и аз бях преди 2 дена и даже чичото на касата е един нелюбезен такъв...
и аз бях преди 2 дена и даже чичото на касата е един нелюбезен такъв...
Но аз предварително съм наясно точно какво ми трябва, така че обслужването много не ме интересува. Но винаги има доста хора, които се лутат из магазина и никой не им обръща внимание
Просто не може да разчиташ на съвет за каквото и да било от тях. Винаги си търся информация в нета и тогава отивам и търся точно каквото ми трябва.

. Не само в 3 стая е с балатум, такава беше и банята в 11 стая, в която бях аз. За нея се носят прословутите легенди за локвата на пода
. Голямо подсушаване падаше след къпане! Тъй де, много ми е мила Окръжна, защото дъщеря ми е четвърто поколение, родено там

Хм, току виж и ние го докараме на 4 поколения родени в Окръжна, ако дядовците и бабите не са си раждани по къщите. Ей, те починаха, няма и кого да попитаме даже...
Така си е. Виж, забравих да отбележа, че за номерата по вратовете на бебетата си абсолютно права, и за мен това беше потресаващо. Вярно, че не се движат кой знае колко, но при положение, че дори камизолки с връзки вместо копчета вече са забранени, да овесиш шнур на врата на бебе е... абсурдно някак. Явно им ги връзват още в началото, когато са повити и след това, когато започнат да ги обличат с дрешки не им се занимава да сменят шнура с по-къс и да го връзват на краче/ръка
Ужас - мисля, че това е най-точното описание за неонатология! Препоръчани теми