БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 121
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
  • Бургас
Имам и една молба , някъде видях в албумите един гоблен, на който имаше рибарска кошница, риба и въдица,много моля ,ако имате схема на нещо в тази тематика да я споделите.Знам че търся "Иван" в София ама  Embarassed
имам тази

# 78
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет и от мен! Имам една молба за схема или идея какво да избродирам върху ето такава кутия

Размера на капака е 20/14 см. Ще съм много благодарна на всякакви идеи.

Видях едни прекрасни слънчогледи. Обожавам слънчогледите.
Поздравявам всички ви за това което творите!
  bouquet

# 79
Момичета, харесала съм си един гоблен, но той е овален и дори границите на овала не са съвсем точни. Очевидно трябва да се шие на неразграфена панама. До сега не съм шила на такава панама и имам притеснения. Не ми се играе да разграфявам с конец и игла.
Моля, дайте ми идеи...

# 80
  • Варненска клюкарка
Привет! Реших да покажа новия си процес, съвсем в началото е, но се вълнувам.
Ушитото до момента:

и това което трябва да стане (под картината отново е ушитото от мен за сравнение дали има прилика със скрина на фирмата)

и линка към албума http://2323.snimka.bg/tapestries/st.727214.29557640  в който са поместени доста снимки от организацията.Схемата е създадена по индивидуална поръчка по първата картина от албума. Нещастникът изобразен на нея, който се дави, на моята картина няма да го има- оставена е само счупената мачта.

ПП. Много се извинявам за големите снимки. Незнам защо се получават такива...опитах с радикала, но днес нещо там ми забива...

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 11:50 от Беллора

# 81
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, харесала съм си един гоблен, но той е овален и дори границите на овала не са съвсем точни. Очевидно трябва да се шие на неразграфена панама. До сега не съм шила на такава панама и имам притеснения. Не ми се играе да разграфявам с конец и игла.
Моля, дайте ми идеи...

http://shop.milenastyle.com/advanced_search_result.php?keywords= … EC%E0%F0%EA%E5%F0

# 82
  • Карлово
Беллора поздравления за началото! Очертава се много точно повторение на скрина. newsm10 Успех!

# 83
Белора фантастичен е!!!! newsm20 Направо ме засърбяха ръчичките:)

# 84

Беллора , дотук е също като картината   bouquet Чудесен е ....
Но като ти гледам схемата , ми се зави свят  ooooh!

# 85
  • Варненска клюкарка
Но като ти гледам схемата , ми се зави свят.....

Така си е- това е сложен многоцветен дизайн от типа на Голдън Кайт (схемата е 121 листа) и не се шие лесно, но пък се надявам крайния резултат да си струва усилията ...

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 12:44 от Беллора

# 86
Беллора, направо ти се възхищавам! Браво!!!

# 87
delfin4e, приказен гоблен се е получил! Май ще го включа и в моя списък! Grinning

Беллора, голяма красота си захванала smile3521! Като гледам началото, края ще спира дъха!

elka52, направи ми деня слънчев! Обожавам слънчогледи!  Blush

# 88
  • Казанлък
Това море ме развълнува, (но не е за мен аз ще се удавя като нищо)120 листа схема, но е красота  поклон пред вкуса към красивото и пред упоритоста ти newsm10
А за разграфяването има детски флумастри до 3 год пише на тях, има знак на опаковката че се перат, струват 2-3 лева в зависимост от бройките в комплекта и всички китайски магазини са заредени с тях.
Аз използвам такива и наистина се перат, няма проблем

# 89
  • Димитровград
Беллора,моите поздравления!Искрено се възхищавам на хората,които имат смелостта да шият по такива схеми.Аз много често ги заглеждам,но като си помисля,че цветовете и листовете се измерват в трицифрени числа...не ми стиска.А картината е страхотна,много е въздействаща.Със сигурност ще следя внимателно етапите.

Общи условия

Активация на акаунт