Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 914
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря  Hug Какво е Буров (в контекста) и какво - ДГ, обаче, не се сещам.

# 481
ДГ - детска градина

Буров -  верига супермаркети, мисля и сайт имат.
В Лозенец на Персенк имат магазин, там има Спот. Пиша в подробности, ако ти е близо.

# 482
Преди малко извадих белите дрехи от пералнята(пуснах с течния Тайд) много добре ухаят и наистина са бели ,имаше какви ли не петна по тях , определено съм доволна от подаръкът  Peace

# 483
Здравейте! Искам да Ви попитам къде в София може да се намери течен Тайд, въобще има ли го. Не съм срещала досега? А какъв е аналога на Тайд в други държави от ЕС, например Италия някой знае ли? Напоследък си купувам прахове от Италия и съм много доволна, особено когато са в намаление, но не съм срещала течен Тайд. Иначе от Тайд бях страшно доволна години наред тук в БГ. Погледнах каталога на МЕТРО от днес е на промоция.

# 484
Предната страница точно се говореше, че това е американски Тайд.

# 485
Да, това разбрах. Питам за свободна продажба някъде в София, а не подарък от чужбина.

# 486
Не вярвам да има луд, който презокеански да внася Тайд. Цената би станала голяма, кой ще го купува си мисля.
Иначе копитата ме засърбяха да го пробвам Twisted Evil.

# 487

Иначе копитата ме засърбяха да го пробвам Twisted Evil.

Joy
Определено си заслужава  Peace

# 488
  • Стара Загора
Днес и аз си взех една кутиййка " ИЗИ " за цветно.Още не съм го пробвала как пере, обаче ми направи впечатление, че има малка разлика в сравнение с предишните партиди. Миналата година - лятото си бях купила няколко кутии за бяло и имам още останало. Предишната ми кутия е от 420 гр. - за 7 пранета , а сегашната - 400 гр. за 9 пранета. Предишната партида е с доза 60 гр. =130 мл., а сегашната доза - 45 гр.=135 мл. Т. е. един и същ обем прах, преди е тежал повече, а сега по-малко. Значи продължават да го усъвършенстват и са го направили още по- компактен?   smile3501

# 489
Някой от Пловдив да е виждал къде се продава това "Изи",че съм питала на сума места и на повечето ме гледат като извънземно?.....А,като чета как го хвалите тук,много ми се ще да го пробвам.....

# 490
  • София
Не си спомням да е обсъждан затова ще попитам прахообразната ТЕМА за черно и дънки става ли за нещо, защото вече я купих и да знам да се пробвам ли или да я нося в другата ми къща пък там ще измисля какво да пера с нея?
И още нещо в Пикадили видях течен АРИЕЛ на промоция и конкретно питането ми е за по-малките бутилки СЕНЗИТИВ,които са за бяло и цветно що за препарат е това?Пише P&G Белгия и Щвейцария.

# 491
  • София
ДГ - детска градина

Буров -  верига супермаркети, мисля и сайт имат.
В Лозенец на Персенк имат магазин, там има Спот. Пиша в подробности, ако ти е близо.

Благодаря ти  Hug

# 492
  • София
Ох, най-после свърших един оранжев течен Медикс за цветно!
Голяма мъка ми беше!
Пере, обаче остава един гаден мирис...
Харесала съм си тука разни неща из квартала, ще видя какво ще си взема.

# 493
За да изперете цветни дрехи с добър резултат обикновено на колко градуса пускате пералнята?

# 494
  • София
За да изперете цветни дрехи с добър резултат обикновено на колко градуса пускате пералнята?

На 40. Толкова е и заложено по програма.

Общи условия

Активация на акаунт