БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 923
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
Отново невероятно красоти!! Само като ви гледа човек и се вдъхновява Simple Smile
Отидох днес до репчето, но ми казаха че Галерия бродерия е свършил още същия ден... В мола пък не го бяха доставили още... Явно ще трябва да потърся и по други магазинчета.
Днес майка ми има рожден ден, нека почерпя за нейно здраве
Нащраках си и скормната бройка завършени голени (общо 3, но снимах само 2). Ще кача и ще ви покажа  Embarassed Embarassed

# 241

Мис Емералд , и на мен много ми хареса твоя фар   bouquet

# 242
  • София
Някой питаше за конвектор, аз използвам този http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools/ConversionChart.asp

# 243
  • Троян
Ето ги и моите Плажни момичета Сега мисля да продължа с Леврона  ,ама ми е труднучък Thinking

# 244
Много са сладки с тези пухкави крачета и изпъчени коремчета  Simple Smile
От мен две картички:

# 245
  • София
Някой питаше за конвектор, аз използвам този http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools/ConversionChart.asp
Извинявам се, че ще те поправя ама конвектор е съвсем различно нещо - това е уред, който върти въздуха. Правилната дума е конвеРтор - преобразувател.
Продължавайте в същия дух, момичета, пълните темата с големи красоти.
Аз съм си в застой Tired

# 246
albenapd, много са сладки тези бебчета, като истински са  Hug

ИнаТ, никога не съм шила великденски мотиви, но като гледам твойте и ми се дошиха  Crazy

# 247
  • Троян
Извинявам се, че ще те поправя ама конвектор е съвсем различно нещо - това е уред, който върти въздуха. Правилната дума е конвеРтор - преобразувател.
Продължавайте в същия дух, момичета, пълните темата с големи красоти.
Аз съм си в застой Tired
Laughing това е като моя Гевгир ,на место Гергеф  Joy  преди време

# 248
Всички вече шиете за 8 март или Великден, а аз със закъснение да си покажа Коледния гоблен Blush . Почнах го късно в средата на Декември и знаех, че няма да стане навреме но пък много ми хареса.

zhak карамфилите ти са страхотни, голяма производителност имаш възхищавам ти се    bouquet

# 249
Албенче, Мибобо, много са ви хубави гобленчетата! Толкова сладурски са и двете!
Мис Емералд, фара е чудесен!
Инат, започнала си великденската тема май   bouquet До коя дата трябваше да сме готови с картичките? Аз май няма да мога да направя много, но колкото - толкова, важното е, че е за хубава кауза!
ЦелуФка,  да е жива и здрава майчето ти!

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 11:49 от Аз! Lady N

# 250

Огромно благодаря на всички ,които споделят с нас красотите които са изработили.Докато си пия кафето е и удоволствие и много серозна мотивация.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 251

Инат, започнала си великденската тема май   bouquet До коя дата трябваше да сме готови с картичките? Аз май няма да мога да направя много, но колкото - толкова, важното е, че е за хубава кауза!

Специално попитах, защото и Буб.ка се интересуваше преди време - в началото на април ще започнат да приемат готовите творения за базара Simple Smile Даже се организира някаква система така, че да не се плаща за изпращането, обявява се кога от кой град и къде точно може да се предадат пратките. Така, че до края на март кой каквото е направил, може да ги съберем на едно място и да ги предадем, ще се уговорим допълнително. Само не разбирам защо за Пловдив, Пазарджик и Бургас са определени дати за базар, а за София и Видин - не...

# 252
Момичетааааа Hug много красота сте показали пак   bouquet. Голямо удоволствие е да се разглежда в темата. Шарени, цветни, ярки и пъстри......красота Heart Eyes
eminav благодаря за конвертора, ще му се доверя, щом си доволна от резултатите  Peace
celuFka да ти е живо и здраво майчето.
От мен един охлюв градинар за една малка рожденичка Grinning

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 12:33 от didida

# 253
За Видин мога да кажа, че се обмисля Великденски базар, но още не е на 100% сигурно  Rolling Eyes

Леле, Диди, много е сладко това охлювче   Hug

# 254
  • Казанлък
Моите слънчогледи изпрани и изгладени чакат рамка заедно с маковете.
http://elka52.snimka.bg/tapestries/2013.723518.29611228
На Zhak пожелавам първо място в конкурса който ще участва, почти съм сигурна че ще има "подиум"
както казват спортистите, като видях с какви каранфили подгрява.
Имам един въпрос как се снабдяващ с тези гоблени , сайт , представителство в Бг??
На всички майсторки слънчев и приятен ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт