Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 025
  • 848
  •   1
Отговори
# 690
Не са, не са  Thinking и аз бях преди 2 дена и даже чичото на касата е един нелюбезен такъв...

# 691
Не са, не са  Thinking и аз бях преди 2 дена и даже чичото на касата е един нелюбезен такъв...

И аз бях там преди 2 дни, единствения въпрос беше какво си търсите. Аз много мразя така да ме питат...

# 692
  • Варна
И моя мъж ходи преди няколко дни и каза, че е супер заредено, само обслужването да било по-добро  Mr. Green

# 693
И най-зареденият магазин на света да е, щом ме посрещат с това обслужване, направо си бия камшика ...........
Каква полза да е зареден един магазин, като няма кой да те обслужи каествено  Naughty

# 694
  • Варна
Ами за мен е от полза, защото купувам всичко за бебето от там, което ми спестява много време, което пък в момента ми е доста ценно  Crazy Но аз предварително съм наясно точно какво ми трябва, така че обслужването много не ме интересува. Но винаги има доста хора, които се лутат из магазина и никой не им обръща внимание  Whistling

# 695
ПИНА, и аз бях в недоумение с това въже на врата на бебето! Да им се чудиш как ги измислят , по света е на крачето или китка...! А и стези номера Rolling Eyes, без име , само номер... като затворниците,това допълнително те обезличава,те и без това май такава им е политиката.... Пина, четох ти  предишните коментар за ОБ , почти като моите наблюдения Peace

Често замазваха с едни парцали коридорите(и стаите) за чисто не знам,ама за мокро със сигурност ставаше .. ами ако някой се подхлъзне?   Балатума в баните също е уникален ...и той хлъзгав(освен че е гнусен) аз предпочитах общата баня,поне е с плочки. 

# 696
Странна работа. Чичото на касата наистина беше доста нелюбезен,но пък за сметка на това по-младото момче много добре си върши работата. Обърна ми внимание,обясни ми за всичко,което попитах-шишета,хавлийки,дрешки...явно съм ги хванала в настроение  Mr. Green

# 697
За съжаление не само в Депото на Колхозния са нелюбезни. И на Чаталджа и в двата магазина са същите  Sad Просто не може да разчиташ на съвет за каквото и да било от тях. Винаги си търся информация в нета и тогава отивам и търся точно каквото ми трябва.

# 698
harriet TJB,да балатума  Confused Но тук са показвани снимки и на бани с плочки и затова не знам, може само 3-та стая да е с балатум... Като цяло тези бани и тоалетни по стаите са бутафорни - допълнително правени с гипсокартон, супер високо стъпало на влизане, аз първия ден едва го изкачих, както бях замаяна... Отдушник няма! Налагаше се да държим банята отворена, за да съхне, но пък миришеше на канал... Като цяло можеш да припаднеш в тази баня от недостиг на кислород, особено лятно време. То затова и мухъл си имаше по тавана и ъглите на стените.

Добре, че мина и се свърши!

# 699
  • Варна
Аз бях във втора стая и банята си беше с плочки, друг е въпроса че аз там топла вода не можах да улуча. Ползвах общата, имаше гореща вода постоянно  Crazy

# 700
За съжаление не само в Депото на Колхозния са нелюбезни. И на Чаталджа и в двата магазина са същите  Sad Просто не може да разчиташ на съвет за каквото и да било от тях. Винаги си търся информация в нета и тогава отивам и търся точно каквото ми трябва.

О, много обичам да ги юркам там! И аз много пазарувах от Бебе Борсата, от Депо - не. Истинска наслада ми беше да им гледам сеира!  Joy Joy Joy Joy

Пина,  "вината" да го има Родилно отделение там, на третия етаж на Окръжна болница е на моя дядо. До колкото ми е известно, преди Родилно се е помещавало в дървените постройки в двора на болницата по времето по което моята майка е раждана. Баните са с високо стъпало, защото са допълнително правени. Просто Родилно има нужда от сериозен ремонт. Минали са много години от тогава, майка ми помни времето, когато тоалетната и банята е била една обща. Значи баните са изградени може би преди около 14 години. Но поне можеха едни плочки да им сложат Crossing Arms. Не само в 3 стая е с балатум, такава беше и банята в 11 стая, в която бях аз. За нея се носят прословутите легенди за локвата на пода  hahaha Joy. Голямо подсушаване падаше след къпане! Тъй де, много ми е мила Окръжна, защото дъщеря ми е четвърто поколение, родено там  Wink

# 701
  • Варна
Въобще пък нямам спомен каква беше банята, но май и аз бях във 2-ра стая, значи е била с плочки Laughing

# 702
Тъй де, много ми е мила Окръжна, защото дъщеря ми е четвърто поколение, родено там  Wink

Еха, браво! Аз съм родена в АГ и развалих традицията, но мъжа ми е роден в Окръжна и трябва да питам свекърва ми къде е раждана, но то тогава АГ не е била построена, май  Thinking Хм, току виж и ние го докараме на 4 поколения родени в Окръжна, ако дядовците и бабите не са си раждани по къщите. Ей, те починаха, няма и кого да попитаме даже...

Месечинка виторога, има резон да не помниш, ако си се къпала на плочки, виж ако се беше къпала на балатум и с тапети на стените - туй не може да не се забележи!  Laughing

# 703
  • Варна
 Joy Joy Joy Така си е. Виж, забравих да отбележа, че за номерата по вратовете на бебетата си абсолютно права, и за мен това беше потресаващо. Вярно, че не се движат кой знае колко, но при положение, че дори камизолки с връзки вместо копчета вече са забранени, да овесиш шнур на врата на бебе е... абсурдно някак. Явно им ги връзват още в началото, когато са повити и след това, когато започнат да ги обличат с дрешки не им се занимава да сменят шнура с по-къс и да го връзват на краче/ръка Whistling

# 704
 Именно тези връзки не са и толкова надеждни за обозначаване на бебетата, едната мама, която мина през моята стая се оплака, как са й разменили номерчето и отивайки да си вземе бебето след визитация, в "легълцето" (незнам как се наричат количките, в които слагат бебчетата) намира чуждо бебче, което е дори различен пол от нейния. Когато казала на неонатоложките, едната казала "Така ли, ами може, сега ще сменя номерцата" и то с доста сопнат тон, явно заради установената грешка. Нормално майката беше бясна.  #2gunfire Ужас - мисля, че това е най-точното описание за неонатология!

Общи условия

Активация на акаунт