Отговори
# 510
Мерионала ти го дават от клиниката,после го плащаш.
Аз бях  6 дена на Мерионал 225Е по една инжекция на ден.

# 511
Виждам че си от Пловдив, няма да те разкарва излишно - запиши си час за 10-11 ден от цикъла за преглед, а после док ще ти каже, кога да си направиш домашен тест за ову и при положителен резултат ще се обадиш на спешния. Момичетата писаха, че трябва в деня на биопсията и някакви хормони да се пускат, а за цената - 200 лв.
Аз правих биопсия в новата клиника на 9 февруари, резултатите бяха добри (излязоха след 4 дни), цената бе 200 лв., бях два пъти на проследяване, първия път платих 10 лв. преглед, друго нищо не съм плащала. Хормоните също влизат в тази цена.

# 512
  • софия
цената си е 2100 лв за пункция, оплождане и трансфер, когато е стимулиран опит. няма значение икси или ин витро и няма значение броя на яйцеклетките. моите бяха 3.
естествения цикъл не знам колко струва сега, а лекарствата и при двете процедури са отделно.

# 513
шътче,мисля че ИКСИ-то е повече,нещо за 2400 ми се върти в главата,но не съм сигурна

# 514
  • София
аз за икси винаги съм плащала 2100, даже понякога правеха и отстъпки, та плащах 2000.
от фонда май си прибират 2400, ама не съм сигурна  newsm78

# 515
  • София
шътче,мисля че ИКСИ-то е повече,нещо за 2400 ми се върти в главата,но не съм сигурна
2100 е икси-то

# 516
Vili08,puppii благодаря ви много за отговорите.Дано не ме разкарват излишно за биопсията,аз и затова се информирам,че за 2 седмици пътувах 5 пъти до София за прегледи а можеше да са само 2,3.

# 517
  • София
Някой знае ли цената на пълна имунология сега колко е? Час трябва ли да се запише също така.

# 518
 newsm78
Обадиха се от болницата казаха да си направя доста неща и да отида с тях в болницата
ренгенова снимка на бял дроб и сърце
ПКК
Кръвна захар
Време на кървене и съсирване
урея
креатинин
общ белтък
албумин асат алат
тия са по каса личната каза чче ще ми ги пусне
ама искат и спин
хепатит Б и С
васерман
и кръвна група
и нещо за разхлабване трябва да пия фикс прем или фортранс това първото не можах да го чуя добре а и кога ще подейства трябва да се пие в 14ч предния ден и до 22 само течности после нищо.
и нараво отивам с едни чехли и тоалетни пренадлежности само в болницата сутринта
е и да съм без прически отдолу
хаха
е гаси 100кинта за изследвания тези изследвания не може ли да се направят в болницата и не се ли включват в предопиративната подготовка в самата операция там. Иначе лапарото казаха струва 1200лв.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 10:39 от vtvt

# 519
 magnet_for_happiness правих пълна имунология в края на януари в новата клиника, цената бе 265 лв.

# 520
  • София
magnet_for_happiness правих пълна имунология в края на януари в новата клиника, цената бе 265 лв.
Peace мерси, да и разбрах,че и час трябва Simple Smile

# 521
  • София
vtvt, може да ги направиш всичките в болницата- излизат за 1 час, но трябва да си ги платиш.
Както и рентгеновата снимка.

# 522
Вчера мина и моята ЦС. Болеше си малко - като цикъл. С леко зацапване съм, но четох че бил нормално. Утре имам часпри Стаменов за да видим как ще процедираме нататък. Но на предишни прглед каа, че ще проаме с Инсеминация. Дано с нея се получи и нетрябва да минаваме а Ин Витро. Овулацията би трябвало да е скоро. Смятате ли, че мога да запиша час за Инсеминация сега за да е изпусна този месец без проба?

# 523
Буба, изчакай прегледа при док , да каже дали да записваш час за инсе..за да каже резултат от снимката..да каже всичко ок ли там , все пак и от резултат зависи дали ще правите инсе..
А и нали трябва д ате прегледа за доминантен фоликул .. казваш скоро е овуто , гледал ли те е ?

# 524
  • Живее на Луната
Вчера мина и моята ЦС. Болеше си малко - като цикъл. С леко зацапване съм, но четох че бил нормално. Утре имам часпри Стаменов за да видим как ще процедираме нататък. Но на предишни прглед каа, че ще проаме с Инсеминация. Дано с нея се получи и нетрябва да минаваме а Ин Витро. Овулацията би трябвало да е скоро. Смятате ли, че мога да запиша час за Инсеминация сега за да е изпусна този месец без проба?

Обикновено месеца на снимката го пропускат заради облъчването от рентгена. Не знам д-р Стаменов как процедира. Успех със инсеминациите, доне тази процедура ти донесе успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт