БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 133
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
За училището на тема "Полет", името ще е надписано отгоре над гълъбите/чайките.  Grinning

Мартенички (големи са не повече от 2 см):

Имам и още за показване, но след няколко дни.  Simple Smile

Поздрави на всички!  Hug
П.П. На Ина готовата дама с червена рокля много ме впечатли.   bouquet
И кокиченцата за картичка ми харесаха много - гласувам за бяло картонче, макар че е малко късно вече.  Laughing

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri , много ти благодаря  Hug

няма за какво  Hug

Blush но погледнах ключа и ми се струва, че има грешка. при тези бодове (60х98) и аида 14, готовия гоблен няма да е с написания размер  Blush сметни си го за всеки случай  Hug

# 617
Ето го и моя напредък:
http://celufka.snimka.bg/tapestries/etapi.732125

Ина африканката ти е много хубава, ще си я запланувам за някога Simple SmileEmbarassed

Бяло цвете, създаваш пролетно настроение   bouquet

# 618
човек да не ви изпусне малко от очи и засипвате темата с красоти!!!
Поздравления на всички ви!
На мен файлът ми се свали за петнайсетина минути и е пълен- всичко се отваря.
Аз за първи път шия нещо на Аида и ми е малко странно, но предполагам, че е въпрос на свикване.
Успехи!!!

# 619
Бяло цвете, много хубава композиция! А мартеничките защо в толкова малък размер ги показваш, идеята твоя ли е?

# 620
...
Бяло цвете, създаваш пролетно настроение   bouquet

Благодаря!  Hug По-важното е да се създава настроение за летене...  Laughing  Laughing 

Бяло цвете, много хубава композиция! А мартеничките защо в толкова малък размер ги показваш, идеята твоя ли е?

Благодаря! Нямам причина за мартеничките....по-скоро да ви ги покажа всички заедно:  Mr. Green

Да, аз си ги измислих...поради липса на избор!  Crossing Arms

# 621
На мен пък изобщо не ми позволява да го сейфам/сваля този каталог с картичките newsm78
Лейди, на мен повече ми харесва с бялото картонче (много навреме коментирам Laughing)
Бяло Цвете аз за детската градина съм подготвила едно гоблене, но още не е изпрано и рамкирано. Мартенички няма да бродирам Crossing Arms

Пера и гладя непосредствено преди рамкирането, иначе по-трудно ги съхранявам готовите гоблени. Вие как процедирате?

# 622
  • Троян
Мили момичета има една молба,реших да си ушия тази мадама  но тя е на светло розова панама 16 каунт,ако някой е виждал някъде,единственото коерто открих е от Милена стил,но е 14 каунт.Ще съм ви благодарна  Hug

# 623
Албенка виждала съм я ушита тази мадама на бяла панама ( не помня къде Embarassed) , обаче много, ама много повече изпъква на бяла панама. По ми харесва.
Вишенка ако не се лъжа има розова панама  Peace

ПП Знаеш ли номер или производител - по-лесно ще я намерим?

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 16:44 от didida

# 624
Прекрасни неща сте ушили, браво!
Преди няколко странички ставаше въпрос за Прогон схемите. Може ли някой да ми обясни как се разпознава такава схема от обикновенна?

# 625
А  Hug Албенка намерих я Peace
http://syssa.snimka.bg/tapestries/maia.712027
Виж тук е на бежова панама.
Надявам се Шоши да не се обиди  bouquet

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 16:46 от didida

# 626
Момичета, в докса не успявам да взема линк за картичките, а през пощата не става да пратя, защото архива е много голям. Къде другаде да опитам?

# 627
# 628
  • София
Прекрасни неща сте ушили, браво!
Преди няколко странички ставаше въпрос за Прогон схемите. Може ли някой да ми обясни как се разпознава такава схема от обикновенна?

Основен отличителен белег - правена е по картина или снимка. Второ - схемите са огромни. Трето - при по-близко разглеждане на схемата си личат единични кръстчета, сякаш от нищото. Четвърто - няма посочен производител. Пето - има над 50 и повече цвята (виждала съм съвсем никаква схема с над 300 цвята).

"Авторът" на такава схема действа така: прекарва картинката през програма и каквото се получи - това е. А сама се сещаш компютърът как възприема цветовете като отделни пиксели и прави мазало от цветове и кръстчета  Peace

Тук не говоря за дизайни на утвърдени фирми, защото примерно "Парижкият пазар" е картина, но там е работено много внимателно и всичко е изпипано до последното бодче  Simple Smile

Ако някой се съмнява, по-добре да ни покаже тук сайта или схемата - веднага ще кажем кое какво е  Simple Smile

# 629
  • София
И аз се мъчих няколко дни с тоя архив докато го сваля, все го изтегляше до някъде и спираше. Според мен единствения удачен вариянт е да се раздели на няколко архива и да се качат по отделно.
Иначе най-после и аз имам за хвалене Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт