БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 172
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Деси писах на момичето,но не можела да ми я прати.Пуснах я и в осинката и в гоблените,но без резултат.

А  не можеш ли да комбинираш от 2 модел в един...........
Аз преди години правих така за подарък - детелина от схема на Лили Пойнтс и после вътре уших една калинка - даже я правих с мъниста. Стана много свежо.

Имам пренабор на тази, ако искаш - пращам:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 18:06 от diana_at

# 526
 boneli и аз я търсих тази детелинка още като пита за нея, но без резултат Confused
И на мен са ми отказвали схеми Tired Въпрос на избор  е дали да дадеш или откажеш схема, но какво пък- да шие, като му се шие на човека Peace
От мен  много хора са искали - много често непознати за мен никове ми пишат за схема и аз никога не съм отказвала.

# 527
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета кокичета Simple Smile гледам си завършения гоблен и все повече ми харесва Simple Smile Simple Smile  Simple Smile вече ни розово виждам, ни прекалено тъмно кафяво. сякаш се понаместиха цветовете някак Simple Smile

но друга муха ми влезе в главата (и само вие сте виновни  Laughing ). иска ми се да направя и за нашата леля Малинка едно зъбче.
тя милата извади предните 3 зъба, чака я още един, няколко пъти преглежда зверчето за да свикне, почиства зъбките, за да види, че няма нищо страшно, даже се опита да силанизира кътниците, и е толкова мила и търпелива, че ми иде да я разцелувам Simple Smile

може ли да дадете линк към зъбчето с четката?  Hug благодаря  Hug

# 528
Големи красоти пак сте показали!!! Голямо сте вдъхновение!

Някой шил ли е Коледен чорап?. Със сестра ми сме решили да шием за децата и ще си поръчаме още от сега конци и плат за да успеем до Коледа Laughing
Някой знае ли колко и какъв  плат да поръчам? За съжаление на схемата ми няма информация за това Sad

# 529
Големи красоти пак сте показали!!! Голямо сте вдъхновение!

Някой шил ли е Коледен чорап?. Със сестра ми сме решили да шием за децата и ще си поръчаме още от сега конци и плат за да успеем до Коледа Laughing
Някой знае ли колко и какъв  плат да поръчам? За съжаление на схемата ми няма информация за това Sad

виж на схемата колко на колко бода е модела, може би даже пише каунта на панамата, но ако не пише сметни за 14 каунт и за 16 каунт Simple Smile и си харесай един от двата размера. купуваш панамата, шиеш и след това избираш нещо подходящо за гръб. като стигнеш до там пак ще помагаме Simple Smile

размера на готовата работа и колко панама ще ти трябва можеш да сметнеш тук http://www.findstitch.com/resources/aida.cgi/w,result

# 530
Почти привършвам моя последен проект Мостар - от които ви показах скоро етап . Сега мисля това да е следващия , но мога ли да  си  дръпна схемата  и ключа от тук по някакъв начин или да я търся другаде  -  http://radikal.ru/F/i002.radikal.ru/1108/ad/436e7e394664.jpg.html

# 531
....може ли да дадете линк към зъбчето с четката?  Hug благодаря  Hug

http://pixs.ru/showimage/colgate2jp_6807355_2415185.jpg

# 532
  • Стара Загора
Имам схемите на всички зъбчета и три вида детелинки, едната с калинка, но не зная как да ги кача тук. В снимка.бг качва само снимките, схемите не иска. Който ги иска да ми прати е- mail на лични да му ги изпратя. Ще се радвам да помогна, толкова пъти вие сте ми давали схеми.

# 533
diana_at това,което си показала в рамката е много хубаво и ако не те затруднявам прати ми го.Другото го имам,но ми трябва нещо да избоцкам за кратко време.

# 534
Стоя си аз и се любувам на двете дебелички сладурски пчелички, гледам си ги и все грозно чаровни ми се виждат и що да видя накрая, на едната джуките съм забравила да боцна, но вече минало свършено, важното е, че и днес имам 1 брой  Grinning Joy

# 535
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Имам пренабор на тази, ако искаш - пращам:
Скрит текст:

На това му имам оригиналната схема, но като напасвам двата листа нещо не ми се връзват нещата. Така че ще бъда много благодарна ако пуснеш пренабора.  Praynig Hug

А, прословутата  Мелница на Лука - С. Сигурна съм, че имаше схемата някъде, ако не я пусне някой я имам, но на служ.комп.  Embarassed

Имам схемите на всички зъбчета и три вида детелинки, едната с калинка, но не зная как да ги кача тук. В снимка.бг качва само снимките, схемите не иска. Който ги иска да ми прати е- mail на лични да му ги изпратя. Ще се радвам да помогна, толкова пъти вие сте ми давали схеми.

ba4iiska@abv.bg , пък аз ще ги пусна тук за другите  Hug

# 536
....може ли да дадете линк към зъбчето с четката?  Hug благодаря  Hug

http://pixs.ru/showimage/colgate2jp_6807355_2415185.jpg

хиляди благодарности Hug

бачийска, диана_ат, много е хубава калинката  Blush може ли и на мен  Blush да ви дам ли и-мейл на лични?

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 20:13 от st. Dobri

# 537
  • Стара Загора
ba4iiska, имаш поща

# 538
  • София
За мен е много странно някой да ми поиска схема и аз да не му я дам  ooooh! И никога не съм очаквала, че някой, запален по същото хоби, ще ми откаже  Shocked Ама хора всякакви.

teia_s, нали знаеш, че тази мелница я има в три сезона  Wink
Ето ги и трите в РМ http://dox.bg/files/dw?a=269f94bd4d

# 539
     Нареждам се за схемата на калинката .Благодаря предварително Hug

bub.ka@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт