Смешки от форума - 9

• 80 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Първа частна английска езикова гимназия "Уйлям Шекспир" - Русе. И в Държавен вестник е записана така. Ако много се тръшкате, ще отида в библиотеката да ви снимам заглавни страници на книги.

# 121
  • UK
На "Уйлям" и на "уйкенд" ударението им пада на "й". "Й" е съгласна буква. Ако ми обясниш как може ударение да пада на съгласна, ще те призная.

# 122
  • София
Wee= уии

Как по-точно weekend би звучало уйкенд?

Даже днес видях програмата на Народния театър с "Уйкенд" в нея. Срамота - срамни думи да ползвате  Shocked

# 123
Цитат
Аз не гледам, но баба ми още в 17 часа дойде да ме осведоми, че "в Русия е паднал хемороид. И у нас щел да падне!"
Ха дано ни се размине!  Joy

# 124
  • Бургас
Дано! Joy Joy Joy Joy Joy

# 125
Заключена тема в специализиран подфорум с интересен въпрос:
Цитат
Искам да ви запитам възможно ли е при направен преди 3 години аборт сега когато отново съм бременна да имам болки вдясно под пъпа?
Цитат
................и гърба горе в ляво и дясно

# 126
  • Бургас
В-гърба-горе-боли-при-извънчаточна-бременност. Sad

# 127
Но тя пита за преди 3 години.  Shocked

# 128
  • Бургас
...и-за-сегашна-бременност.
Не-виждам-нищо-смешно-тук-

# 129
Защо при извънматочна бременност боли гърбът ГОРЕ?

# 130
Цитат
Най-много теми за размисъл предполага мисионерската поза и монотонното клатене. Сменете позата и ритъма и нема мислите...Жената мисли най-трудно като е отгоре, защото съзнанието и е заето с едничката мисъл да не се изложи.

# 131
Цитат
Аз не гледам, но баба ми още в 17 часа дойде да ме осведоми, че "в Русия е паднал хемороид. И у нас щел да падне!"
Ха дано ни се размине!  Joy

Дано, дано!  Joy Joy

# 132
Цитат
Най-много теми за размисъл предполага мисионерската поза и монотонното клатене. Сменете позата и ритъма и нема мислите...Жената мисли най-трудно като е отгоре, защото съзнанието и е заето с едничката мисъл да не се изложи.

Joy Joy От къде е това чудо на чудесата, бисер на "бисерата" Joy

# 133
# 134
Мнението на Бронте ме разби... Joy Joy Joy Няма такъв смях

Цитат
В повечето случаи  по време на секс  задълбочено  размишлявам за  най- новите  достижения   на  квантова  физика, за питагоровата  теорема и за колоидната  дисперсия.
Доста по- рядко  ми  се  случва  в  интимните  ни моменти  с мъжа ми  да бера  кахъри за  световния  мир  и  за  генната  несъвместимост  между  Батман и прилепите  и  съответно- за невъзможността  на  Батман  да   оплоди зрял  прилеп  от  женски  пол, в резултат  на което  да  се   възпроизведе.
Но за каквато  и  да е  от  горепосочените   проблематики  да  разсъждавам, никога  не  забравям  да   викна  гороломно  "О-о-о-о, страхотно  го  правиш!" в подходящия  момент, с което    докарвам  партньора  си   до силен  стрес, което  пък, от своя  страна, ми дава  храна  за нови  размишления   относно   ниския праг  на психическа  издръжливост  при  мъжете  и  производната от това  по- ниска  продължителност  на   живота  при  индивидите  от  мъжки пол.
Надявам се, че бях изчерпателна  .

п.с. добра темичка  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт