БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 315
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
Аз съвсем наскоро си поръчах три детски гобленчета от там и ги получих, даже съм ушила наполовина едното. Всичко е точно, хората са любезни, бързо ми пратиха пратката с придружително писмо. Моите гобленчета явно са стиковани в Русия /както и пише в обявеното/, защото си има номер на "упаковщица" /ако не бъркам правописа/. Доволна съм, лично аз.

# 376
Реа, честит ви празник! Нека е здрава и разумна!   bouquet

Hastar, на мен Бяло цвете ми подари този гоблен. Ето тук можеш да видиш как изглежда. Плата наистина е доста интересен и е мекичък, не като на другите щампи. Искам обаче да приключа два гоблена и тогава подхващам него плюс маковете.

# 377
Аз някъде от тук го съзрях и  Heart Eyes
Предполагам, че няма да се шие трудно - гледам, бодчетата точно означени само трябва да се повторят?

# 378
Вчера някой търсеше сърце за бродиране за Св. Валентин:

# 379

Блекута , ако искаш схема и ключ на хортензията , имам , с тринайсет цвята е гобленчето.

# 380
  • София
Поздравления момичета - напълнили сте темата с нови красоти   bouquet

Честито на рожденниците! Да са живи и здрави и всички около тях!

Аз минавам само да се запиша - вече от почти 10 дена не съм шила и направо не ме свърта Sad
Надявам се тази събота и неделя да мога поне малко да наваксам, че ме сърбят ръцете Hug
Добре, че ви има вас и като вляза и видя всичко което показвате ми става хубавооо  coolcool

# 381
Здравейте,
Търсих гоблен за подарък, отворих първия сайт, харесах си един гоблен, но тъй като не съм наясно, ви моля за помощ Simple Smile
Всяко мнение за сайта, от където евентуално ще го купя, за марката гоблен, за самия гоблен и всичко друго, каквото не се сещам, ще ми е от полза.
http://www.kadifecraft.com/product.php?ProductID=3369

Благодаря ви!

Каквото и да купиш с марката "Ланарте", може да си сигурна, че е с много добро качество. Може само да обърнеш внимание на каква панама е, защото голяма част от гоблените им са на една много ситна, на която не всеки би се зарадвал Simple Smile

# 382
  • София
ето аз какво съм шила на лен и е доста приятно

# 383
  • Пловдив
Благодаря за бързите отговори!   bouquet Притеснявах се, че пише, че за някои гоблени нямат наличности и ще чакам (и четох някъде за стари Ленарте с ръчно написани лоши схеми)
Как мога да видя предварително на каква панама е?

Блекута , ако искаш схема и ключ на хортензията , имам , с тринайсет цвята е гобленчето.

Ina., много благодаря за милото предложение, бих се възползвала, но не знам какво да правя оттам-нататък Simple Smile Мога ли да прочета някъде? Отивам в магазина за гоблени в Пловдив и им показвам кодовете на цветовете и си избирам панама? Съжалявам, предполагам, че съм поредният досадник в темата ви.. Tired

# 384
Роси такава панама имам и трябва да я оползотворя.
Бачийска благодаря за предложението.Вече ми го купи моя син и то от Червен Бряг.
Реа честит рожден ден на детето ,пожелавам му много здраве и да ви радва.
Предложете ми нещо за картичка за РД на момче навършващо 7 години  и да се изработи бързичко т.е. с по-малко шев,че времето ми е много малко.
Забравих да питам ДМС 3858 на кой номер отговаря на Ариадна.Една колежка иска да шие молитвата ,но с Ариадна та ме помоли да го обърна.

# 385

Ina., много благодаря за милото предложение, бих се възползвала, но не знам какво да правя оттам-нататък Simple Smile Мога ли да прочета някъде? Отивам в магазина за гоблени в Пловдив и им показвам кодовете на цветовете и си избирам панама? Съжалявам, предполагам, че съм поредният досадник в темата ви.. Tired

Да, купуваш си конци с дадените номера. Вземаш си панама по твой вкус и принтираш схемата.

# 386
Показвам си неочаквания подарък от Реа Simple Smile Една мини рамчица, която става и за магнитче, много е сладка.

Бонели, може да потърсиш тук:
http://www.liveinternet.ru/users/3971977/post248338662/ .

# 387
Да си покажа докъде съм стигнала :

Хубав ден на всички !

# 388
Хайде, на линия съм пак. Нещо бях загубила творческо вдъхновение, но от снощи пак съм в редиците. Днес ще си купя останалите конци от пейзажа и за седмица би трябвало да съм готова. Иначе ходих да рамкирам на моя комшийка ушитата пума, е, много хубава стана. Аз нали шия трета по ред, за подарък. 

# 389
инат реа ти е направила страхотен подарък такава рамка не съм виждала ,любопитно ме е има ли  нещо отзат което да я държи изправена?
-имах подарени стеропорни сърца и една метална рамчица и ето какво съчиних от тях-показвам как изглеждат и  от двете страни

много подходящи за окачане

Общи условия

Активация на акаунт