К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 515
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Joy Joy не бой се Фейт,при нас малката е рижава,пък аз човек с такъв цвят не познавам.иначе и за мен като бебе са питали мама защо съм бяла и руса? Whistling да не съм от комшията? ooooh!

hahaha hahaha hahaha

Темата за сините очи и на нас ни е болна Mr. Green Калоян е синеок, а ние с ММ  - НЕ!!! А и в родата нямаме синеоки. Та като пита някой на кой са очите ММ вика ами на баща му!!!!! Mr. Green

Joy Joy Joy

Някаква жена на времето ги спряла и питала "Това бебе на кой се е метнало такова хубаво Не прилича на вас  Mr. Green?"  hahaha

tooth tooth tooth

Нахилих се доволно ... ама верно се чудят хората що е синеочко като ни видят  Mr. Green
Тео на Миленка има много яки очи също ... и такъв поглед  Crazy

Марти ... имаш бира и цаца на корем  Laughing

# 91
На мен пък зъбите са ми здрави, но коса не ми остана....такова скубане и предния път не беше... smile3511
А за очите мога да споделя опита с баткото...на 6м ярко синьо-сиво (фотосесия му правиха...така че доказателства има много), на 9м започна да се мярка и зеленикаво....а сега са си съвсем пъстри и в зависимост от дрехите ги определят различно. Но пък е рус все още и така му ходят (нахвалих си детето, че няма циганки покрай нас newsm47) А дребният от сега си е с кафяви очи и не толкова русолява косица....горкото...на майка си се е метнал smile3534
Хрисик, като се започне с онлайн шопинга и спирка няма...но пък съм ММ ме е признал колко икономично обличам децата...ми така де...как да оставяш пари в нашите магазини, като знаеш, че цената е завишена 3-4-5 пъти smile3513
Скай, така и не разбрах какво получи Нико и дали се зарадва..
И вкъщи готовност за захранване няма...дребният не проявява мерак, а мен така си ме домързява....добре, че има още време до 6м
Това, че на вас не ви е вкусно пюре или каша, не означава, че и за бебето е така.
  202uu

# 92
На мен пък зъбите са ми здрави, но коса не ми остана....такова скубане и предния път не беше... smile3511

И аз продължавам с косопада  ooooh! ... вече обаче се примирих  Tired ще чакам някой слънчев ден просто да спре да капе толкова много.

Някой ако чуи или види някоя интересна прИмоцийка за столчета за хранене да свирка   154uu

# 93
 Grinning
Колкото повече ви чета, толкова повеч
е се успокоявам - явно лудницата е навсякъде - едно не спи, второ повръща, трето плаче и т.н., с една дума - КУПОН
Фейтче, много гадно това с НОИ, дано е нещо дребно и бързо да ти приведат паричките.
Уиспър и аз мисля, че сте добре. Ние също качихме този месец 650 грама, 7300 сме и 67 см, еми по-пухкав е, ама то не може да се държи гладно. Педито никога не ми е правила забилежка въпреки, че винаги сме в горната граница.
Авара hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Йел - напълно възможно е да са зъби.
За косопада - взех си по Коледа, едни ампули от ДМ, 12 броя са, за 18 лв. В момента съм по средата на опаковката и има подобрение.
Такаааа ся да се похваля - Ники е при баба му, ММ е на по бира с прятели, и аз съм САМА, пред лаптопа, с дистанционното и чаша вино - е на това се вика ГУСТО МАЙНА ФИЛИПЕТО.
Обаче, Никсъна ми липсва, чак се чудя какво съм правила преди да се роди с ТОООООЛКОВА МНОГО СВОБОДНО ВРЕМЕ newsm78 newsm78
Сега към групата от Кючука
Скрит текст:
Утре отиваме на джъмбо, аз ще съм с колата, ще видим дали с моята или с на мъжо. Взимам рошличка и имам място за още една мама, ама ако е без дете. Само остава да кажете в колко часа и моля тоя път никакво отлагане. Около 12 часа добре ли е?

# 94
Привет отново мами  Hug
Мартичка чудесна идея ми даваш  Heart Eyes .Ще трябва да захващам преговорите  smile3508
Ние днес си направихме една хубава двучасова разходка.За разлика от вчера , когато излизахме два пъти , като ни валя дъжд и двата пъти.А щом се прибирахме, той спираше  #Cussing out
Фейт много неприятно това с НОЙ и работодателите ти  SadДано скоро има решение проблема ти и си получиш паричките. Аз така цяла бременност се ядосвах на счетоводителката ни,която все със закъснение носеше болничните и съответно изплащането от НОЙ се забавяше значително.
Пламката наистина е с уникални очи   Heart Eyes Аз тайничко се надявах наш Александър да е с къдрици при положение , че ММ , баща му и моят също са с много къдрави коси, ноооо уви.Няма и помен от къдрица  SadНа майка си се е метнал  Crossing Arms
За памперсите на Хъджис - ужасни са .Всеки памперс дори и не много напишкан с намокрени боди и ританки  ooooh! . В чудо се бях видяла  ooooh!Имам още доста от тях, но ги ползвам само ако закъсам, докато взема други.
Тази вечер правим жалки опити да приспим малкият, но той е твърдо решен,че ще си заспи, когато той реши  CrazyСлед много друсане и от двамата сега е в леглото си и си гука.А ние тайничко се надяваме да заспи сам накрая  Laughing
Хубава и спокойна нощ на всички и дано да има повече наспали се мами и  baby_neutral

# 95
еее Зори ... хич не си за оплакване значи  Crazy ние да му мислим  smile3537

Мобси ..  аз дъм била със сламено руса коса, права и рядка  Whistling сега съм с тъмно кестенва, къдрава и добре сгъстена  Laughing надежда минаги има  Heart Eyes

# 96
  • Варна
Вчера ходих до Карфур на бързо. Купих пюрета, че докато дойде време за захранването ще са по-скъпи с цели 0.20  лв  Mr. Green  Взех пак памперси на Пуфис на 19.99 , а и съм ужасно доволна от тях  Peace
Фейт, и на мен ми пратиха екселски таблици за захранването. Описано е точно на коя датата какво е давано и реакцията.
Нуб и аз мисля като навърши 5 месеца да започвам захранването. Това, че детето трябва да стои седнало не мисля, че е много правилно. То докато се закрепи добре на задника ще стане на 8 месеца  Crazy
Днес най-после ми понамаля теча. Какво е това чудо не знам. Кръв не ми остана  Tired

Фейт за косопада бях писала фризьорката ми препоръча този шампоан http://apteka.framar.bg/30012884/%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%BB%D1%83% … 200-%D0%BC%D0%BB-            Дават го и при бременност. Ползвам го вече трети път и все още не мога да дам кой знае какво мнение, но поне не се сипе с шепи.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 21:43 от Barbera

# 97
Такаааа ся да се похваля - Ники е при баба му, ММ е на по бира с прятели, и аз съм САМА, пред лаптопа, с дистанционното и чаша вино - е на това се вика ГУСТО МАЙНА ФИЛИПЕТО.
Хихи, Зори и аз така - само че Маги спи оттатъка, ММ е на бира с приятели, а аз пред лаптопа с купа пуканки и ме чакат две серии на Анатомията на Грей  Wink

За цвета на очите си говорите - ММ и цялата му рода, та и неговите баби и дядовци са синеоки и аз много се надявах и Маги да е, но засега няма изгледи  Rolling Eyes Мисля, че засега са зеленикави като на моя татко и се надявам да не потъмнеят.

Eee, най-накрая и при мен има радост - изплатени са ми 3-те работни дни за декември  Party

# 98
Добър вечер  Mr. Green да не спите вече, никакво лягане преди 24 часа  Heart Eyes

Аз май нямам много мляко, цедя от одеве 60 мл  #Crazy дадох на малкия в 21.30 АМ , изяде го оставих го в кошарата и заспа сам   #Shocked  да видя до кога. Май май от както ми дойде цикъла миналата седмица и ми секна кърмата, дали е възможно  newsm78

И моя Убавец е със светли очи синьо-сиви, ние с таткото и баткото сме с кафяви , та и мен като ме питат на кого са му очите викам на ММ  hahaha

Лека от мен, аз стоя и чакам да дойде кърмата и да изцедя поне една порция за после да хапне дребния  Mr. Green Heart Eyes

# 99
  • shumen
Снощи най-после убедих ММ и днеска го заведохме на уши-нос гърло лекар и каза нищо да не му слагам и да го заведа в Понеделник да му вземе секрет.За нея гърлото му е спокойно и му няма нищо.Иначе го прегледа и видимо е добре,но дано разберем от какво е това хъркащо носле.Хайде лека утре ще Ви чета,че сега мама е тука и да се видим с нея.
Нубче не се знае ще дойде ли кърмата или Сънчо при теб,но почакай още малко.

# 100
Нубче не се знае ще дойде ли кърмата или Сънчо при теб,но почакай още малко.

Joy Joy Joy надеждата умира последна  hahaha hahaha hahaha
Правилно решение си взела за нослето  Peace така ще се знае със сигурност от какво така му хърка, а не да слагаш лекарства ей така  Heart Eyes

# 101
Добър вечер и от мен;)))
Фейт Hug благодаря за темичката страхотна е;)))
Чаршафките аз сменям заедно с наште, веднъж в седмицата, обикновенно неделя Laughing
Аз да ви кажа си ми е супер без цикльо smile3534 изобщо не ми липсва;)))
Кажете как смятате да приготвяте пюренцата, аз мисля на пара, така уж се запазва всичко полезно в зеленчука или плодчето, би трябвало да стане! Аз още не ссъм почнала със захранване, но събирам информация! Мисля докато е възможно да приготвям всичко вкъщи!
Някой да е чувал да слагат бебче на четири месеца и половина подпряно със възглавници  #Crazy?!
На моя приятелка педката така и казала" оооо слагай я вече да седи, тя е готова"  #2gunfire аз ли съм луда?!

# 102
Говорите си за очите на бебоците, ние сме със светло кафяви, а доскоро имаше наченки на зелено- пъстро newsm78 Аз все тайно се надявах да вземе моите сиво- сини, ама не Cry Поне е кокорчо като майка си и същият любопитко  Joy Joy Joy Един от докторите, при които водих Пламката на преглед (заради формата на главата) ми вика "Това дете има много изпъкнали очи, не е нормално"    doh smile3538 И аз му викам : " Тя майка му не е с малки" и съм ококорила тия ми ти очи, чак се чудих, този доктор дали има поне малко очи да види, че детето се е метнало на мен с ококорени очи  Stuck Out Tongue Winking Eye . Иначе косата му е като моята (поне за сега), мека и светло руса. Като се намокри и такива чупки има, хихихи. Кожата му е бяла, пак като моята, аз все се надявах да мургав като ММ, но нищо, ще има още опити по натам като порасне Пламен (дай боже мома да имаме).
Зори, как така сама мила, я беж  с ММ  на някой бар утре. Сега сте си като младоженци  married luvbed
Снощи и аз отскочих до Карфур, но си е пълно разочарование, купих биберони- залъгалки и някое и друго боди с къс ръкав. Като цяло нищо на кой знае каква кирия. Както винаги всичко е само реклама. Саното хем беше на промоция и беше по- скъпо от цената, на която го купувам редовно, но от друго място. Същото и за козметиката на Хип. Пюретата бяха с 0,10 лв. по- евтини (не купих), кое беше на - 50 % не разбрах.  newsm78
Inna_78 доколкото ми е известно през поколение се наследяват черти като цвета на очите. Никой от моите родители не е със сини очи, а аз и сестра ми сме със сиво- сини (аз) и зелено- сини (сестра ми). Но виж нашите пра баби и дядовци и преки баби и дядовци, повечето са със сини и има един случай със сиви.  Mr. Green
yael само не разбрах как вашата педи ви препоръчва АМ за повръщането  newsm78 Не можа ли да ви прати на гастро? Ние ходихме, изписаха ни някакви прахчета (забравих как се казваха) и ни понамаля повръщането. Даде ни и съвети как да се храним (тя го видя моя какъв е лакомник) . Но ми се вижда абсурдно това да даваш АМ, освен ако нямате алергия към нещо, което ти ядеш и от там да е проблема. Но не мисля, че и това е от компетенцията на обикновен педиатър.
Нубче от цикъла е според мен. При мен беше същото. От тогава започнах да дохранвам с повече АМ и в последствие сам се отказа моя да суче. Забелязах, че последно като го кърмих и бях в МЦ, му се появиха пъпчици по лицето и той нямаше никакво желание да суче. След като ми свърши, му изчезнаха пъпките. Според мен беше от хормоните. И на мен ми се появяват на лицето, докато трае МЦ. Даже имам няколко, които си стоят още упорито и не искат да изчезнат  #Cussing out Да му се ... хормоните.

# 103
въобще не ми остава време за нет-а. От 2 седмици не си е живот. Къв е тоя скок в растежа, какво е това чудо?!?!. Няма спане, само рев, носене и ядене, направо като новородено. дано мине по-скоро... Praynig Добре, че погледнах темата да се успокоя, че не е само у нас  Simple Smile Simple Smile Дали не са зъби се чудя?

Ами то и ние сме така, само че при нас е вече от месец и половина- давам инфакол за коликите и дентокинд за зъбките, но промяна- никаква!!! Дано скоро да му мине, че вече силите ми се поизчерпаха... Simple Smile

А и така като чета коментарите ми се струва, че моя бебчо е най- тежичък: на 15.01.13 г. го водихме за третата ваксина и тежеше 8.300 гр.!!! Simple Smile А е само на кърма Simple Smile

# 104
mariq_muri ,ползвам Либеро Peace
[/quote
Запис в новата темичка! Simple Smile Дааа, и аз знам, че Либеро са супер, но в моя град не ги продават... Sad А нЯкой ползвал ли е Еви бейби? Simple Smile

Да, аз в момента. Хубави са, само са доста ароматизирани.

Ще взема да ги пробвам и аз, че от Памперс се отказвак категорично- днес преобличах Томи три пъти!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт