)
одеве даже хапвах филийка намазана с люненица и направо спря да диша и ме гледаше само в устата с отворена уста и един умислен и заинтригуван поглед
Нали знаеш, че тенора и той като вас, от известно време спря да повръща след хранене. И да го направи е малко в сравнение с преди, и то главно ако му отпусна по-дълго време да цока. Обаче сега го изкарва като се обърне по корем, а го прави постоянно
Снощи даже установих, че изкара цял ден без лигавник, което за нас беше мечта.
одеве даже хапвах филийка намазана с люненица и направо спря да диша и ме гледаше само в устата с отворена уста и един умислен и заинтригуван поглед 
но веднага го връщам, че още ни е раничко да сядаме 
и за грахче под матрака гледах,ама пак не иска 
до другия септември може да благоволи
. 

Иначе не се обръща още,но вече поне посяга към играчките,хваща ги и им говори.Започна и да писка,експериментира си с гласчето.Много ми е миличка,ама на моменти направо ми идва да се гръмна!Денисчето като започне да крещи,и тя като ревне и ми се иска да изчезна някъде за дълго....Другата седмица сме на консултация,ще видим как сме с килцата.
Навиках се на баткото сутринта и чак го разревах
ама ...
ох не знам какви ги говоря лек и много специален уикенд
Но имам съмнение, че не толкова от глад го прави, а му е кеф на гърда, успокоява се, задремва, усеща мама, защитен и сигурен се чувства, млякото си тече в устичката, е как да спре
Препоръчани теми