БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 177
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
И аз ще трябва да се оглеждам за бебешки гоблени,защото племеницата ми ще има бебе през август.
Всички показвате невероятни красоти smile3501

# 511
Добро утро!

st. Dobri много хубав е станал гоблена и аз много го бях гледала, но скоро май няма да имам повод да шия за сватба  Grinning От долу си оставила да бродираш данните ли на младоженците?

DDimitrova, за първи път виждам тази мацка, много е нежна. Heart Eyes

zhak, изонит не съм виждала на живо и не мога да преценя дали ще харесам, но цветята са уаууууу Hug

didida, как прие зъболекарката подаръка си? Аз също подарих това зъбче преди Коледа на нашата и тя остана очарована.

Аз! Lady N , този стил на М. Пауъл много ми е по сърце, дали има нещо още по мини за картички?

Деси, наистина така обувчиците са много по нежни  Peace

Всички сте показали вчера много хубави неща  Hug Hug Hug

Вчера боцнах една картичка, че нещо изоставам, а ми се искаше за ДБМ да направя колкото се може повече  Peace

# 512
Добри ти знаеш какво не ти харесва в гоблена и отблизо най-вероятно те дразни, обаче завършен и погледнат в общ план отдалече изглежда перфектно Peace
DDimitrova аз не намирам подбора ти за лош newsm78. Лицето е станало много нежно.
Лейди и аз много им се кефя на тези пауълчета и все се каня да избоцкам една серийка от 3-4 за стаята на малката, но все излиза друго за бродиране Laughing
Реа баба им ги води на зъболекар, обаче жената направо останала без думи от изненада Laughing.Непрекъснато говорила колко много труд съм хвърлила Crazy, колко красиво нещо съм сътворила и каква отличничка съм била JoyМного съм радостна, че е останала впечатлена GrinningНа мен лично много не ми хареса в тая рамка - малка му дойде сякаш Rolling Eyes и някак си го захлюпи...., ама това имах под ръка и нямах възможност да ходя да търся.

Иначе да ви кажа, снощи пак до 1.00ч довършвах, прах, гладих и сглобявах и много се изкушавам да ви покажа двете нещица, които са готови......, ама няма да ви ги покажа сега Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 10:15 от didida

# 513
  • там където има винаги вятър
Браво на всички - поредните красоти   bouquet
Няма да ви питам дали спите - от опит знам, че когато човек си има такова хоби  винаги намира време - може и посред нощ да е  Rolling Eyes
А пък тия картички   ooooh! думи нямам Pea, ИнаТ, zhak, krk_kr   newsm10
ИнаТ - браво на детето за картичката, ще върви по стъпките на мама Wink
Добри гоблена е станал много хубав, май за отрицателно време го спретна  newsm78 Ще се справиш и с бебешкия - само такива поводи да има  newsm10 А има толкова красиви бебешки модели, зависи колко голям го търсиш.  Реа беше шила бебето с луната и аз след нея  Embarassed Уж малък, ама пак иска време  Embarassed
Аз продължавам от вечер на вечер да боцкам моя, но с тия бледи цветове, ситна панама и на лампа  #Crazy скоро май няма да го покажа готов  Embarassed

# 514
Момичета, някой да е срещал схема на ключе? Ама малко - като за ключодържател.

# 515
  • София
Момичета, някой да е срещал схема на ключе? Ама малко - като за ключодържател.

Виж тук най-малкото, мисля, че ще стане
http://image1.org/image.php?id=87256&p=3j62vpbw

Тези сигурно са прекалено големи  Thinking
http://pixs.ru/showimage/_6181651_2009584.jpg

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 13:07 от -=Деси=-

# 516
  • Троян
И тук има едно супер миниатюрно 

# 517
Ей Hug супер сте. Много ви благодаря    bouquet

# 518
И аз най-много се радвам на картичките, а то май всички сме влезли във фаза  Mr. Green Няма да изреждам по имена, защото всички са много хубави и различни Simple Smile
Едничка и от мен Simple Smile Свършиха ми всички видове бели конци и сега търся само схеми без бяло. Във вторник ще ходя към "Аксиома", знаете ли дали там продават Росаче? Мисля, че съм виждала Ариадна, но за тях ще ми трябва конвертор /не за бялото Simple Smile/.

# 519
ИнаТ както винаги показваш много хубави картички.Ще помоля за схемата на това мече.

# 520
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ИнаТ както винаги показваш много хубави картички.Ще помоля за схемата на това мече.

Не съм ИнаТ, но да помогна

А Тук има 7 страници с подобни мечета и други неща, мои любимци. Признала съм я тази рускиня!

Бонели, ти намери ли онази детелинка, която търсеше? Ако я намериш ме имай впредвид да ми я метнеш или я пусни във форума. Praynig

А като гледам трябва да се направи отделна темичка за изонит и отделна само за картички. Вие сте вденали турбоиглите и правите направо серийно производство.  Hug Peace

# 521
ba4iiska Благодаря за бързата реакция.Не съм намерила още детелинката,но щом я намеря с удоволствие ще я споделя.

# 522
  • София и там където не се пуши
ba4iiska Благодаря за бързата реакция.Не съм намерила още детелинката,но щом я намеря с удоволствие ще я споделя.

За ключодържател ли детелинката.  newsm78

http://media.snimka.bg/s1/1565/029373985.jpg?r=0

Аз я изтеглих от тук на някой от личния албум, ама не помня от кого  newsm78 . Вече две уших и подарих.

# 523
  • София

Аз я търсих, но нещо не изникна отникъде  Tired. А не може ли да се напише на момичето, от което е взето снимката?  Thinking

Dorothy, търси се една по-голяма с калинка върху нея, някъде на предишните странички е пусната снимката  Peace

# 524
Деси писах на момичето,но не можела да ми я прати.Пуснах я и в осинката и в гоблените,но без резултат.

Общи условия

Активация на акаунт