MAC & Sephora - 10 тема

• 37 823
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Много съм доволна - не си харесах нищо от пролетната колекция на Герлен  Flutter
Simple Smile)))
Наистина са доста грозни.
И аз като ги гледах вчера си казах - Леле, как никак не ми харесват. Нито метеоритите, нито сенките, а пък спиралата съвсем.
 Joy Joy
Направо са си грозни и то много. Сенките са супер безлични и нямат пигментираност, каквато аз търся. За спиралата и червилата да не говоря. Отдавна не съм виждала толкова тъпи червила. Едното горе-долу става, но не  и за 67 лв.
Взех си обаче Метеоритите и съм много доволна, защото те са супер красиви и ми стоят добре. С намалението излизат и на добра цена, а и подаръците, доволна съм.

Сега се пренасочвам към желаните неща от Сисли. Heart Eyes

А наминах и през Мас и си взех най-накрая желаните минерални сенки от Apres Chic колекцията. както се досещате последните. Mr. Green
Чакам и сините да останат последни, та да ги взема. Whistling Whistling Whistling

# 511
А за какво намаление говориш? За feelunique или съм изтървала някое в магазин?

# 512
Намаления за притежатели на карти в магазините. Peace
От нета поръчвам супер рядко, защото се кефя да пробвам и избирам сама желаните продукти, а и вече не обичам да чакам нищо по пощата.

В Дъглас например сега има изгоден сет с лилавия каял на Пучи с подаръци и намаление от карта и си е направо далавера.

# 513
densi, тия карти, дето трупат точки в Дъглас, сега дават някакво намаление или за други карти става дума?  newsm78

# 514
Да новите карти дават намаления на разни марки. Hug

# 515
  • София
Ако имаш предишна карта на BZ & Douglas трябва да отидеш да я смениш. Ако нямаш - изкарват новат с покупка над 100лв. Картата се нарича "Лоялен клиент" и сега носи следните благини, да ги наречем Simple Smile - трупаш точки. За всеки 10лв. сметка получаваш една точка. Точките след това могат да се разменят срещу процедури, козметични несесери (празни) или ваучери с различна стойност. Освен това на РД имаш 10% намаление на всичко. Отделно ще има дни, в които картодържателите ще могат да пазаруват с отстъпка. Също така при получаването на нова карта получаваш ваучер за 5 лв. намаление, както и талон за 10% намаление за Герлен, Кларанс и още 3 марки. Талонът може да се ползва до края на месец април. Би трябвало и на мейла да се получават известия за нови колекции, презентации, намаления и тн.

# 516
Имам старата. Значи трябва да ида да я сменя. А вътре имам точки, знаете ли, ще се загубят ли, трябва ли преди това да ги използвам или ще си се прехвърлят? А при смяна получава ли се този талон за намаление? И къде се сменя, във всеки един магазин или на специално място. Хм, то не беше много отдавна като купувах последно нещо от тях, но нищо не ми казаха тогава...

Мерси за разясненията!  Hug

# 517
  • Отвъд алеята зад шкафа
О, densi, честити ти метеорити  Laughing

Новите сенки на Герлен наистина не са нито достатъчно пигментирани, нито достатъчно трайни, поне на първа проба.

# 518
  • София
Епона, за съжаление точките не се прехвърлят. Трябва да видиш за какво ти стигат и да си вземеш нещо, иначе горят. Всички неща, които написах със сигурност важат при смяна на стара карта с нова. Не съм сигурна, но предполагам, че важат и за издаване на нова. Можеш да смениш картата във всеки магазин на Дъглас или Бюти Зоун.
 Hug

# 519
Мерси!   bouquet

# 520
Благодаря ви за отговорите! Явно си струва да се издаде.

# 521
  • София
GIVENCHY LE ROUGE & LE VERNIS spring 2013

# 522
Elle-même от БГ ли са покупките ? Flutter

# 523
  • София
Плачи, само промо снимки са това, да видим какво да очакваме. Не знам дали вече са заредили червилата и лаковете тук  Thinking

# 524
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не мога да си спомня в коя тема се обсъждаше огледалото на Шанел, някой каза, че го има в Хародс, но го намерих и тук - http://bg.strawberrynet.com/makeup/chanel/miroir-double-facettes … duo/44452/#DETAIL Мисля, че е същото.

Общи условия

Активация на акаунт