не бой се Фейт,при нас малката е рижава,пък аз човек с такъв цвят не познавам.иначе и за мен като бебе са питали мама защо съм бяла и руса?
да не съм от комшията? 

) А дребният от сега си е с кафяви очи и не толкова русолява косица....горкото...на майка си се е метнал 

... вече обаче се примирих
ще чакам някой слънчев ден просто да спре да капе толкова много.

.Ще трябва да захващам преговорите 

Дано скоро има решение проблема ти и си получиш паричките. Аз така цяла бременност се ядосвах на счетоводителката ни,която все със закъснение носеше болничните и съответно изплащането от НОЙ се забавяше значително.
Аз тайничко се надявах наш Александър да е с къдрици при положение , че ММ , баща му и моят също са с много къдрави коси, ноооо уви.Няма и помен от къдрица
На майка си се е метнал 
. В чудо се бях видяла
Имам още доста от тях, но ги ползвам само ако закъсам, докато взема други.
След много друсане и от двамата сега е в леглото си и си гука.А ние тайничко се надяваме да заспи сам накрая

дадох на малкия в 21.30 АМ , изяде го оставих го в кошарата и заспа сам
да видя до кога. Май май от както ми дойде цикъла миналата седмица и ми секна кърмата, дали е възможно 

надеждата умира последна

така ще се знае със сигурност от какво така му хърка, а не да слагаш лекарства ей така
благодаря за темичката страхотна е;)))
изобщо не ми липсва;)))
?!
аз ли съм луда?!
Аз все тайно се надявах да вземе моите сиво- сини, ама не
Поне е кокорчо като майка си и същият любопитко
Един от докторите, при които водих Пламката на преглед (заради формата на главата) ми вика "Това дете има много изпъкнали очи, не е нормално"
И аз му викам : " Тя майка му не е с малки" и съм ококорила тия ми ти очи, чак се чудих, този доктор дали има поне малко очи да види, че детето се е метнало на мен с ококорени очи
. Иначе косата му е като моята (поне за сега), мека и светло руса. Като се намокри и такива чупки има, хихихи. Кожата му е бяла, пак като моята, аз все се надявах да мургав като ММ, но нищо, ще има още опити по натам като порасне Пламен (дай боже мома да имаме).

Не можа ли да ви прати на гастро? Ние ходихме, изписаха ни някакви прахчета (забравих как се казваха) и ни понамаля повръщането. Даде ни и съвети как да се храним (тя го видя моя какъв е лакомник) . Но ми се вижда абсурдно това да даваш АМ, освен ако нямате алергия към нещо, което ти ядеш и от там да е проблема. Но не мисля, че и това е от компетенцията на обикновен педиатър.
Да му се ... хормоните.
Добре, че погледнах темата да се успокоя, че не е само у нас
Дали не са зъби се чудя? 
А е само на кърма

Дааа, и аз знам, че Либеро са супер, но в моя град не ги продават...
А нЯкой ползвал ли е Еви бейби? 

Препоръчани теми