Отговори
# 495
Значи има увеличение-в старата клиника беше 600лв.

# 496
Здравейте,вчера мина и моята лапароскопия,вече съм без тръби и сега следва ин витро опит.Док каза че вече ще започнат работа с фонда и като си взема заповедта( на 21.02.) да отида и ще планираме нещата.Успех на всички Simple Smile

# 497
Здравейте!
Аз от скоро съм пациент на д-р Персенска и съм много доволна от нея! Въпреки че при мен нещата не са много добри.
Предстой ми стимулация с Мерионал! Не съм много наясно как стоят нещата със стимулацията затова моля дайте мнение и своя опит (колко често се поставят инжекциите - защото не съм от София, кога се поставят - сутрин или вечер, колко Ви е струвало- въпреки че не е най-важното това, но със заплата от 500лв. трябва да се премисли за всичко).
Пожелавам на всички да се сбъднат мечтите им и скоро всеки от нас да прегръща по едно малко съкровище!
Благодаря предварително!

# 498
мануела,аз бях с Мерионал ноември месец.Слагаха ми го 1 път на ден.Аз ги слагах в клиниката но има опция да ти дадат лекарствата и да си ги слагаш другаде.Лекарствата ми излязоха около 500 лв.Отделно процедурата 2100лв.Хубаво е лекарствата да се слагат долу-горе по едно и също време всеки ден.Ако те интересува още нещо-питай.

# 499
Здравейте,момичета.На някой скоро правена ли е биопсия на лигавицата на матката в клиника Надежда?Бихте ли споделили как минава,по кое време на цикъла се прави,каква е цената,а и най-важното с каква цел и с какво ви помогна?Благодаря ви предварително!

# 500
Биопсията се прави на 5 ден след доказана овулация.Съвсем лека манипулация,не боли кой знае колко.Прави се да се видят инплантационните качества на лигавицата-търсят добри и лоши клетки.При добра биопсия можеш веднага да започнеш опит.

# 501
Благодаря за отговора.На мен по скоро ще ми е правят за да се търси или отхвърли наличието на хронично възпаление на лигавицата,ако на някой е правена с такава цел и е намерен проблем,моля да сподели,също и каква е цената.

# 502
Цена на биопсията 250 лв. поне в старата клиника беше толкова.

# 503
Здр,Пими!
Искам да те попитам нещо-аз също съм на мерионал,но първо започнах с клостилбегит,но тъй като бавно нарастват започнаха да ми бият мерионал -4 до момента.Утре съм на преглед и ще видим какво ще ми каже Персенска.НО ме притесни това че са ти взели 2100 лв-за какво по-точно?Много пари ми се виждат.Аз отскоро съм пациент на Персенска и съм на ЕЦ,но 3 пъти ги изпускаме и за това тя реши да пробваме с клостилбегит.

# 504
  Благодаря на pimi за отговора!
Искам и да те попитам още нещо,защото не съм наясно тези 2100лв.  какво включват след стимулацита!

# 505
В тези 2100 лв. влизат прегледи,пункция,оплождане-при мен класическо ин-витро оплождане и трансфер.Може мен да са ме таксували по-скъпо защото имахме 10 Я.
Освен Мерионал при мен имаше и 5 дена Аримидекс хапчета.

# 506
Благодаря ти за отговора!

# 507
Пими,а колко мерионала ти биха?

# 508
Мерионала от клиниката ли е или ти трябва да си го търсиш?

# 509
Аз правих биопсия в новата клиника на 9 февруари, резултатите бяха добри (излязоха след 4 дни), цената бе 200 лв., бях два пъти на проследяване, първия път платих 10 лв. преглед, друго нищо не съм плащала. Хормоните също влизат в тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт