаха очите от щастие  Joy Свекър ми е със сини очи и се надявам да си останат такива  Heart Eyes
Тя и свекърва ми предния път вика ... ми на кога така със сини очи ... и ме поглежда  hahaha
Не е на комшията все пак ... пфууууу  Whistling Laughing но като се замисля и той е със сини очи  newsm78  Mr. Green
Joy Joy Joy Еее, тя няма гледа на мъжа си очите, отде да знае, че са сини  hahaha
Според мен ще си останат такива, много са бистри, не са мътни и неопределени. Страхотни са, много госпожици ще въздишат по тях  Heart Eyes Но определено се е променил, преди бях категорична, че прилича на теб, сега все повече прилича на баща си. Голям е пичага, да ти е жив и здрав  Hug
Кажи на ТМ, че изкарах една биричка  Wink

# 87
 Joy Joy не бой се Фейт,при нас малката е рижава,пък аз човек с такъв цвят не познавам.иначе и за мен като бебе са питали мама защо съм бяла и руса? Whistling да не съм от комшията? ooooh!

# 88
  • София
Темата за сините очи и на нас ни е болна Mr. Green Калоян е синеок, а ние с ММ  - НЕ!!! А и в родата нямаме синеоки. Та като пита някой на кой са очите ММ вика ами на баща му!!!!! Mr. Green

# 89
Какви госпожици, ало..нали си има булка  Naughty Joy
На мъж ми брат му и жена му са с тъмно кафяви очи, малката (вече голяма) е синеока (има на кой да прилича, очите й са като на ММ  Flutter), но не това е въпросът. Някаква жена на времето ги спряла и питала "Това бебе на кой се е метнало такова хубаво Не прилича на вас  Mr. Green?"  hahaha

kanekorso, ние сме на кърма и ака рядко, та може и от това да е...
tiya_4 ти как мислиш ще ходя на зъбар? Всички заедно  ooooh! ММ каза,че сам с 2-та в нас не остава да ме чака...

Общи условия

Активация на акаунт