Отговори
# 450
Благодаря, дано е така.

# 451
  • Живее на Луната
Белче, как мина пункцията?

Sigma  Hug
Добре мина, извадили са една яйцеклетка, чакам утре обаждане дали се е оплодила.

# 452
оперативна лапароскопия е 1200 лв.
кои прегледи дали са включени newsm78
след лапарото на другия ден те изписват.

Значи 1200лв добре но доктора обясни нещо че ще ме праща и при други лекари мисълта ми е тези консултации отделно ли се лащат или само като излезя 1200лв. Бях много притеснена и не знаех какво следва затова може и да не съм разбрала нещо като хората. А и какво да нося за там благодаря.

# 453
А някой знае ли колко лева е оперативната хистероскопия?

# 454

Юни месец в старата клиника беше 600 лв.Отделно си плащаш нужните изследвания,аз ги правих преди да отида,да ми излезе малко по-евтино.

# 455

Юни месец в старата клиника беше 600 лв.Отделно си плащаш нужните изследвания,аз ги правих преди да отида,да ми излезе малко по-евтино.
Благодаря ти Simple SmileПредполагам в тия 600 лв. влиза само операцията,а чака ли се много за ден и час за самата хистероскопия?

# 456
Да в тази цена влиза самата операция!
В първия ден на цикъла се обаждаш за час,ако има свободни ще те вмъкнат.По принцип е трудно записването за хистеро.Единия път 3 месеца подред ме отлагаха докато се вредя.
Успех!

# 457
Да в тази цена влиза самата операция!
В първия ден на цикъла се обаждаш за час,ако има свободни ще те вмъкнат.По принцип е трудно записването за хистеро.Единия път 3 месеца подред ме отлагаха докато се вредя.
Успех!
  bouquetДано малко по-бързо стават нещата сега Praynig

# 458
Моля момичетата, които са ползвали автобус 60 от централна гара да ме ориентират за колко време се стига до спирка близо до клиниката /ориентировъчно/ и с маршрутка 29 от орлов мост за колко. Не съм от София и искам горе-долу да си сметна от къде ще ми е по-бързо да се придвижвам.

# 459
Aз съм пътувала с автобуса - 60 от централна гара и се изненадах колко бързо пристигнах - за около 25 минути - влака ми закъсня в 13.28 бях на спирката ,а имах час за 14.00 .Почти веднага дойде автобусът и в 14.02 бях в клиниката.

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 17:33 от mimata_79

# 460
Честно казано, зависи и автобуса и маршрутката - часа в който ще се качиш.. ако е пиков час на задръствания .. може двойно време да иде.
Иначе е логично от централна гара да е по-бързо в сравнение със старт орлов мост - просто защото откъдето и да минава маршрутката от орлов мост все ще е през центъра.. който е по-вероятно да се задръсти  Peace /ако пък обикаля отнякъде.. ще се удължи времето заради обиколния маршрут  newsm78..дано се включи някой дето знае и двете от къде минават/

# 461
Момичета, можете ли да ми кажете колко струва в новата клиника разширена спермограма с морфология по Крюгер? И на кой етаж се намира лабораторията, за да ориентирам мъжа ми?

# 462
  • София
от входа в дясно се намира андрологията, на първия етаж. Цена незнам.

# 463
Mомичета, имате ли представа за кога записват часове за д-р Персенска за първичен преглед. Сред вас има ли такива, които са викани по-рано от записания час. Записах се преди близо година, а имам час чак за ноември. Да се надявам ли на по-скорошна среща с д-р Персенска....

# 464
Уауу, много далечен час са ти дали.
Една позната се обади преди около 4 месеца и часът й при Персенска за първичен преглед беше на 14.02.- миналата седмица.

Защо не пробваш да се обадиш на ново основание? Все ми се струва, че може и да ти дадар по-ранен час от този, който вече са ти дали.

Или ти имаш предвид, че часът за ноември е при д-р Стаменов?

Общи условия

Активация на акаунт