БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 226
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
Добри, заповядай - щъркели и кокичета /май и аз съм ги взимала от Сиссак/
http://dox.bg/files/dw?a=d63fc43970
Гоблена ти става много хубав. Защо ще сменяш цветове?

# 421
  • София
Добри, какво не ти харесва в букета  newsm78

Момичета, чудни неща сте показали, браво на всички!   bouquet Не ви изпускам от поглед, нищо че не пиша  Wink

Понеже коментирате техниката изонит, да се изкажа и аз  Simple Smile Единствената причина да не я опитам е тази, че съм виждала уникални неща, които знам, че никога няма да мога да направя  Tired
http://forum.hobbyportal.ru/files/thumbs/t_index2_110.jpg
http://plety.ru/gallery/raboty-v-texnike-izonit.html

# 422
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, какво не ти харесва в букета  newsm78

....

букета ще си е добре, той и по-ярък да е няма да е проблем, но тъмно кафявите са  Rolling Eyes най-тъмното на ръката е прекалено тъмно, даже и сянка да е, а по-светло кафявото ми розовее  Confused

# 423
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите на въпросите ми!  Hug
Желая ви още по-красиви и сложни гоблени))))))

# 424
Преди време и аз се бях запалила по изонита,но само за няколко опита.Ето една кошничка.

# 425
  • София
Добри, видях кое не ти харесва. Наистина е малко дразнещо, особено розовеещото  Tired

# 426
моргана, ето тук ти качих няколко.  Peace
http://gen81.snimka.bg/?profile,albums

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 19:22 от gen81

# 427
gen81 Благодаря! Аз виждам само една схемичка, дали повредата е в моя телевизор  newsm78

# 428
Не мога по друг начин. Blush Поправих адреса горе. Влез във втората папка и си избери.

# 429
  • Плевен
шошкамошка-когато бродирах с изонит събирах схеми ,та от тогава имам и на това което търсиш.На нея ясно се вижда през колко дупчици трябва да бродираш.Най напред оформяш горната част на кошницата.Отбелязала съм с черни цифри хода на въртене и така до последната дупка.След което пристъпваш към оформяне на долната /с червените числа/.Този красив ефект се получава именно с наслагване на конеца.Аз ти казах че ползвам лъскав конец ,тип крейник ,който съм си купила от галантерията .Струваше тогава 1лв и прилича на ибришим по форма.С ламето на ДМЦ се работи трудно, този върви леко и придава много блясък.

Схемичката е малко ,но като я разтеглиш и я нагодиш в уорда с размер който ти е необходим се получава добре.Работила съм дори и без схема ,направо от картинката.С практика ще свикнеш и ти.

Качвам ти и няколко други подходящи за сезона . PeaceЗа съжаление нямам картинки от тях ,така че ти си определи как да ги направиш-запълнени/както се прави ъгъл/ или само контурни/ползваш принципа за кръг но през много малко  на брой дупки-3/.Успех!

Скрит текст:

Имам доста схеми  Peace

И няколко щъркелчета за кръстат бод

и още  Hug

Шийте , ето 1 март е скоро  Peace

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 20:58 от pepen

# 430
  • Бургас
Благодаря ти pepen- вчера до доста късно се рових и си изтеглих много шаблончета- повечето са поразмазани но се надявам че ще успея да ги избоцкам. Ето резултата от днеска- само 2 но жабите доста ме поизмъчиха- остана да им сложа само мъниста за очета

# 431
На мен също ми харесва изонита, но ми се вижда много, много сложна работа. С какво се пробиват дупчиците, как се преценява къде да бъдат, а конецът от къде трябва да мине...
Още една картичка направих, подозирам, че и тази е на Риолис. Много ми напомня на онова пате с многото балони. С малко цветове са, малко контур, бързо и лесно се правят и много ми допадат. Някой ако се сеща за други подобни, може да сподели схемите Simple Smile

# 432
  • Плевен
Инат - стига да имаш желание , не е толкова труден изонита.Не е нужно да изработваме големи картини каквито съм виждала.Картичките наистина стават много ефектни .Прочети в темата която дадох в предния си пост.Там в началото съм показала и устройството с което пробивам дупчиците  Mr. GreenА схемички има достатъчно и за всякакви поводи,желаещи да има . Hug

# 433
Този изонит и на мен ми се вижда много, ама много трудна работа... Thinking. Мисля, че бих се изнервила, ако започна да правя Confused. За мен има много неясни неща в тази техника, иначе стават много ефектни картички с този блестящ конец. Поздравявам ви момичета за търпението и усърдието да правите изонит.
Добри мен розовеещото малко ми се набива в очи, но тъмното не ме дразни Peace
ИнаТако е удобно може ли схема на този клоун? Много ми хареса Heart Eyes

# 434
  • София
Пепен е права, че няма нищо трудно в изонита  Peace. Учиха ме преди мнооого години, дали в последната група на детската градина, дали в първи клас - не помня Simple Smile Дори сега, ако не се лъжа, в Русия си е включено в учебната програма в училище и в различни детски кръжоци  Peace

Общи условия

Активация на акаунт