Математически турнири - 20

• 87 996
  • 799
  •   1
Отговори
# 75
Всички отличия за софийските деца бяха на 13.01 в БАН и се раздаваха на присъстващите. Това беше обявено с месеци предварително и би било редно да се знае...
Дали състезанието е старозагорско или не... няма значение в случая - грамотите са в София отдавна.
Но това наистина не е работа на служителка в училището.
След като не сте успели да се явите на награждаването, свържете се директно с организаторите на Салабашев и се разберете кога и къде ще е удобно за тях да отидете да си вземете грамотата.
Цялата необходима информация - наградено ли е детето, както и данни за контакт има на официалната страница на състезанието, не мислч, че трябва да се очаква съдействие от училището.
http://www.math.bas.bg/salabashev/index.htm

# 76
Може да съм се заблудила, защото  миналата ги раздаваха в библиотеката на училището и мислех, че има класиране  и в самите училища, така са казали и на детето, а  то сигурно са били на база на националното. Нещо явно пак не е разбрало. Благодаря за бързия отговор.

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 20:38 от M8M8

# 77
Имам и още едно питане. Може и да е задаван този въпрос, но поне аз не съм го срещала. Може би и за различните класове отговорът да е различен, но мен ме интересува за 4-5-ти клас например, където  децата не се занимават все още активно с чертане. Та, разрешено ли  е на състезания, турнири, олимпиади детето, с цел да не маже по бланката с условията на даден чертеж, да си го пречертае за по-бързо,  макар и на ръка без линия на милиметрова хартия, нещо като чернова?

# 78
Здравейте,

бих искала да Ви попитам, знаете ли, къде мога да намеря задачи от Първи математически турнир "Акад. Георги Брадистилов"?

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 79
  • Русе
Здравейте, търсих информация, но не намерих и питам тук, ако някой знае- на коя дата ще е тази година Австралийско кенгуру? Зная, че е в началото на август, но дали това ще бъде 4.08? Подробна съм, защото планираме летните си отпуски и искаме да се съобразим със състезанието.  Simple Smile

# 80
Здравейте, търсих информация, но не намерих и питам тук, ако някой знае- на коя дата ще е тази година Австралийско кенгуру?
А провери ли на официалната страница на състезанието?

http://www.amt.edu.au/amtdates.html

# 81
И аз да попитам за задачи /може би от сборници/ за предстоящите:

турнир Грозданов
и най-вече Състезание по случай деня на детето...
Говоря за 4ти клас.
Ако ще спираме с усилията поне да видим какви задачи дават, колко на брой и тнт от предишни години.
 Hug

# 82
  • Пловдив
И аз да попитам за задачи /може би от сборници/ за предстоящите:

турнир Грозданов
и най-вече Състезание по случай деня на детето...
Говоря за 4ти клас.
Ако ще спираме с усилията поне да видим какви задачи дават, колко на брой и тънат от предишни години.
 Hug

В ОМГ продават сборници със задачи, давани на състезания и предварителни изпити, включително и тези ,за които питате.Към тях има и много други задачи, разгледани тематично.

# 83
А тези сборници могат ли да се намерят в София или в нет-а? Аз се интересувам от задачи за втори и трети клас и за сега съм открила само за миналата година.

# 84
  • Русе
А провери ли на официалната страница на състезанието?

http://www.amt.edu.au/amtdates.html
Благодаря.
Търсих информация на български  Embarassed- в календарния план и сайта на академия 21 век /от там съм намирала досега информация за състезанието/.

# 85
Здравейте,

може би не е мястото на този въпрос тук, но не зная къде другаде да го задам. Дали някой знае колко е максималния брой точки на състезанието "Знам и мога" което се проведе преди няколко дни - училищния кръг. Аз намирам само регламента, но не и броя точки. Благодаря предварително.

# 86
Здравейте,

може би не е мястото на този въпрос тук, но не зная къде другаде да го задам. Дали някой знае колко е максималния брой точки на състезанието "Знам и мога" което се проведе преди няколко дни - училищния кръг. Аз намирам само регламента, но не и броя точки. Благодаря предварително.

30 точки.

# 87
Здравейте,

30 точки.

благодаря за бързия отговор - 28.5 би трябвало да са достатъчни за следващия кръг. Успех на децата.

# 88
Здравейте,

30 точки.

благодаря за бързия отговор - 28.5 би трябвало да са достатъчни за следващия кръг. Успех на децата.

В училището на сина ми са казали, че на следващият кръг отива само най-високия резултат(преди е било само максимален резултат).

# 89
Здравейте,

30 точки.

В училището на сина ми са казали, че на следващият кръг отива само най-високия резултат(преди е било само максимален резултат).

тук виждам друго:
http://posredniknews.com/site/kultura/obrazovanie/37952-58-chetv … aniya-i-olimpiadi
може би всяко училище само решава колко деца да отидат

Общи условия

Активация на акаунт