Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 409
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 1 380
Лидя е варненка , Маслева не съм сигурна дали е от София или от варна ? newsm78

Варненка е.  Peace

http://www.palaceofvarna.com/sportHistory.aspx?lang=bg&f=23&dp=994

# 1 381
а мен това ме учудва - кога я е тренирала Илияна Раева ? тя тогава била ли е въобще треньорка ?
и кога стана златна ?
Лидия боготвори днешната златна треньорка Илияна Раева, която навремето е тренирала и нея.

# 1 382
а мен това ме учудва - кога я е тренирала Илияна Раева ? тя тогава била ли е въобще треньорка ?
и кога стана златна ?
Лидия боготвори днешната златна треньорка Илияна Раева, която навремето е тренирала и нея.

Те имат 5 години разлика.  newsm78

# 1 383
  • София
Аз лично от тук научавам и се изненадвам от инфото, че много спортисти са суеверни.  Но сигурно им помага да успокоят стреса.

И аз.  Mr. Green А не като да не познавам доста активни спортисти, че и в къщи си имам един бивш и един настоящ. Чак пък и ритуали правили всичките. Най-много футболистите да се напият ритуално.  Crazy

Не всички, но доста от шампионите и тези, които са  много близо до шампионските титли. Дори като погледнеш как излизат на състезание, ще видиш, че правят някакви жестове, целуват амулети и др. И обяснението е елементарно - очакванията и напрежението са големи и чрез ритуали и амулети се опитват да привлекат късмета на свооя страна и да отпуснат нервите, да се коонцентрират.

# 1 384
не са само спортистите  - за ритуалите на Константин Кисимов и Георги Парцалев много се говори в театралните среди, а сигурно има и други Sunglasses

# 1 385
да се коонцентрират.

Веднага се сещам за Исинбаева, как говори на пръта преди скок
http://www.youtube.com/watch?v=KsuldYtkWAI

Andariel, едно о е достатъчно Mr. Green

# 1 386
Един въпрос. Нешка, като треньор на националния отбор ли е работила с ансамбъла? В спомените ми се върти, че по състезанията споменаваха други треньори, когато момичетата играеха.

# 1 387
  • София
нещо става с клавиатурата ми на моменти, и дава повече о-та или някои други букви. Не успявам всеки път да ги поправя, защото започвам да се изнервям.

# 1 388
  • Tам през Атлантическия океан
да се коонцентрират.

Веднага се сещам за Исинбаева, как говори на пръта преди скок
http://www.youtube.com/watch?v=KsuldYtkWAI

Andariel, едно о е достатъчно Mr. Green

Много ми харесва Исинбаева  Hug
чудя се при нейния спорт ако си хапнал или пийнал малко как ли се отразява на огъването на пръта  Crazy

# 1 389
Повечето състезателки по овчарски скок са били гимнастички преди това Peace Е, не художествена гимнастика, а спортна и акробатика, та са свикнали на режим Grinning

# 1 390
  • София
За състезанията е ясно, че не пият вода, за да си слязат на минималните необходими килограми, обаче през останалото време?

# 1 391
Повечето състезателки по овчарски скок са били гимнастички преди това Peace Е, не художествена гимнастика, а спортна и акробатика, та са свикнали на режим Grinning

Хм, гимнастичките (спортна и акробатика) поначало са ниски. Такива ги избират от деца. Не знам де, може пък порасналите гимнастици да се прехвърлят на овчарски скок.  newsm78

# 1 392
  • София
на мен на овчарския ми се виждат доста високи и яки, не като дребничките гимнастички.  Най-малкото трябва да търчи с тоя прът няколко метра! По-вероятно ми се вижда да са атлетки от бягане, дълъг или висок скок. Мен лично най ме кефят многобойците. За мен многобоят се доближаваа до античната идея за съревнование - има различни дисциплинии, а не цял живот да бяга в коридора или само да плува.

# 1 393
Нешка пое ансамблите след Ставангер '82 - подбор на момичетата, поставяне на съчетанията, предполагам план за тренировка и периодична проверка; отработването и ежедневните тренировки се възлагаше на друга треньорка /иначе и 25 часа в денонощие нямаше да й стигнат/.
Винаги ми е било странно защо треньорките на ансамблите излизаха с отбора на награждаването и им връчваха медал и на тях. Или само в Стасбург беше така - спомням си Деспа Каталиева.

# 1 394
За състезанията е ясно, че не пият вода, за да си слязат на минималните необходими килограми, обаче през останалото време?
Те нямат килограми като норма, нямат и категории.
Писа се по назад- заради тегло и заради самата физическа активност.

Между другото на мен всичките  тези описания как са си просели храна, правили са 'стачки', пиели са от взите и са се измъквали през задните прозорци за да ходят на дискотека ми предизвикват усмивка. Напомнят ми за това как тийновете шмекеруват , за да преметнат родители и учители ( като например да се преобличаш в асансьора с непозволени дрехи, да си сваляш шапката зад ъгъла, защото не се харесваш с нея, да си криеш книга под учебника и т.н.)

Общи условия

Активация на акаунт