Пролетни и Великденски благотворителни инициативи на ДБМ 2013 г

• 24 943
  • 485
  •   1
Отговори
# 30
  • пловдив
Чети, чети lluna, убедена съм, че ще ти хрумне нещо  Wink и бързо оздравяване  Hug
Ето снощните ми дерзания
http://media.snimka.bg/s1/1671/029585380.jpg?r=0

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 23:18 от antom

# 31
  • Пловдив
Тези мартенички са изработени от Деси: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/martenski-bazar-2013g.728131 - 40бр. Скоро ще очакваме снимки и на друг вид приготвени от нея.    bouquet

# 32
Привет и от мен! Поздравления за дейността ви момичета! Ще се включа с мартенички. Ще помоля да ми пратите на лични адрес, на който да ги пратя и тел номер, че чевръсто съм си разчистила личните от миналата година и нямам адреса  Mr. Green
  Страхотни красоти творите   bouquet

# 33
  • пловдив
poem благодаря   bouquet Пращам адресче на ЛС.

Аз спретнах първата си бутилка за Великденския ни базар  Mr. Green
ето снимка от всички страни   Wink
http://media.snimka.bg/s1/1672/029588810.jpg?r=0

# 34
Страшни са бутилките , antom!!! Как ги натворявате така?! Много ми се иска и във Великденския да се включа...но не мога да родя нищо идейно   newsm78 Ще ви следя какви ги вършите и ако получа прозрение ще се включа. Иначе мартеничките отдавна са готови и само чакаха да откриете сезона  Crazy
 Хубав и творчески следобед ви желая   bouquet

# 35
В този ред на мисли-бутилки търсиш ли,или си пиете достатъчно  Mr. Green

Аз си опаковам мартеничките-овършах една фото хартия  Laughing,бяла и гланцирана в купешки найлончета,по 10 бр. мартенички за ръчичка,с дървени шарени топченца.Като купешки стават  Grinning

# 36
  • София
Дано не се впиянчите-аз имам подобен проблем-тъй като сме въздържатели се налага да крънкам периодически празни бутилки и да усещам убийствените погледи на половинът,като ме види с подона придобивка......  #2gunfireИ аз като поем съм в творческа криза.

# 37
Ще ми се и аз да се включа... може ли? И с какви модели на мартенички... кое ще се продава най- добре и в повече?

# 38
Записвам се да ви следя и се надявам, че ще успея да се включа тази година.  Flutter

# 39
...И аз като поем съм в творческа криза.
lluna,не ти ли се плете пролетни момичешки шапки? Просто предлагам,предвид колко красива мишешка шапка беше сътворила Simple Smile За мене ми съм пас,нещо не мога да ги докарам кройките на шапките  Confused Сега съм на вълна мартенички Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 19:29 от Трапезица

# 40
  • пловдив
Ще ми се и аз да се включа... може ли? И с какви модели на мартенички... кое ще се продава най- добре и в повече?
desislavaivanova2  Hug
Няма логика, всяка година е различно, но като цяло най много се търсят плетените мартенички, които аз уви не мога ....  Embarassed скарана съм с куките....

Присмех  Hug

lluna при мен бутилки с тонове  Mr. Green освен да ти пращам по пощата....

# 41
  • София
Антом и Трапезица-ако искате нещо плетено-дайте си примерче. newsm78.В Пазарджик бяха казали ,че много не им вървят плетивата, че всеки 2-ри плетял.За мартеници -може,макар да съм се ориентирала към друг чешит тази година,а за Великвен бях плела едни шапки за яйца и кошнички-ако ви е интересно,мога евентуално пак.Иначе съм си решила панери,подставки за топло и ръкохватки.
И както винаги-идеи бол ,време никакво(но пък имам великденски неща останали от миналата година-не ми стигна времето да ги довърша-като на Антом зимната бутилка  Grinning)

# 42
  • пловдив
.... за Великвен бях плела едни шапки за яйца и кошнички-ако ви е интересно,мога евентуално пак....
Shocked искам  Peace ако ти остане временце и шапки и кошнички и панерчета... нищо не връщам  Wink

# 43
Ама аз не мога да плета ,само предлагам  Embarassed

http://img04.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/760865_1_585x461.jpg
Нещо такова,за фасон

# 44
  • София
 Laughing Hug Rolling Eyes-и да не са само емотикони-о.к.-ще се постарая.Развеселихте ме.Снимки после

Общи условия

Активация на акаунт