Много е сладка малката - на кака си прилича!

Каква е гаранцията, че в ориза на пазара няма същите вредни вещества - просто никой не е изследвал подробно. Е, ориз вече няма как да си произведа
Но иначе и аз знам от сигурен източник, че доста често био продуктите са по-вредни от обикновените. Както и стоките от пазара, произведени от баби на село - ми то съвсем не се знае какво й е хрумнало на женицата да сложи в почвата - каквото чула от съседа, от аптекаря и т.н. Някъде бях чела, че за приготвяне на домашни пюренца било най-добре да се използват замразени зеленчуци (става въпрос за броколи, спанак, брюкселско зеле и т.н.), защото са замразявани в обичайния за тях сезон и съответно имат по-малко боклуци. Доколко е вярно - не знам
айде днес ще сервирам и парче торта
Ариелче ... много добре изглежда и въпреки, че не съм на драстична диета се изкуших и погледнах
Боривнките ... на няма и 4 месеца са ми малко в повече ... защото по таблицата, която аз имам ги дават да се въведат чак на 12 месеца, но ти си прецени 

Малката е голяма хубавица 
а и тортата също

аз съм голям фен на Хип, с какво ще храня сега детето не знам 

:mrgreen

Леле как се бях панирала. Много се притесних. Отпуши се на някъде нослето и спахме тази нощ. И по-малко кашля днес. Ох да оздравява по-бързо, че ми се къса сърцето да я гледам да се мъчи. Препоръчани теми