Езиколюбителна, щастлива, тринайста! - (13)

• 18 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. София
НикиииииHug Hug Hug Не мога да ти опиша колко се радвам за всичките точки, особено за четвърта!  Hug Hug

Куркума, няма ли начин да си преразгледаш решението?  Confused

# 496
  • Ænima/Albuquerque
Никиии! Радвам се много по точка чет'ри, ма аЦки много! Целувки и наминавай по-често.  Hug
Куркума, и аз се обявявам за преразглеждане на решението ти, бих искала да направим и референдум.  Hug

(Ники, поради точка чет'ри предполагам, че няма да можеш да минаваш да пускаш темите, да си я зачислявам ли?)

# 497
  • София
Ауууу! Ники! много се радвам!!! Направо ей тука ся се разтанцувах и за теб!

Куркума? Защо? Защо?????????? Защо?????????????????????

# 498
Све, Пуци, Рози, Саркси, Ване и милорд, много ви благодаря за сърдечното посрещане!  Hug  Hug Много се радвам, че форумът ме срещна с вас (включая и неуспелите да се включат до момента).   bouquet

Куркума, ще липсваш повече, отколкото може да се събере в букви. Щом го мислиш отдавна, обаче, значи има защо. Щастие и попътен вятър, и се надявам да размислиш и след време да дойдеш отново.

Сарки, чувствай темата зачислена ти, а ако се появят и други желаещи, разберете се по ротацията.  Grinning

Hug Hug Hug

# 499
  • Ænima/Albuquerque
Колко любов има в тая тема днес! Въздъх! Потич!

# 500
  • Mars Hotel
Въздъх, въздъх, въздъъъъъъх!

# 501
  • Ænima/Albuquerque
Потич, потич, потииииич! 

# 502
  • гр. София

+1  Grinning

Ники, да ти кажа, звучиш ми така, сякаш се готвиш да се вясваш по-рядко вече...  Thinking
Прощавам ти го, но само, ако обещаеш, че през времето, в което няма да си тук, ще правиш неща, от които ще бъдеш много щастлива!  Naughty
Иначе ще дойда и ще ти изям всичките бонбони от хладилника!
И няма да ти дам от бонбоните от моята нова линия, така да знаеш!

# 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

+1  Grinning

Ники, да ти кажа, звучиш ми така, сякаш се готвиш да се вясваш по-рядко вече...  Thinking
Прощавам ти го, но само, ако обещаеш, че през времето, в което няма да си тук, ще правиш неща, от които ще бъдеш много щастлива!  Naughty

+1
- бамбоните  Mr. Green но то е защото нямам шоколадова линия  Hug

не знам коя е точка 4, но се надявам да е нещо много забранено, аморално и от него да (не) се пълнее  Laughing

# 504
  • гр. София
Ето я т. 4:

Идвам специално да ви кажа, че съм жива, здрава, щастлива, много влюбена, да ви напрегръщам и да се извиня, че поизчезнах. Надявам се, че не съм ви притеснила с липсата си, но, след като не сте ме видели връз етикет,
т.е. четвъртото изброено от Ники. Grinning

Можеш да нямаш шоколадова линия, но мога да те взема за дегустатор. Да се разберем обаче - вредни няма да плащам. Всичко да е на добра воля.
Ето, имам нов модел бамбони - отгоре млечен шоколад с половинка орехова ядка, отвътре цедено кисело мляко, кръгче кисела краставичка и копър. Пръстите ще си изядеш!

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 21:52 от Зимна роза

# 505

+1  Grinning

Розе, облизах си всичко, що можах да си оближа при описанието на най-новия модел от линията ти. Дотолкова, щото сега ще спретна една Снежанка и ще напускам в нея "Пияни вишни" и "Троен лешник".

Добри, ни забранено, ни аморално, ни калорично, но води до някои необратими изменения  Mr. Green

Иначе, аз си написах, че сигурно ще поразредя  Mr. Green, но то не е много сигурно, а ако зачестя, направо си пригответе носните кърпички.  Mr. Green А за обещаването - гарантирам - да правя само щастопораждащи неща. Въпреки примамливата оферта, че ако не ги изпълня, ще ми дойдат езиколюбителки на шоколадово гости.  Laughing

# 506
  • гр. София
Носни кърпи ще приготвя само, ако ще рева от радост!  Naughty
Аз, като председател на Клуба на романтиците, съм достойна ревла, та и от радост често си поревавам  Blush

# 507
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
намерих време да си прочета темите Simple Smile намерих и кутия шоколадови бонбони и сега генерирам хормон на щастието Simple Smile

ще чакам и отчетите на Ники по т. 4, по предходните и последващите тоже Wink

и понеже сме на романтична вълна (еле пъ я) ще почерпя  Hug

# 508
  • София
по т. 4 може ли аз да кажа нещо?

ши кажа и да не може!

# 509
  • Mars Hotel

и понеже сме на романтична вълна (еле пъ я)

И я, и я! От ушите ми извира романтика и любоФ вече!

Общи условия

Активация на акаунт