Отговори
# 525
ivankaka  благодаря за отговора значи ще ходя утре да ги правя тука поне да спестя за част от тях. Само не разбрах от кое очистително да си взема на едното му знам името фортранс 4 прахчета 17лв ами другото как точно се казва не чух добре и колко струва и кое как ви е действало. Значи ще го пия така като гледам обяснението за 3-4 часа 4 прахчета и общо 4 литра вода как ще я изпия нямам си на идея. Това от 14 часа до 17часа и тръгваме точно тогава на път за София това са 3часа и половина няма да ме хване по пътя нали. Че не мога да клякам с моя артрит, и ще стане мазало.
Моля дайте ми съвет при вас как беше. Какво пихте.

# 526
  • София
Вчера мина и моята ЦС. Болеше си малко - като цикъл. С леко зацапване съм, но четох че бил нормално. Утре имам часпри Стаменов за да видим как ще процедираме нататък. Но на предишни прглед каа, че ще проаме с Инсеминация. Дано с нея се получи и нетрябва да минаваме а Ин Витро. Овулацията би трябвало да е скоро. Смятате ли, че мога да запиша час за Инсеминация сега за да е изпусна този месец без проба?
аз лично бих изчакала до следващия месец, дори и доктора да даде зелена светлина.
След ЦС ми беше некомфортно чак до другия цикъл, имах зацапване.....

# 527
А и нали трябва д ате прегледа за доминантен фоликул .. казваш скоро е овуто , гледал ли те е ?

Миналият месец по време на овулация ме прегледа. Имах фоликул на който се радваше Simple Smile и по мои сметки в неделя ще Денят. Дано с инсеминацията стане нашето чудо. Прави сте, че след ренген е хубаво да се изкачака...ама като не ми се чака повече?! Искам действия, но ако трябва ще чакам. Дано е за добро. Praynig

# 528

Моля дайте ми съвет при вас как беше. Какво пихте.

Аз вяра на тези прахчета и сиропчета хич им нямам доверие.Преди пункцията ми бяха изписали някакъв сироп дето въобще не му запомних името,трябваше да го изпия в 14.00 ч. на предния ден и до вечерта до 22.00 ч. трябваше да има резултат....да ,резултат имаше ама на другия ден сутринта,та се чудех на пункция ли да вървя или да си седя във WC newsm78.Едвам смогнах да отида на време.
Иначе с две ръце съм за Сена-Маичин лист,струва 1-1.20 лв.,запарваш две пакечета,пиеш и след 5-6 часа резултата е на лице.Евтино и ефикасно Peace

# 529
vtvt, аз съм пила до сега  два пъти  X-PREP  и ми подейства много  добре .Изчиства те напълно,пък и не е супер гадно на вкус.

# 530
Преди пункция трябва да се прочистиш така ли?  Shocked
Сега го разбирам това.  ooooh!

# 531
..Миналият месец по време на овулация ме прегледа. Имах фоликул на който се радваше Simple Smile и по мои сметки в неделя ще Денят.
По твои сметки инсе не се прави  Grinning дори и да не беше след цветна снимка .
Ми ако тоя месец няма доминантен ? Ако е по-рано или по-късно с ден-два ? Дори и на тесове+БТ неможеш да вярваш много /те са само ориентир/ , камо ли за инсе.
Изчакй си прегледа, обсъдете резултата от цветната снимка и какви са вариантите за след това  Peace
Това е правилния подход..разбирам бързането ти /същата съм/ , но все пак трябва да има някаква последователсност в действията.. не на сляпо и през куп за грош да правите АРТ.
Ако си запишеш час за цветна без дори да го питаш док, най-малкото ще му стане неприятно .. за какво ходиш при него ако дори мнението му не изчакаш. Peace
Пожелавам ти успех /каквато и процедура да следва/  Hug

# 532
Момичета, и на мен преди малко ми се обадиха да потвърдя за хистероскопията във вторник. Издиктуваха ми всички изследвания, които трябва да нося, но нищо не ми казаха за очистително, а и аз не се сетих да попитам. Трябва ли да взема нещо предния ден, или за хистерото не е задължително? Между другото, при предните ми опити в клиниката на д-р Владимиров, преди пункция ми изписваха X-PREP, но в "Надежда" досега не са ми давали нищо. Аз на своя глава реших пак да взема преди последната пункция и също като El_Vel имах проблеми и ме свиваше стомаха и сутрината. Сега се чудя какво да правя  Thinking

# 533

Преди пункция никога не са ме прочиствали,май за лапарото го искат.
Била съм и на ЕЦ и със стимулация.

За хистеро също не са ме чистили.

# 534
vtvt, аз съм пила до сега  два пъти  X-PREP  и ми подейства много  добре .Изчиства те напълно,пък и не е супер гадно на вкус.

Аха това било другото за пиене. Аз я питах имам дулколак пико мога ли да пия него и то ми действа учистващо ама тя не едно от тия двете фортранс и това Х-преп не може друго. И двете не съм ги пила съдейки по дулколакса ми действа след 8-10 часа и после 2 часа в 00.

# 535
Nicky@ и аз във вторник съм за лапароскопия днес ми се обадиха и на мен. Но ми казаха да пия. едно от двете.

# 536
..
Преди пункция никога не са ме прочиствали,май за лапарото го искат.
Била съм и на ЕЦ и със стимулация.
..
И аз като Пими  Peace

# 537
  • София
зависи в коя клиника си.
В Надежда- не.

# 538
Преди Надежда бях в Селена, там също не са искали, макар че правих лапаро newsm78 Иначе ако държиш да се прочистиш, използвай това, което ти е действало по принцип, а не това, което са ти казали от клиниката  Simple Smile успех  Hug

# 539
зависи в коя клиника си.
В Надежда- не.

Точно така. При Владимиров съм взимала очистително само в случаите, когато съм имала повече от 8 фоликула. На по-малка бройка - не.

Общи условия

Активация на акаунт