БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 206
  • 716
  •   1
Отговори
# 195
Дай да я видим тази кривулка, по-лесна ли е от бискорню? Мен сглобяването накрая ме убива, много пипкава работа Simple Smile
Една бърза картичка, тествам си схеми от едно списанийце  Wink

# 196
Павлина, прекрасно се е справила дъщеря ти! Този гоблен "Сън" ми е в плановете, така че може да си взема списанието.

Носферата, получила си прекрасна изненада.

# 197
 Hug Ето още нещо завършено от мен:

# 198
krk_kr , много ми харесват тези ръце. Мъжки са и двете, нали? Simple Smile

ИнаТ, много са сладки Флюбените и аз ще ги ушия  Wink

pavlina&mima, много добре се е получило, помня когато търсеше схема и т.н. - браво на детето  Hug Подарък ли ще е?

ba4iiska, на мен в Глалерия бородерия ми хареса онова там горе в дясно - пейзажа  Grinning Да си призная от последният брой се зарекох да не го купувам, но пак ще го погледна в РЕП-а  Wink

# 199
Момичета, да ви попитам  Blush, дали гоблен на Солария би стоял добре,
избродиран с кръстчета? Как мислите?
Много харесвам тяхната разработка на Казанската Богородица, а за гобленов бод май не се наемам  Thinking.

ИнаТ, много сладурска картичка-валентинка. Simple Smile А кривулката е много веселяшка!
pavlina&mima, поздравления за дъщеря ти и от мен. Този вариант е и в моите планове, ама да видим кога ще му дойде реда. Rolling Eyes

# 200
Вчера samokovi беше дала един линк за сваляне на схеми на Дим. Е, свалих ги, но ми се отварят картинки на гоблените, а схеми не. В папките има по един файл, който предполагам е схемата, но аз не мога да ги отворя. ПМ ли трябва да си инсталирам, за да ги отворя? Питам, защото все още не съм го сложила на компютъра. Моля, тези които имат инсталирана програмата и са дръпнали схемите да споделят по какъв начин го отварят.

# 201
  • София
Роси 123, аз харесвам много ето този сайт http://dimensions.at.ua/index/0-7 тук има богата колекция и повечето схеми ги има и графика и пм , когато няма схема в графика я търся тук http://irinaru.gallery.ru/?p=albums&parent=d5Pu има доста богата колекция
Надявам се да съм била полезна

# 202
  • Димитровград
Вчера samokovi беше дала един линк за сваляне на схеми на Дим. Е, свалих ги, но ми се отварят картинки на гоблените, а схеми не. В папките има по един файл, който предполагам е схемата, но аз не мога да ги отворя. ПМ ли трябва да си инсталирам, за да ги отворя? Питам, защото все още не съм го сложила на компютъра. Моля, тези които имат инсталирана програмата и са дръпнали схемите да споделят по какъв начин го отварят.
Аз също ги свалих.Архива е направо огромен.Всички са в пм.

# 203
Аз пък не можах да ги сваля, но съм сваляла от линка, който пусна eminav.

# 204
eminav, много ти благодаря. Втория линк ще ми е много полезен- подредени са по теми. Бях си запазила преди един друг линк към албуми на същата потребителка, но вече не мога да ги отворя. Може би е изтрила стария акаунт и ги е преместила под друго име.
Hrisi, свалят се бавно, защото архива е голям, но там са подредени по номера, какво в първия линк от eminav. На мен лично втория начин на подредба ми допада повече.

# 205
pavlina&mima, много добре се е получило, помня когато търсеше схема и т.н. - браво на детето  Hug Подарък ли ще е?

За подарък на братовчедка и е, тя живее от доста години в Лондон и това лято ще си идват и дъщеря ми иска да и го подари. Купили сме рамка и утре, като имам повече време ще и помогна да го рамкираме  Simple Smile

# 206
pavlina&mima, много е хубаво! Браво на детето! Чудесен подарък!  bouquet

# 207
Роси 123 в ПМ е този архив, който пусна samokovi. И на мен ми се отварят само картинките. Аз използвам основно компа на работа и не върви някак тук да си изтипосам програмата Stop, а компа вкъщи е мой набор Laughing и ако си я инсталирам, ще трябва да си го ползвам само аз, щото друго след нея вече няма да върви Mr. Green

Линковете, които eminav пусна - за втория иска регистрация и аз не мога да вляза, но първия го отварям Peace
Кой конвертор ползвате момичета и сте доволни от резултата?

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 10:30 от didida

# 208
   Здравейте момичета,бихте ли ми изпратили схеми за картички,обаче с маниста.Имам картичка само с пеперудата ,но ми се иска да направя още.Нещо с малки цветенца,за да стават в отвора на картичките.Благодаря,че ви има!

# 209

Общи условия

Активация на акаунт