Пролетни и Великденски благотворителни инициативи на ДБМ 2013 г

• 24 943
  • 485
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета  Hug Бройте и мен за базара!
Ех Антомче-неуморима си  newsm20 Не дей да скромничиш,че няма за какво да те догонва ме,има, има!А за кусурите,без тях не може,ако нямаме по някой кусур няма да е интересно   bouquet А ти си толкова дейна,добронамерена и всеотдайна,че всеки ти  кусур ще бледнее пред това!Познавам само още един такъв деен и всеотдаен човек,който никога не спира(майка ми и знам какво е,особено за близките) и затова те обичам,уважавам и възхищавам от сърце  Hug

# 46
аз досега не съм участвала в базар тази година реших  да подкрепя Плодивчани ,но като гледам какво приготвяте за мартенският вече имам колебания  newsm78
 миналата година правих мартеници оформени като картичка и на пластмасова панама
ето това имам предвид иURL=http://juja25.snimka.bg/arts/ushito-prez-2012.658413.26509470][/URL]-в последствие разбрах, че са сменени цветовете на пижо и пенда , но аз като правих схеми прототипа от който гледах бяха така -не е проблем да се разменят и зашият правилно пижо в бяло а пенда в червено
въпросът ми е към тези които вече имат опит дали ще има интерес към такива мартеници за да подготвя за мартенският базар   Thinking
или да се включа във  великденският-там нещата са поне ясни  Hug

# 47
  • пловдив
zdravkova  newsm51 а и прекрасната мама Здравкова понаваме  Wink та мога да потвърдя колко е дейна, добронамерена и всеотдайна  Hug

zhak мартиниците са страхотни  Peace Досега не сме продавали мартенички в рамка, но винаги има първи път  Laughing

# 48
Вчера на площада видях мартенски венци . Интересни бяха. Ако на някой му се прави... Wink

# 49
Антомче, Благодарности за темата  Hug

Запрятаме ръкави и започваме и в Бургас подготовката  Hug

Ще сме благодарни много на всякаква помощ  Hug
Аз също ще приемам пратки и за този базар  Peace

Спорна работа на всички и показвайтеее - страхотни красоти правите  Hug

# 50
Антом, благодарим Simple Smile

Много творчески вдъхновения на всички.

А теми в Хоби отделни ще имаме ли.
Пазарджик имат сякаш упсех с тази си инциатива, по-лесни са за намиране там, контактване.

Олд Спорт  Hug Много поздрави на планината Simple Smile

# 51
  • пловдив
Ане, решение на всяко звено си е дали ще си открие отделна тема. Лично аз за мартенския базар не мисля да откривам нова тема. За Великденския не съм мислила, но и за него се съмнявам да го направя. Творците помагат от години. Всеки един от тях отдавна си е харесал звено с което да работи и дали ще му се налага да влиза и излиза в цяла поредица от теми или в една обединена..... според мен общата е къде по удобна, но... това си е мое мнение.  Много труд са положили Пазарджик при създаването на темата, но... все пак се намираме във форум Хоби.... всички подробности за дейността ни ги има в Благотворителния, където и им е мястото, затова и съм пуснала линк към звената, където творците могат да се запознаят с дейността / не че не я познават- от години са нас/....
Какво да ти отговоря... решете си сами. Аз специално за Пловдив съм се убедила, че който иска да ни помогне - винаги ни намира  Heart Eyes

# 52
Ани аз мислех да направя мартенички оформени като картичка а не с рамки за базара като тези

но още не съм решила може само пробно да направя някоя да видим дали ще има интерес   bouquet

# 53
Според мен великденските картички биха имали по-голям успех :Р
Ама ха дано има интерес и към мартенските!

# 54
  • София
 Не така с лошо де,аз съм на тема мартенски картички.

# 55
  • Бургас
Хайде вече и в Бургас е обявен "официално" старта на подготовката за таз годишния Великденски благотворителен базар http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151391363159722&set … ype=1&theater
Скъпи приятели отправяме молба за съпричастност към всички творци. Ще се радваме на всякаква помощ.

# 56
Здравейте! Пак с въпрос,понеже казахте за плетените  мартенички- та какви да са ,цветя ,животни ,детски.....?Дайте насока кое се търси долу-горе...Стигнах до някъде и зациклих да не се повтаряме много.

# 57
  Аз засега само се разписвам да ви следя, но разбира се - ще участвам Simple Smile Дори и с малко.

# 58
  • София
Аз оплетох няколко цветчета,но нещо не съм им решила съдбата. Embarassed

# 59
ОООО, талантливата Елинор! Добре дошла! lluna, айде, запрятай ръкави! Поздрави от пазарджишките ви фенки!
Анe ,  за нас е традиция да си имаме отделна тема, не само, за да привличаме талантливи хора, а и защото там си правим  организацията за базара. Доста хора си чакат темичката всяка година - и тази година не пропускаме! Не сме кой знае колко майстори в града и предимно разчитаме на помощ "отвън" - разчитаме на всякаква помощ от всички момичета тук! Още повече ние не правим друг базар, освен Великденски, и хвърляме всичките си усилия Hug HugУспех и на вас от Бургас. Винаги, като ви гледам албумите, се възхищавам!
 Hug Hug Hug

За вдъхновение  пускам двата албума, в който надлежно сме снимали всички сувенири, които ни бяха дарени и изпратени за Великденски базар 2012г.

първа част:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150550355328610.39702 … 063609&type=3

и втора част:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150635051143610.40768 … 063609&type=3

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 16:39 от Даскалица Кукундрелова

Общи условия

Активация на акаунт