Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 929
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
Аре и ти в кюпа Wink Hug.

# 196
Зарибихте ме , нямаше как  Mr. Green

Hug

Даже взех жълтия Силан да го пробвам,че ми хареса на мирис

ПП -
Скрит текст:
Не знам как е при вас , ама тук с толкова кошове за пране ,направо като ги отворя и свят ми се вие понякога - на детето бельото , на детето дрехите , спалното бельо -нашето , детското... то край няма ,и праховете свършват за нула време
[/b]

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 15:22 от малката лисичка

# 197
  • Варна
Поръчах Софтлан - ванилия и орхидея, но първо го помирисах в Борн. Мммм, страхотна миризма има, направо му иде на човек да го изпие  Party

# 198
Перфектен избор, mari6a! А ако знаеш колко е траен върху дрехите!
Този омекотител е всеобщ любимец още от зората на тези теми преди няколко години.
Откъде го поръча? От германския сайт ли?

# 199
  • Варна
Ееее, тъкмо се чудех за трайността. Добре, че поръчах два броя. Ще споделя и моето мнение като пристигне Simple Smile

# 200
  • София
Малко инфо - днес видях във Фантастико Аче кокиче за 7,99 лв. Не знам обаче до кога е промоцията.

# 201
Поръчах Софтлан - ванилия и орхидея, но първо го помирисах в Борн. Мммм, страхотна миризма има, направо му иде на човек да го изпие  Party

Невероятен, любим, траен Heart Eyes.

# 202
...как да пера с течен,без чашка?
Доста време перях само с течен, никога не съм ползвала мерителната чашка. Дозирах си го в капачката и след като сложа дрехите изливах препарата отгоре. Никакви проблеми! (Персил за цветно пране) По едно време го слагах и в отделението за прах, но ми беше по-лесно направо в барабана. Иначе съм чела, че първо се сипва препарата, ама нещо не ми се нрави така.

# 203
Благодаря,момичета!

# 204
Аз пък вчера си взех от Карфур, Ленор водна лилия, много хубав аромат, но не пише за какви дрехи е  newsm78 Май беше споменато че е универсален newsm78 Нямам търпение да го пробвам, дано да пере хубаво

# 205
Аз пробвах темата снощи,хубаво изпра,ароматът е хубав , ама без омекотител няма да се задържи много

# 206
  • гр.София
Някой може ли да ми каже промоционалният "Ленор" колко килограма е. Знам,че е за 56  пранета, но ме интересува колко тежи,защото май ще се наложи да го нося.

# 207
Някой може ли да ми каже промоционалният "Ленор" колко килограма е. Знам,че е за 56  пранета, но ме интересува колко тежи,защото май ще се наложи да го нося.
4.5 кг.

# 208
  • На точното място
Момичета, да попитам за този Персил  http://www.persil.bg/produkti/persil_tabletki/?no_cache=1&pw … p;pw_p=189#pw_box - Хенкел Австрия  47 пранета 20 лв. Питам конкретно за цветния.

# 209
Здравейте,
Днес купих от този Ариел от Лидл.

Пише, че е произведен във Франция, а баркодът му започва с 541, който е на Белгия  newsm78
Иначе мирише хубаво и беше запечатан с фолио.

Общи условия

Активация на акаунт