К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Завърнахме се. Владко няма аномалии по храносмилателната система. Попаднахме на много интересен лекар. Со кратце. Най-вероятно е непоносимост към хранително вещество. Лидка на диета, точно както с Нико, за да установим какво не му понася. Като се установи то се спира от хранителния режим и се въвежда постепенно след 8м в храненето на майката, а в храната на детето след годинка и половина. Ако е млечни, майката приема допълнителен калций. Мисля да си го набвя от хранителни продукти обаче. Никакви лекарства, никакво захранване преди 6м. Постепенно захранване. Извадих огледалото да видя не ми ли излизат мислите на челото и да ги чете. Много съвременен лекар.
Имаме обаче задържане на урина в ляв бъбрек. Ще ходим да го огледа детски нефролог след контролния преглед. По нейни думи е физиологично и се израства,но все пак да го види специалист.
По другия проблем текът сополи, но поспахме тази нощ относително. Няма температура.
Рапорт даден  bowuu Hug

# 661
sky* 6 пакетчета крема сирене и конфитюр по избор и ето ти чийзкейк!  Party
Бързо да се оправя Владко! А сега докато го хванеш коя е манджата дето го прави тоя номер  #Crazy
Мартичка и ние така със сладкото, добре че идва уикенда да напазаря и да се запася  Mr. Green

За това пюре 2 лв - ще купя кило био-картофи и ще правя цяла седмица. Като кипна вода в каната, няма и да я чакам да заври на котлона, а ще стане за минути. Намачквам и готово. Но и моя котлон е бързо загряващ.  Peace
velviamo не го мисли, докато не излязат резултатите!  Hug
Анхела протри колелетата на количката, ей  hahaha А още не си сложила летния кош  Wink
F.a.t.e. и ние смучем ябълка, или й сдъвквам и й давам и тя си отваря устата и лапа и се хили после  Flutter
nub55 млякото не се събира, то се произвежда Постоянно, дори и по време на сукане. ДО 1 час след хранене се е възстановило 75% от изсуканото - няма какво да го чакаш, ако е гладен - накърми го момчето  Hug

# 662
Здравейте
Един ден пропуснах да се включа и вие сте готови нова тема да започнете Simple Smile
Да ви питам нещо което малко повече ме обезпокои вчера. Сутринта излизахме на разходка и на обяд дадох от картофеното пюре+морков и вечерта когато яде към 7 като и смених памперса акото и беше някак си прозрачно и като желе и много малко. Следващите памперси обаче са си ок, дали има някаква връзка с даването на моркова или защото сме излизали  newsm78

И нещо друго щях да пиша ама на пустия акъл  newsm78

# 663
Скай, браво, че нямате проблеми с храносмилателната система. Дано лесно да откриеш от коя храна се появява проблем. Кога ще ходите на нефролог? Ситурно и там ще е фалшива тревога  Hug
Ариел, по-късно видях, че си дала линк за тортата. Майка ми беше направила същата, но с някакъв италиански крем, който й бяха донесли. Пратих й линка със заръка другата седмица като ми дойде на гости да е направила тортата и в този вариант, че умрях от глад с тази диета вече

# 664
Скай браво за прегледа, сополите ще се оправят  Hug

Ариел протърках ги колелата, затова няма да я продавам, че кой ще иска да я купи  hahaha

аз днес водих Вики на ДК (още си нямаме ЛЛ, отказах се да го записвам засега, водя го в кварталната поликлиника, все при разл.ЛЛ и никой не ми иска да плащам  Mr. Green) и за пръв път попаднах на свестен ЛЛ - за късното захранване  smile3521 след 6 навършени месеца  Laughing за вит. Д казах, че никога не сме му давали  Mr. Green тя каза жената, че няма нужда, защото фонтанелата е много добре  newsm47

та...+600гр (7400гр) за един месец и 67см (+2см)  smile3504 явно си похапва добре от задното мляко  hahaha

# 665
Скай добри резултати, дано и другите са така и минат сополите на Владко
Велвиамо дано и на Ивайло са му хубави резултатите
Анхела чудесни мерки
Ние се разходихме, обаче баткото му изтръпнал крака и едва се прибрахме, вече с двамата ще си стоим само пред блока, поне купих памперси и си платих нета
а времето е чудесно просто
да оздравява и да ходи на градина та ние с Викито да си ходиме и надалеч, сега пак има температура и заспа

# 666
напълно те разбирам Бели...заради варицелата на баткото, дребният не е излизал вече 7ми ден, а аз съм smile3511

# 667
напълно те разбирам Бели...заради варицелата на баткото, дребният не е излизал вече 7ми ден, а аз съм smile3511

то и вкъщи хич не е лесно, той кара варицела преди да родя, поне това минахме, още малко ви остава и на вас

# 668
Извадих огледалото да видя не ми ли излизат мислите на челото и да ги чете. Много съвременен лекар.
Mr. Green
Радвам се, че няма нищо сериозно  Hug Бързо ще хванеш непоносимостта от какво е, имаш опит с Никсъна. Хубаво е, че днес нямате температура, щом са текнали сополите, ще минат. Поне не се стичат назад и да му е запушено нослето. Да му нацелуваш дупето от мен  Heart Eyes

Ние се разхождахме 3 часа навън, то било хубаво, отспа си детитУ.

Зеленчуковите пюрета на Хип, малките грамажи са на прИмоция до 24.02 - 1,79лв навсякъде. Аз си купих известно количество.

# 669
Ние се разхождахме 3 часа навън, то било хубаво, отспа си детитУ
  smile3521 абсолютен кефрай за душата и ушите ми  Laughing
И ние бяхме доста на вън от 12 до 16- newsm78 4 часа  Thinking Разхоих си трътката, която не иска да слабее  Tired
Да ви питам: на малчо вчера акото беше по-гъсто, а приема само кърма, сокче и от време на време вода. Да е било запек  newsm78 а не изглеждаше като на запек?

# 670
Марти нещо ника ти ми излиза като Мартина ПрИмоцията  Mr. Green Hug Що така?

# 671
Хелоу  Hug
Анхелче, браво за манекенските мерки  Hug
Скай, браво на Владко, всичко му е ОК. Важното. че  мама е спокойна. Напук на всички лекари, добре си е детенцето.
На мен днес ми е кротко детенцето, че успях да вкарам малко в ред къщата. Миене, бърсане, пране, гладене...Добре че ми е наготвено, че щях да дам фира вече. От рано сутринта съм я метнала и чак сега седнах да се разтоваря малко с вас. Много пишете.... Аз разходките ги оставих за уикенда.
Ариел, стига с тия вкусотии, че не можем смъкна килцата в повече. То и без това само торти и шоколади у главата ми.
Честит празник на всички, които празнуват и наздраве. Аз по късно ще пийна малко винце с ММ, то Пламен кротък, тъй че.... 1dating

# 672
От 12,00 до 17,30 навън  Crazy е няма такъв кеф  Mr. Green
След малко ще прочета какво сте правили днеска, ама май всички сме били явно по разходки  Hug

# 673
И ние използвахме хубавото време.Вб 3 часа с апетит си хпнахме само оризова каша Mr. Green.Днес изпитва особен интерес към лаптопа  и кабела му.
Започва да ми е много трудно да о храня в 21 часа.След баня го оставам да пошава голичък ,обличам го и заспива с рев,мляко не ще.Като се поуспокои му слагам биберона и изцоква около 100 мл.какво ще ме посъветвате с това ядене newsm78

# 674
Мъжът ми е взел резултатите от кръвните изследвания,като се прибере ще ги разгледам..а понеделник и докторката..уф къде  е чак понеделник ooooh! Cry
Скай, радвам се че нещата са добре при вас! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт