БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 149
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден. Идвам да покажа етапче.

трябва да стане това

# 106
Йееееееееее, ДОКСА ме пусна да качвам! Дуданка, имам схеми на часовници. Някои от тях съм мислила да ушия на кутия, има много симпатични. Ето, свали си и виж дали няма да харесаш нещо.
http://dox.bg/files/dw?a=32734ec110

# 107
  • В страната на мечтите
Беллора, прекрасен гоблен! Няма как да не се възхитя на умението ти да започваш и завършваш все такива огрооомни и невероятно красиви неща!  bouquet

И на мен ми се иска да започна някой такъв много голям и сложен проект, имам огромно желание и знам, че със сигурност ще имам търпението да го завърша, но ми е непосилно финансово за съжаление  Cry Затова Беллора, да показваш по-често етапчета, че да се радваме Simple Smile

и да питам как го шиеш това? Не виждам следи от гергеф, значи или на статив или без нищо  newsm78

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 14:07 от life_is_love

# 108
  • Враца
Здравейте,да покажа последните завършени неща.

и да питам,ако някой е шил тези ангелчета да помогне със ключа

Хубав ден.

# 109
  • Плевен

# 110
  • Троян
Само да кажа за ангелчетата,че на гърба на схемата има инструкции и там има още един номер конец за комтура,малко по тъмно от най тъмния цвят.Преди време бях подарила оригинална комплектовка от тези ангелчета и момичето за което беше много се чуди какъв е този цвят,но го разгадахме.

# 111
  • Варненска клюкарка
Беллора, прекрасен гоблен! Няма как да не се възхитя на умението ти да започваш и завършваш все такива огрооомни и невероятно красиви неща!  bouquet

И на мен ми се иска да започна някой такъв много голям и сложен проект, имам огромно желание и знам, че със сигурност ще имам търпението да го завърша, но ми е непосилно финансово за съжаление  Cry Затова Беллора, да показваш по-често етапчета, че да се радваме Simple Smile

и да питам как го шиеш това? Не виждам следи от гергеф, значи или на статив или без нищо  newsm78
Не е толкова скъпо! В началото е достатъчно да купиш към метър Аида- при повечето модели горе-долу толкова трябва.Необходимо е да осигуриш всичките  към 70-80 броя цветове, без значение от количеството, защото него винаги можеш да го допълваш в течение на процеса- аз така правя. Не е необходимо и схема да купуваш- в интернет е пълно, дори и с най новите модели. Аз винаги помагам, ако мога със схема или опит- момичетата, които са ми писали на ЛС знаят, че никога не отказвам. Така че...не му мисли много, а си харесай някой модел  Hug

Шия без гергеф и без рамка, премятам плата из ръцете си както си ми е удобно (то затова накрая е мръсен, мръсен  Crazy)

ПП.Момичета, много благодаря за отзивите !

# 112
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ИнаТ, Аз! Lady N благодаря ви, момичета! Много сте отзивчиви винаги  Hug

# 113
Ех, като започнахте новата тема си обещах да се запиша с етапче, но сутрин все забравям да го снимам а вечер ми е ужасна светлината...
  bouquet Бачийска, благодаря за новата темичка, супер е оформена
 Hug Браво и на всички гобленарки със сръчни ръчички показали готови или започнати неща, страхотни са
Обаче няма как да не отбележа изумлението си от проекта на Беллора.  newsm20 С радост бих сложила такава красива картина на стената, но не съм сигурна дали ще ми стигне търпението да ушия толкова голям гоблен.

# 114
Здравейте! Искам да попитам дали някой е пазарувал от този сайт и какви са вашите отзиви http://www.kadifecraft.com/index.php .. по-специално въпроса ми е дали комплектовките са оригинални  Confused

# 115
  • София
Здравейте! Искам да попитам дали някой е пазарувал от този сайт и какви са вашите отзиви http://www.kadifecraft.com/index.php .. по-специално въпроса ми е дали комплектовките са оригинални  Confused

Не съм пазарувала, но то си пише, че гоблените са на определени фирми, значи са оригинали  Peace

# 116
  • пловдив
Здравейте, талантливи бродирачки  Hug

За поредна година ДБМ стартираха пролетните си инициативи! От години ни подкрепяте с уникалната си бродирана красота  Hug
Ако някой реши отново да подкрепи благотворителните базари, те ще се проведат в следните градове

Мартенски благотворителен базар
Пловдив -       на 27 и 28 февруари от 13 до 19ч

Великденски благотворителен базар

Бургас -         на 26, 27 и 28 април

Пазарджик - на 26 и 27 април

Пловдив -       на 27 и 28 април

Това е общата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700283.0

Звено Пазарджик си пусна и отделна тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700306.0

Ще сме благодарни на всяка помощ   bouquet

# 117
Момичета, имали някъде схема на този гоблен Lakeside village на Dimensions/The gold collection?

# 118
Бачийска, както винаги чудно оформление на темичката!   bouquet
  bouquet и за всички вас, момичета, които я изпълвате с красота!
Беллора, отново ми грабваш вниманието с нещо, което и аз не бих се наела да ушия, но за сметка на това ще се възхищавам на твоите етапчета! Началото е повече от многообещаващо!  smile3501
В тази темичка ще се запиша по-рано и дори с етапче, всъщност останаха само контурите и френските възелчета.

# 119
  • Враца
Сърдечни благодарности на pepen и albenapd за бързия отговор.

Ето до къде съм стигнала.

Общи условия

Активация на акаунт