MAC & Sephora - 10 тема

• 37 869
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Аз имам питане, но не е свързано с гримовете:
Скрит текст:
Една приятелка е кандидатствала за работа в Сефора и много иска да й се обадят за интервю, но май имало много желаещи и тя се е отчаяла, че няма дори на интервю да я викнат. Някой да има някаква информация по въпроса или пък за самата работа там - дали си заслужава да се тръшка толкова или да я отказвам newsm78

за Сефора не сме коментирали, но за МАС и Инглот - разочарованията бяха огромни, много под очакванията  Peace

# 451
  • София
Малко бляскави красоти:

# 452
  • в 1001-та нощ
втората най ми харесва  Heart Eyes

# 453
  • Пловдив
И на мен Mr. Green Но тя не е лимитка ,а супер супер лимитка Crazy Де що приятел имам в чужбина я търси Mr. Green До тук пълен неуспех,ако някой я намери като ми я прати сигурно ще си отреже вените и ще ми изтрие телефона  Mr. Green

# 454
  • София
На мен всички ми харесват горе долу еднакво, даже точно второто може би най-малко  bowuu

# 455
  • Пловдив
Новите теракоти на Герлен имат за цел да те потъмнят ли? Ако е така каква е разликата с обикновената пудра?

# 456
  • в 1001-та нощ
И на мен Mr. Green Но тя не е лимитка ,а супер супер лимитка Crazy Де що приятел имам в чужбина я търси Mr. Green До тук пълен неуспех,ако някой я намери като ми я прати сигурно ще си отреже вените и ще ми изтрие телефона  Mr. Green

е, не би ли трябвало да го има поне в бутиците на Шанел  Rolling Eyes

# 457
  • Пловдив
На този етап - няма Crazy

# 458
На мен всички ми харесват горе долу еднакво, даже точно второто може би най-малко  bowuu

На мен четвъртата ми хареса най-много.

# 459
  • в 1001-та нощ
вероятно различните монитори показват различни цветове  Mr. Green

странно пък къде я има  Rolling Eyes да не би да я подаряват само на избрани принцеси  newsm78

# 460
  • София
Аз от толкова гледане на хайлайтери съвсем импулсивно, поръчах от boots един хайлайтер, както и пудра. Ще пиша като дойдат.

За пудрата, не съм видяла отрицателен отзив... дано и моя е положителен  Mr. Green

http://www.boots.com/en/Smashbox-Halo-Hydrating-Perfecting-Powder_1272272/

Miss Neli, да се чувства виновна, че ме запали по Smashbox  Mr. Green

# 461
Новите теракоти на Герлен имат за цел да те потъмнят ли? Ако е така каква е разликата с обикновената пудра?

Не са ли бронзъри?    Flutter

# 462
вероятно различните монитори показват различни цветове  Mr. Green

странно пък къде я има  Rolling Eyes да не би да я подаряват само на избрани принцеси  newsm78
Да точно така е, подаряват я. Peace Не ревюто си и на специални клиенти. Има я в няколко магазина по света обикновено в Америка и задължително в Дубай.
Армирка, да не те разочаровам, но вероятността да ти я намерят приятели и наистина малка. Hug

Теракотите на Герлен "4 сезона" са божествени бронзъри. За мен най-добрите бронзъри на пазара, но са винаги много тъмни. Още се чудя на един от старата колекция, супер намален, ма наистина без пари, но ми е тъмничък.

# 463
  • Пловдив
Лош Шанел  Crossing Arms  Денси,знам ,че вероятността да я намерят е минимална,но ще знам ,че съм пробвала Mr. Green Със сигурност нещо друго ще стопли сърцето ми  Heart Eyes

Аз все още не разбирам каква е разликата между пудрата и бронзера? Нали идеята и на двете е да матира и оцвети newsm78

# 464
  • София
Уф... Дени... ще трябва да си задействам шанелските връзки за този хайлайтер, дано наистина си заслужава  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт