Отговори
# 465
Уауу, много далечен час са ти дали.
Една позната се обади преди около 4 месеца и часът й при Персенска за първичен преглед беше на 14.02.- миналата седмица.

Защо не пробваш да се обадиш на ново основание? Все ми се струва, че може и да ти дадар по-ранен час от този, който вече са ти дали.

Или ти имаш предвид, че часът за ноември е при д-р Стаменов?

Благодаря за отговора Simple Smile И аз подочух за подобен казус днес и затова реших да питам "старите пушки" във форума. Часът ми е за д-р Персенска. Нарочно се ориентирах към нея, за да не чакам допълнителни месеци за д-р Стаменов, тъй като знаех, че няма много значение. След първичния преглед могат да те прехвърлят към друг лекар. Дори като ходих на място да се запиша, ми натъртиха за годината 2013. Спомнях си, че питах - за д-р Стаменов сигурно се чака до 2014, макар че беше април 2012.
Днес си помислих, че след откриването на новата болница на д-р Стаменов движението на нови паиенти да е по-експедитивно...Още утре ще звънна да питам. Още веднъж благодаря.

# 466
Момичета, разбрах,че д-р Начев в съботите ще приема за консултации в новата клиника, което е удобно за нас. Има ли някой ,който вече е бил на преглед и каква е цената на прегледа ако той цели само консултация за дозата на Л-тироксина?
Когато съм ходила за консултация в Майчин дом съм плащала по 10 лв.

# 467
Момичета, разбрах,че д-р Начев в съботите ще приема за консултации в новата клиника, което е удобно за нас. Има ли някой ,който вече е бил на преглед и каква е цената на прегледа ако той цели само консултация за дозата на Л-тироксина?
Когато съм ходила за консултация в Майчин дом съм плащала по 10 лв.
Съмнява ме , че в случая ще е 10 лв  Peace
Поне 20 предполагам ..

# 468
  • софия
И аз се съмнявам. Той още в МД си искаше по 10,20 30 ако прави и ехограф. Последно там на високите етажи като беше вече, ми поиска 10лв за половинминутна консултация.

# 469
  • Пловдив
Миналата седмица бях при д-р Начев в Панацея, за корекция на дозата-25лв.

# 470
Когато отидох за пръв път при д-р Начев той работеше още в Института по еднокринология прегледа беше 40лв.След това ходих още 2 пъти при него вече в Майчин дом и ми вземаше по 10лв.

# 471
А някой знае ли колко лева е оперативната хистероскопия?
На мен октомври месец в старата клиника ми взеха 800 лева,Пристигнах сутринта рано, но самата операция ми направиха някъде към 13:00 часа.В 17:00 часа вече ме изписаха.Само мога да ти препоръчам да си вземеш някаква книга за всеки случай  и успех  Heart Eyes

# 472
На мен октомври месец в старата клиника ми взеха 800 лева,Пристигнах сутринта рано, но самата операция ми направиха някъде към 13:00 часа.В 17:00 часа вече ме изписаха.Само мога да ти препоръчам да си вземеш някаква книга за всеки случай  и успех  Heart Eyes
650 лева бе в края на януари оперативната хистероскопия

# 473
650 лева бе в края на януари оперативната хистероскопия
Значи различно се взема, ще подготвя 1000 лева,дано да ме оправят,аз мислех,че след оперативна хистероскопия те оставят за една вечер в болницата,но явно зависи от случая newsm78

# 474
да не би тези 800 лева да съ включвали вирусология и някакви кръвни изследвания?!!!
за първи път "чувам" за такава сума... + това на мен освен полип ми махаха и септум.
или е имало и някаква допълнителна екстра Ралица?

# 475
да не би тези 800 лева да съ включвали вирусология и някакви кръвни изследвания?!!!
за първи път "чувам" за такава сума... + това на мен освен полип ми махаха и септум.
или е имало и някаква допълнителна екстра Ралица?
И на мен ще ми махат септум,незнам какво е включено в тия 800лв,друго момиче е писало за тая сума,може би и изследванията са включени в цената.

# 476
Да попитам нещо Simple Smile Ще кандидатстваме по фонда и видях, че споменаването името на Силвия? Бихте ли ми дали повече информация за нея? В "Надежда" ли работи?

# 477
  • София
В Надежда работи, тя се занимава с подготовката и обработката на документи от и за фонда. Може да я намериш там почти всеки ден, май без неделя, иначе телефона и е на първа страница на темата, и по тел. може да я потърсиш също.

# 478
Благодаря   bouquet А с предварително запазен час ли мога да се срещна с нея?

# 479
Обаждаш й се по телефона и тя ти казва кога да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт