Отговори
# 315
  • Sofia
Аха, значи резултатите от хормоните стават за около час и половина. После ще качат досието ти на док и след като ти назначи дозите ще дадат досието ти на сестрата, която слага инжекциите в този ден. Аз лично пусках хормоните и си отивах на работа и после се връщах вечерта, както ти казах. Защото иначе може да си отвисиш да чакаш в клиниката и над 2-3 часа.

# 316
....Аз лично пусках хормоните и си отивах на работа и после се връщах вечерта, както ти казах. ...

Значи и аз така ще направя!  Simple Smile   bouquet

# 317
ralica_vs ,сега като се замисля не съм сигурна дали имаше при мен септум  newsm78 . Боже, как може да не помня с точност  #Cussing out .. сигурна съм за двурогоста, защото Персенска и досега ми е пред очите като каза - "изразено двурога" и даже ми я рисуваха , като видяха ошашавената ми физиономия.Но досието си е там и нямам как да сверя  Confused
Иначе не съм правила нищо за матката. Единствено помня, че ми бяха сложили преди трансфера някаква среда.. май ембриоблу се казваше .. newsm78 .. която най-общо била на принципа на лепио , за да подпомогне инплантацията. После като говорих с други момичета с които бяхме заедно в процедури , разбрах че тази среда са слагали основно , на такива с не добра имплантация , имали   спонтанни и имаше още някакъв случай .. пък при нас - нямаше до момента нито спонтанен, нито липса на имплантация /просто нямахме други опити стигнали до трансфер/ , затова отдадох слагането на тази среда на двурогата ми матка /мои заключения..незнам верни ли са/ и на това че са очаквали именно заради това да няма импантация или да е затруднена..

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 00:40 от katia13

# 318
  • Sofia
Sophia, питай утре все пак сестрите, да не са променили редът в новата болница. Може би сега дават инфо на регистратурата  newsm78 Аз след абразиото трябваше да почивам няколка месеца и сега в четвъртък съм на преглед и още не знам дали не са променили нещо в организацията, ама не ми се вярва.

# 319
ralica_vs ,сега като се замисля не съм сигурна дали имаше при мен септум  newsm78 . Боже, как може да не помня с точност  #Cussing out .. сигурна съм за двурогоста, защото Персенска и досега ми е пред очите като каза - "изразено двурога" и даже ми я рисуваха , като видяха ошашавената ми физиономия.Но досието си е там и нямам как да сверя  Confused
Иначе не съм правила нищо за матката. Единствено помня, че ми бяха сложили преди трансфера някаква среда.. май ембриоблу се казваше .. newsm78 .. която най-общо била на принципа на лепио , за да подпомогне инплантацията. После като говорих с други момичета с които бяхме заедно в процедури , разбрах че тази среда са слагали основно , на такива с не добра инплантация , имали   спонтанни и имаше още някакъв случай .. пък при нас - нямаше до момента нито спонтанен, нито липса на имплантация /просто нямахме други опитистигнали до трансфер/ , затова отдадох слагането на тази среда на двурогата ми матка /мои заключения..незнам верни ли са/ и на това че са очаквали именно заради това да няма импантация или да е затруднена..
Ами аз малко се обърках вече,едни лекари казват двурога матка а други нормална матка със септум,незнам и аз вече каква е разликата,но останах с впечатлението,че това трябва да се оправи преди ин витро.

# 320
..Ами аз малко се обърках вече,едни лекари казват двурога матка а други нормална матка със септум,незнам и аз вече каква е разликата,но останах с впечатлението,че това трябва да се оправи преди ин витро.
Ами при мен като я нарисуваха беше нещо като две половини съединени в основата  Laughing само че не всяка половина да е с форма на матка .. а малко по ралични  Joy .. Преградата , знам че може да частична /тогава не се отстранява/ или пълна /което е желателно да се коригира / . Знам , че преградата не е така кръвоснабдена като другата част на матката и ако там попадне ембрион няма да се захване .. вероятно това е от причините да се коригира. ако е пълен септума.
За двурогоста - на мен ми казах, че няма как да се оправи  newsm78 /дано не говоря глупости, че колкото по се мъча да си спомня по-мъгла ми става/, по рождение съм си така.. износих си и двете бебета после .. почти без проблеми .. поне от към матка  Laughing
И аз вече незнам.. а и съм позабравила.. утре ще поровя и като намеря информацията която тогава четох за да ми се изясни ситуацията, ще ти я пусна на лично. Peace

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 23:47 от katia13

# 321
Ето виж това, не намерих по-добро в момента .. ,но може да ти изясни малко нещата Рали.
"По-често се наблюдават случаите на двурога матка - маточните тела са две, но имат обща шийка. Тази аномалия може да е причина за спонтанни аборти и преждевременни раждания. Това налага оперативна реконструкция на матката, наречена метропластика."

Това обяснява ембриоблу-то , защо са ми го сложили.. както и очаквах , за по-голям шанс инплантация . Peace
 Иначе при мен не са махали нищо оперативно. И значи правилно съм запомнила двурога матка и септум са различни неща.. Peace
Взето е от тук : http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=342877

# 322
Не ги правят задължително, питай си да ти направят.

Е може ли да започнат процедура, без да пуснат хламидия?
Аз ще си искам, но понякога забравям за всичко което съм щяла да питам     Simple Smile

# 323
  • София
Sophia, питай утре все пак сестрите, да не са променили редът в новата болница. Може би сега дават инфо на регистратурата  newsm78 Аз след абразиото трябваше да почивам няколка месеца и сега в четвъртък съм на преглед и още не знам дали не са променили нещо в организацията, ама не ми се вярва.
Макси, не са променили реда.
Не ги правят задължително, питай си да ти направят.

Е може ли да започнат процедура, без да пуснат хламидия?
Ми явно може.

# 324
Здравейте, момичета  bouquet
Някоя от вас правила ли е в новата клиника инвитро на естествен цикъл? На регистратурата не ми казаха цена. Само лекарят я знаел:), а аз искам да се ориентирам какви пари да приготвя.
Успешна седмица.

# 325
  • София
Бети:
- пункция с упойка- 350 лв.
- такса оплождане-250 лв.
- първоначално замразяване- 400 лв.
- хормони и ПКК-56 лв
- вирусология за двамата- около 100 лв.

# 326
-трансфер - 600 лв. само на свежо ембрионче

# 327
  • София
значи ако човек иска само ец плаща както си беше преди, 350 пункция и 600 трансфер, в такъв случай няма такса оплождане 250лв  newsm78

# 328
  • София
значи ако човек иска само ец плаща както си беше преди, 350 пункция и 600 трансфер, в такъв случай няма такса оплождане 250лв  newsm78
да, в 600-те лв. за трансфер са включени 250 лв. за оплождането.

# 329
  • София
нещо не ми се връзват сметките, ама ще го мисля явно като му дойде времето, може да променят много неща  ooooh!
защо тогава при зет и ец трансфера е 800, като оплождането си го е платил човек, явно се плаща и размразяване, ама пък само при зет не се плаща  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт