С коя занимателно-образователна книжка или игра работите в момента с вашите деца

• 68 007
  • 450
  •   1
Отговори
# 285
Тази книжка уших за един младеж, който скоро става 1 годинка.
http://hubavinki.blogspot.com/2013/07/blog-post_9.html
Прекрасна е! smile3501
Като беше малък синът ми се скъсах да търся интересна книжка от плат, а изобщо не ми е хрумвало да ушия. Поздравления за идеята! newsm10

# 286
Emmily, по-рано си споменала логическите блокове на Денеш. Може ли малко информация за тях? За каква възраст са подходящи, къде могат да се намерят? Сега научавам за тях. За 3 годишно дете дали стават?

# 287
  • Варна
Emmily, по-рано си споменала логическите блокове на Денеш. Може ли малко информация за тях? За каква възраст са подходящи, къде могат да се намерят? Сега научавам за тях. За 3 годишно дете дали стават?
Лулу,
с логическите блокове на Денеш децата научават основните цветове, форми, формират се понятията малко и голямо. Подходящи са за вашата възраст и нагоре. Могат да се измислят много игри с тях - разделяне по един признак, а после и по два, сериация. Виждала съм ги в руските сайтове. Продават се в Русия, произведени от дървен материал. Аз моите деца съм ги правила от цветна хартия (трите основни цвята - жълто, синьо и червено).

# 288
  • софия
Страхотна тема момичета.
Искам да ви похваля едни карти" Казват се 101 игри за деца във ваканция", сина ми много се забавлява с тях, изнася ги на вън и с приятелчета се занимават, той е на 7г.

# 289
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, не знам дали въпроса ми е за тази тема, но ще пробвам, пък ако не е моля да се премести.  Hug
От къде мога да намеря игра, подобна на тази, но за по-големи. Видях в интернет с бобри. Показват си главите, детето трябва да реагира бързо и да ги уцели с чукчето. Сега не мога да я намеря, защото не помня как се казва  newsm78 Ще съм благодарна ако някой ми помогне  Hug

# 290
Не мога да ти помогна, но това ми звучи зловещо. Бобрите си подават главите и детето трябва да ги прасне с чукчето? Що за играчка  Thinking

# 291
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Намерих една снимка. Чак зловещо не е  Simple Smile

# 292
  • София
Извинявам се, ако е показвано.
С тази игра малкият ми син играе буквално с часове.

Това също е много на почит:

# 293
*Ирина*, второто къде може да се намери?

# 294
Малко математика - грива, бодли или коса? http://hubavinki.blogspot.com/2013/07/blog-post_25.html

# 295
  • София
От САЩ сме го купували. Предполагам, че и тук ги има, но не знам къде.

# 296
  • Sofia
Тук например.

# 297
В момента се занимаваме с попълване на детски кръстословици:

Купих и тази:

# 298
# 299
  • Юпитер- Сатурн
,
и дървен танграм.

Общи условия

Активация на акаунт