Математически турнири - 20

• 89 710
  • 799
  •   1
Отговори
# 600
Стига с тези задачи.Никой  не би трябвало да е излязъл със задачи от състезанието.Условието е такова,не разбрахте ли вече.

И вярваш , че навсякъде това е спазено?

Не, не е спазено - всички от НПМГ излязоха със задачите...

Shocked Това вярно ли е наистина?  Shocked
И защо не ги разпратят на лични, че да спрем да се питаме. Щом организаторите са нарушили правилото, защо ние да се съобразяваме с него?

# 601
Аз мога да Ви кача задачите за четвърти и втори клас, но за съжаление без картинките, само услови е отговори. Ако някой мисли, че ще са му от полза мога да ги кача.

Дай ни само верните отговори, да ги сверим, че да мирясаме  Laughing

# 602
На мен задачите за 4 клас ми вършат работа и без картинките. Моля да ми ги изпратите на емайл irinadinkova@lycos.com. Предварително благодаря!

# 603
Здравейте!Може ли да ми изпратите задачите за 3-4 клас?Предварително благодаря!    bouquet

# 604
Ако някой има задачите за първи клас  и желание може да ми ги прати на лични или на имейл:
diana7102@abv.bg
Благодаря предварително!

# 605
Аз мога да Ви кача задачите за четвърти и втори клас, но за съжаление без картинките, само услови е отговори. Ако някой мисли, че ще са му от полза мога да ги кача.

Mikola, качи ги моля те (или ги пусни на лични). Много благодаря!

# 606
  • София
Ако може да ми ги изпратите за 3-4клас .Предварително благодаря!

# 607
А някой да има отговорите за 7-8 клас? Моля Ви, пратете на ЛС!!  Praynig

# 608
  Моля, при възможност, и на мен да пратите отговорите и/или задачите за 3-4 клас.
  Може на лични или на iat@gbg.bg

Много благодаря !

# 609
Ако някой наистина има задачите за 3-4 клас моля да ми ги изпрати . Ще пусна email на лични.Предварително благодаря  bouquet

# 610
  • София
Ако може да ми ги изпратите за 3-4клас .Предварително благодаря!
И аз бих искала отговорите за 3-4 клас.

# 611
  • София
Ей, хора, съвсем луднахте покрай това Кенгуру  Crazy. Я се успокойте малко  Sunglasses

# 612
# 613
Браво на Габрово!Отново първи!
Дидева, браво на детенце!

# 614
  • най-шареното място
Много съм впечатлена от бързината на Габровци!

ПС Защо не си пращате лични поне вместо да публикувате нещо, което не би трябвало?

Общи условия

Активация на акаунт