Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 925
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
пак казвам,че може проблемът да е в моя прах,в него има гранулки,много светложълти,които не ми се разтварят на 60 градуса.когато пера нещо на ръка,го разтварям в почти вряла вода и тогава тия точици ги няма,не искам да изказвам лошо мнение,който иска да го пробва,ето при guess няма проблем

# 226
Bенито, как определи Белгия и Холандия като на етикета има всеки възможен език и адрес? Laughing Просто не може да се определи. Произведен е във Франция, най-вероятно, за южна Европа. Видях му и състава - става.

На праха Ленор му похвалих аромата. Днес сутринта прах 100% бели дрехи с него на 60° и с добавка за избелване и не забелязвам оцапано с жълти точки пране. Ще видя при следващи пранета как ще е.

по подреждането на държавите. На последния ми от Германия бяха подредени Германия-Австрия-Швейцария. Тук започват Белгия-Холандия. И само предположих, за мен беше по-важно да разбера дали е немски или английски и дали си струва. Все се надявах да си донесат от Германия, но уви. И още на лицевия етикет на германския има надпис докъде е пълно шишето на немски. Но ако вече не можем да се ориентираме по етикетите, не знам какво ще правим newsm78

# 227
  • Ланкър, планините Овнерог
Понеже днес ми се очертава ходене в Карфур, та да питам. Още ли има от това ОМО, за което пишехте по-напред в темата? И още ли е на промоция? Всъщност в каква разфасовка е, че на мен не ми трябва голяма? Обикновено купувам от малките кутийки, тъй като с прах пера само бяло на 60о, а това не се случва толкова често, колкото пране на цветно. Ако ОМО-то е голямо, какво друго ще ми препоръчате за бяло?[/b]

# 228
  • Gone with the wind
Гига, ОМО-то е 2кг, за 20 пранета

# 229
Гига, ОМО-то е 2кг, за 20 пранета

Хм, голямшко ми идва, особено, ако е в кутия (не ми се събират в мястото, където държим перилните неща).

П.П. Видях го в Гугъл - плик е  Grinning Може и да се прежаля да взема такъв, макар че може и да изветрее, докато свърши

# 230
  • гр.София
Някой дали има впечатления от "Аче" с марсилски сапун.Има го на промоция в "Пикадили" - 7.99

# 231
Аз днес взех този новия Савекс за 40 пранета -in love ,че имам да пера доста одеала ,дано да е добър

# 232
  • Варна
Аз нещо съм недоразбрала, темите за течните и за праховете обединиха ли се?
Че ми изчезнахте.. Laughing

# 233
Май така стана  Peace

# 234
Светивалентински прах, а? Laughing Подуших го аз, но изобщо не съм in love в аромата. А пък рекламата му е връх на савекското тъпоумие. Чудя се какви ли още висоти ще достигнат.

ОМО вече не е в промоция нито в карфур, нито в Билла. Продават се малки кутии Персил експерт компактен прах за 4 пранета и Ариел - също за 4 пранета. Те са хубави за бяло.
Но малките кутии излизат винаги по-скъпо. Ариел 400 г (4 пранета) в Карфур го продават над 3 лева, а Персил 320 г (4 пранета) е към 2.70 лв. Големите опаковки са по-изгодни.

# 235
Светивалентински прах, а? Laughing Подуших го аз, но изобщо не съм in love в аромата. А пък рекламата му е връх на савекското тъпоумие. Чудя се какви ли още висоти ще достигнат.

Да,наистина рекламата не струва ,и мирисът наистина е ...  ooooh!
ама за зимните одеала става ,ще сложа повече омекотител,поне той мириша добре  Blush

# 236
Взех го туй ОМО. Не е отворен пликът още, а мирише, та знае ли се. Да си призная миризмата ми напомня на едновремешните прахове, не ми е върха на миризмите, но става.

# 237
  • Русе
Днес бях приятно изненадана - в МЕТРО са заредили ОМО. Има и по 2 и по 4 кг. Беше свряно на края на стелажа. До сега там не бях срещала този прах. Всъщност от години не бях го виждала в МЕТРО.

# 238
Момичета (и момчета), в предишна тема бях споменала, че след изпиране и без допълнително плакнене прането не мирише на препарат и омекотител. Не мирише на нищо всъщност. Пера основно с Ариел течен, а омекотителя е Soupline (лилав).

Моля, препоръчайте ми омекотител с натрапчиво силен мирис,с идеята прането след изпиране да мирише на омекотител.

# 239
Момичета (и момчета), в предишна тема бях споменала, че след изпиране и без допълнително плакнене прането не мирише на препарат и омекотител. Не мирише на нищо всъщност. Пера основно с Ариел течен, а омекотителя е Soupline (лилав).

Моля, препоръчайте ми омекотител с натрапчиво силен мирис,с идеята прането след изпиране да мирише на омекотител.
Ох,аз също имам такъв проблем,моето пране много слабо мирише ,като изсъхне.сменям постоянно праховете,но явно е в пералнята.майка ми пере с най-обикновени прахове(савекс,бинго и перилис),а нейното пране е много ароматизирано.аз давам луди пари     за прахове и омекотители  и пак нищо,успокоявам се,че поне дрехите ми са добре изпрани,без петна и ибеляване...

Общи условия

Активация на акаунт