Езиколюбителна, щастлива, тринайста! - (13)

• 18 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • гр. София
шъ изям колку моа, всички други щъ ги наръпам Wink
smile3532

# 481
  • Пазете Гор
Дядовците ми имаха чудноват правопис и бяха чудесни хора. Единият винаги старателно надписваше книжните кесии, в които сипваше изчистения  ориз с едри неравни букви - ОРЙС. Много държеше на икраткото.

Другият ми остави тетрадка с билкови рецепти, дебела като складова книга. Ово йе правопис!

# 482
  • гр. София
Мили мои, споделям тази тема с вас да не би да я пропуснете. Звездата veselotof блести с всички сили  Crazy

# 483
  • Казанлък of all places
Така ми блесна в очите, че забравих защо влязох във форома.
А , да за рецепта за прасе с кисело зеле.

# 484
Това беше коронното изпълнение на баща ми. Ребра, зеле, дафинов лист, бахар, червен пиперец, малко свинска мас и в дълбоката тенджура.

# 485
Въпросче

Как се казва resilient, resilience, като черта от характера? Издръжливост не е много точно. Има ли термин на български?

Кисело зеле и ние правим по рецептата на Пуцин татко. От дядо ми е рецептата.

# 486
  • Mars Hotel
Софи, сещам се за "жилав", но май не е много подходящо.

# 487
  • гр. София
Гъвкав?  newsm78

# 488
Ха сега де... За устойчив помислих, но не върви за човек.

# 489
# 490
Hello, my ladies and our lord!  Hug

Докато ме няма, Роза е станала шоколадов магнат и е сложила още мат'риал за нагризкване в подписа си  Heart Eyes , Саркси е спретнала разкошна тема, а всички останали са я направили шарена, весела и огромна. Липсвахте ми, поименно и целокупно, всите езиколюбителки.  Hug Hug Hug

Идвам специално да ви кажа, че съм жива, здрава, щастлива, много влюбена, да ви напрегръщам и да се извиня, че поизчезнах. Надявам се, че не съм ви притеснила с липсата си, но, след като не сте ме видели връз етикет,

значи няма място за притеснения.  Mr. Green
Ще наминавам и занапред, но предполагам в най-близко бъдеще относително редичко (справка точка четвърта от списъка).  Mr. Green

Целувки и cheers! 

# 491
  • Mars Hotel
Ники, много липсваше, но ти извиняваме всички оЦъствия по точка четири.  Heart Eyes Hug Радвам се за теб!

# 492
  • Пазете Гор
Ех, че хубава новина, Nickkie! Браво.

Тъкмо идваш, та да съобщя, че аз отдавна мисля и днес реших да приключа виртуалния си живот. Та  да си взема едно довиждане и с вас. Познаваме се сравнително отскоро, беше ми драго и пивко, тъй да се каже. Бъдете здрави, весели и обичани и да ви пази Бог.

# 493
  • Mars Hotel
Нееееееее! Куркума, на кого ни оставяш? Sad

# 494
Аз разбирам, че трябва да има баланс в природата, ама това не важи за тази тема. Куркума  Hug Дано решението ти не е окончателно, ще липсваш.

Колега, за такива новини ще ти извиним сички оцътствия.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт