К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 520
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
mariq_muri браво за кърмата и кг, и по-тежки бебчета има сред нашите, които са само на кърма  Grinning

аз от Премиума съм доволна, не пропускат, но трябва да се сложи правилно, при закопчаване да се допрат лепенките  Hug

Нуб до онзи ден нямаше проблем с манджата, да не би от този АМ, където го взимаше за разходката да се прецакаха нещата... newsm78

# 106
whisper__1 ние сме с 1 кило над вас и педиатърката много ни се радва. ЧУдесно си наддавате! Ние сме на горната граница - вие сте супер.
Мели в момента има точно като моите сини очи  Mr. Green

И да не пропусна да помрънкам:
Днес вече тотална кърмаческа стачка. Сутринта каквото накърмих беше в полу-сънено състояние на малката и от 13 до 22 нищо! Вечерта вече беше толкова гладна, че от раз захапа, ама преди това към 17-18 едни жалки опити с рев да захапе, от които леко успешен беше тя легнала и аз отгоре й набутала цица и цедя направо в устата й  Mr. Green А и вчера яде с играчката на врата ми, за да си я пипа и гледа. Затъмнено и тихо не вършат никаква работа Stuck Out Tongue Знам, че някои майки от притеснения или друго отбиват в този момент, ама аз ще се мъча докрай - само да минава по-скоро този период Sad Помпата ми вече не върши никаква работа! Дайте идея какво да взема - супер инцидентно цедя, ама тези дни ще ми трябва, че с това неядене и двете бяха камък, тя изсука само едната.

# 107
Ариел аз препоръчвам ръчната та Авент. Но ако е само за инцидентно ползване и не ти се дават мн пари, може да пробваш с обикновените тип спринцовка. Около 10 лв струват в аптеките.

Аз съм в пълен шах. Кърмата ми не стига. Не знам намаля ли или тя яде повече. Май второто. Но проблема е, че отказва АМ. И Хип не ще, преди това отказа Лактана и Аптамил. Друго ще търся. Трябва ми някое близко по вкус до кърмата. Идеи?

# 108
Доро утро и от нас,
наспахме се - цели 9 часа без да се събуди
днес няма май да се излиза в този сняг
Зори, сигурно си се наспала, да не прекали с виното

# 109
Ето меее....
Бели - моля ти се, направо без да го искам ти завиждам за съня Blush Blush Blush
Мразя снега и кишата
Скрит текст:
остават 53 дни до ПРОЛЕТТА

# 110
Здравейте мамета на сладки бебоци,

Включвам се тук да поканя всички мамчета, които живят в чужбина заедно с техните бебоци да ни посетят в темата Бебета в чужбина  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=690068.0

Благодаря ви!

Hug

# 111
Добро утро!  Heart Eyes

Анхела Имам добра новина, имам си пак мляко, явно нещо временно е било  Mr. Green Или не мога да цедя правилно с помпата, че снощи като цедя с ръката пуска още от предното мляко, а с помпата нищо  Rolling Eyes та реших че няма мляко и в 3 часа му дадох АМ, но в 6.30 като се събуди гърдите ми щяха да гръмнат и му дадох да суче. За сега са добре, усещам ги пълни, дано да е било временно нещо. Имам останал чай на Хип за кърмачки, та сега си направих една чаша от него да пия с кафенцето

Най-накрая и при нас вали сняг, много е красиво, всичко е бяло като в снежна приказка  Heart Eyes

Миленита моя Тони яде без проблем Хип Комбиотик, май Аптамила бил по-близко до кърмата, моя позната е с него, ако искаш пробвай, дано да го хареса  Hug

Ариел горката ти, кърма имаш а малката така да се дърпа, да ти пратя Тони да видиш как набързо ще ти "изчезнат" циците  Mr. Green Heart Eyes

мария_мъри браво на вас за килограмите, сигурно ти е много хранителна кърмата , за колики не е ли голям вече, по вероятно е да са зъбки май  Wink Heart Eyes Бързо да ви минава кризата, че без ръце и кръст ще останеш  Wink

Поколоко кви такива доктори намираш, все откачени някакви и страхотни заключения правят  Mr. Green Heart Eyes Дано другото ви бебче е момиченце, пожелавам ти го  Heart Eyes

Белли тия девет часа при мен май ще се случат след 5-6 години  Mr. Green Направо как ви завиждам така благородно на всички с такива кротки бебенца  Blush Ама кво да го направя моето, като си е такова ящно, дето вика баща му ще е като мен, много обича да яде  Mr. Green Heart Eyes

# 112
Бели - моля ти се, направо без да го искам ти завиждам за съня Blush Blush Blush

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha май не съм само аз от завиждащите   Heart Eyes
Ти много рано ставаш, спи сега докато го няма Ники, да наваксваш  Mr. Green Heart Eyes

# 113

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha май не съм само аз от завиждащите   Heart Eyes
Ти много рано ставаш, спи сега докато го няма Ники, да наваксваш  Mr. Green Heart Eyes

тя вечер от раждането си спи, денем ни е проблема, но напоследък като че ли е по=послушна, повече се заиграва и не реве толкова, ще видим като дойдат гостите..... ако в кючука чувате страшен рев - от нас ще да е  Mr. Green

# 114
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Бели, добре, ще знам, че е от вас и няма да звъня на село да питам как е Нико

# 115
Добър ден ... вече  Heart Eyes
Ние станахме към 8,30 но нямах нет  Crossing Arms та чак сега го пуснаха  Whistling
Снощи добре се наспахме, не мога да се оплача и днес сме свежарки  Party

Фейт за косопада бях писала фризьорката ми препоръча този шампоан http://apteka.framar.bg/30012884/%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%BB%D1%83% … 200-%D0%BC%D0%BB-            Дават го и при бременност. Ползвам го вече трети път и все още не мога да дам кой знае какво мнение, но поне не се сипе с шепи.

Записах си го и ще чакам отзиви ... тамън моя другия като свърши да взема такъв  Heart Eyes
Аз в момента по една шепа коса свалям само в банята  ooooh! отделно през деня пак пада  Tired

Ина ... аз ще си правя пюретата в тенжарата  Mr. Green не мога сега да взимам уред за готвене на пара, че с това голямо майчинствоооо, дето и ми го бавят  ooooh! Mr. Green Иначе би било хубаво  Heart Eyes За сядането май към следата на пети може малко от малко да се слагат подпряни на възглавница за много малко време  Heart Eyes

Поколоко големи образи са твоите лекари, верно  Mr. Green Hug
Видях в албума адашчето как хапва ... браво на него  Hug
И аз все още съм с пуберски пъпки като ми дойде, надявах се, че вече ще ми се разминат, но нъцки  Crossing Arms

Ариелче
... що така прави малката, от кога е така  newsm78 Да не иска вече да я захранваш  Mr. Green може млякото вече да не я кефи  Crazy

# 116
Добро утро и от нас Wink))
Фейтче, аз също няма да купувам уред на пара, мисля в голяма тенджера да сипя малко вода, отгоре гевгира( само да не е пласмасов) слагам в него зеленчуците и отгоре капака на тенджерата;))) супер уред на пара Grinning Hug
И моята коса пада на кичури направо, всичко е в косми в нас, аз сутрин се реша и връзвам, ме ако е пусната става страшно!

# 117
Ариел вземи си гердан с хубави големи цветни топчета. Период е ще мине няма да умре от глад. Хубаво е да изцеждаш обаче докато ви мине фазата. Аз бих си взела ръчна на Авент от продавалника. Ако имаш притеснения някакви не се безспокой, нали няма да и я даваш да яде изцеденото.
Миленита не е нужно да дохранваш. Малката е доста добре с кг и просто я слагай по начесто да суче. Тя ще вдигне мл. Може да прибавиш млекообразуващите храни, за които сме говорили. Опс вие май бяхте на изцедено. Ако е така започни да цедиш по на често. Принципно с цеденето това е кофти момент че винаги гониш мл. Не се отказвай!
Барби седенето се изисква за да е готово бебето да се храни. Иначе принципно винаги има начин да му изсипеш в устата пюрето. Лично аз ще давам микродози и няма да замествам хрнене така че  и на 10м да седне все ми е тая.

# 118
Зсравейте, момичета  Hug
Имаме си вече две връшчета на 2 зъбчета, но са тези до кучешките, като щърба баба ще бъде  Mr. Green Сега е толкова спокойничка милата, само се смее, пее и гука  Heart Eyes  Песен си е да гледаш такова дете  Flutter Е има си и нейните моменти, но не мога да се оплача  Heart Eyes
За захранването ... мисля да е като навърши 6 месеца. Ако беше на кърма, нямаше да заместя хранене сигурно, но с това АМ ми се иска да й разнообразя яденето... Но се чудя да правя ли, да купувам ли... Не знам кое е по-малко вредно  newsm78
Добре дошли и на новите мами   bouquet
Фейт , дано косицата поспре да опада. Моята намаля вече, ама аз имам какво да губя, та не страдам много. А Пламен е страхотен. Толкова е слънчев  Heart Eyes

# 119
Миленита цеди по-често и ще се оправиш  Hug не се изкушавай да даваш АМ, че ще намалее манджата...у нас даже и за "резерв" нямам АМ, ще се справиш  Grinning

Нуб браво  smile3501  newsm08

Общи условия

Активация на акаунт