Пазаруване от miniprix.bg - 12

• 60 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
http://www.miniprix.bg/produkt/1013965/  има ли момичета  купували тези ботуши Simple Smile
Взех си ботушите, но в другия цвят: http://www.miniprix.bg/produkt/1013966/. На мен много ми харесват и си ги нося с кеф  Simple Smile Марката е Ilario Ferucci. Нося твърдо 38 номер, от тези взех 39 и не сгреших. Според мен са за по-слаб крак и не много дебел прасец. Недостатък е гладката подметка.

# 661
Този път ме впечатлиха с бърза реакция от сайта. Поръчах рокли на обедното намаление и вечерта бяха предадени на куриер.  Laughing
Днес чакам пратката от миналия вторник и дано пристигне и другата, за да не чакам утре пак...

# 662
    milcky  bouquet

# 663
Днес 6 март всички продукти от категория Ликвидация са с минимум 51% намаление

# 664
Да добавя и, че ако кликнете Харесва ми на страницата им в ФБ дава персонален код за 5% отстъпка.

# 665
  • Варна
Да добавя и, че ако кликнете Харесва ми на страницата им в ФБ дава персонален код за 5% отстъпка.

Кода е един за всички - voucherfbbg5
Важи за една поръчка от акаунт, до края на месец март.

# 666
Искам да си поръчам блузка от 6,37 лв. но не ме допуска до плащане въпреки че плащам и доставката.Ако някой прави поръчка нека ми пише да ме включи.

# 667
  • Варна
Искам да си поръчам блузка от 6,37 лв. но не ме допуска до плащане въпреки че плащам и доставката.Ако някой прави поръчка нека ми пише да ме включи.

Няма как да те допусне, минималната стойност за поръчка е 15 лв. Peace

# 668

Няма как да те допусне, минималната стойност за поръчка е 15 лв. Peace
Благодаря, значи трябва да си харесам още нещо.

# 669
Добро утро.Моля ви за съвет тъй като вчера получух порчъчката си от Миниприх , но има липсващ продукт за съжаление тел. номер който е оставен в сайта не е наличен от няколко дена.

# 670
Пиши им във фейсбук или на имейла.А това е мобилел 0887 68 62 22,който са изписали на поръчката ми,когато са я изпращали.Пробвай и с него  Peace

# 671
Телефона е на Speedy  Sad направих запитване в Facebook ,но не ми връщат одговор, писах и на пощата пак нищоо #2gunfire

# 672
  • Варна
Maia Sotirova, на стационарния на минитата пробвай след 10.00-10.30. Преди този час не съм успявала да се свържа, ако въобще успея ... много, много не го зачитат.

# 673
За голяма моя изненада току що получих смс че обувките който поръчах в неделя, днес ще пристигнат.Сега остава да си отговаря номера и да са такива каквито изглеждат на снимката.Ще пиша пак като дойдат.

# 674
Добро утро.Моля ви за съвет тъй като вчера получух порчъчката си от Миниприх , но има липсващ продукт за съжаление тел. номер който е оставен в сайта не е наличен от няколко дена.

Липсващият продукт калкулиран ли ти е в цената, има ли го във фактурата? Доста често след приемане на поръчката и след обработване отказват продукт, но той не е фактуриран и не го плащаш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт