Отговори
# 480
Момичета, утре съм на снимка за проходимост на тръбите и ми казаха, че ще струва 150 лв. Знаете ли дали само снимката е толкова или включва и допълнителни изследвания? newsm78

# 481
Момичета, утре съм на снимка за проходимост на тръбите и ми казаха, че ще струва 150 лв. Знаете ли дали само снимката е толкова или включва и допълнителни изследвания? newsm78
това е цената само за снимката, а и на мен никакви изследвания не са ми правили преди това....

# 482
това е цената само за снимката, а и на мен никакви изследвания не са ми правили преди това....
По преценка на док се пуска секрет .. но аз си пуснах на своя глава, за мое спокойствие, въпреки че той не ми поиска ./И в двете клиники беше еднакво- не ми назначиха, но аз си назначих самичка..да не го мисля после/

# 483
  • София
това е цената на ЦС. Надявам се да не я повишат, понеже за други цени споменаха, че ще има повишение.

# 484
Момичета, биопсиите само сутрин ли са и за колко време става резултата?

# 485
Аз миналата неделя правих биопсия в 13:00 часа някъде, не са само сутрин, имам познати, които и в 18 са били на биопсия, но час и половина преди това трябва да отидеш, за да пуснеш хормони. Изследванията стават след 4 дни.

# 486
Хормоните за биопсия може да се пуснат и след нея - аз последния път бях забравила и не беше проблем и след това.

# 487
благодаря ви, момичета  Hug предполагам става въпрос за стандартните хормони като преди пункция  newsm78, а те включени ли са в цената на биопсията или отделно се плащат

# 488
включени са ,но като кажеш ,че са за биопсия в лабораторията си знаят какво точно да пуснат

# 489
благодаря отново, не знам, какво щях да правя без вас  Hug

# 490
Успех и хубав резултат на биопсията  Hug

# 491
Миналата седмица си занесох заповедта от фонда в клиниката и записах час за утре при д-р Персенска.Незнам какво ще ме  прави Rolling Eyes само ще обсъждаме опита или ще ме и преглежда?А можеби ще ми назначи изследвания newsm78.Утре ми е 2 ден от цикъла до колкото знам това е добре за преглед.Какво ще кажете момичета минали по този път

# 492
  • Живее на Луната
На страницата на клиниката във FB се появи съобщение, че стартират опитите по ЗК, очакват до края на месеца всички договори да са подписани!  Peace

# 493
да не би тези 800 лева да съ включвали вирусология и някакви кръвни изследвания?!!!
за първи път "чувам" за такава сума... + това на мен освен полип ми махаха и септум.
или е имало и някаква допълнителна екстра Ралица?
Lady Be само операцията струваше толкова, незнам защо аз имах всички изследвания предварително от по-рано направени.Първоначално мислеха операцията да бъде лапароскопия, но решиха в самият ден да бъде хистероскопия.

# 494
Вчера си записах час за хистероскопия. Попитах за цената и ми казаха, че е 650 лв. Предварителните изследвания не са включени в нея, тъй като аз ще ги пускам предния ден в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт